Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1857 / 70 / 80
Czy pod jakimś względem 3-CMC może dorównywać mefedronowi? Jest sens to kupować i testować jeśli ma sie dostęp do prawdziwego 4-MMC w dobrej jakości i dużą tolerkę?

Jest w 3-CMC coś co go wyróżnia spośród reszty obecnych ketonów co jest warte wypróbowania?
  • 4807 / 270 / 0
Nawet tego nie poczujesz.
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 44 / / 0
I tu mamy kolejny przykład jak substancje działają na różne organizmy.

Dla mnie to jest lepsze od 3mmc przynajmniej 2 razy. :)

Euforia wgniata w fotel. I czuć również to dopaminowe szczęście, myślę że mix z 3mmc był by ok.
  • 86 / / 0
Zaciekawiłeś mnie ,znajomy też chwalił 3-CMC , podasz od kogo brałeś ?
  • 1628 / 198 / 0
Sprawdź maila. ;-)
  • 86 / / 0
Już mam ,ale dzieki za info
  • 86 / / 0
Ostrzeżenie : Nie wrzucajcie 3-CMC (sniff 250mg) po wcześniejszym badaniu 3-MMC (ok 800mg) , myślałem że to moje ostatnie chwile na tym padole łez , serce prawie wyskakiwało z klaty (gorzej niż po alfie) , błyskawicznie pogryzłem 2 tabsy eti , zażyłem witaminy , wypiłem napój izotoniczny , zjadłem rogalika i przeszło ..... (PS: tolerkę mam ogromną)
  • 6 / / 0
Nosem w ciągu jednego dnia 1g i wyczyściłem zatoki prawie do zera. Boskie jeśli ktoś przewlekłe choruje na zatoki. 2 największe BC niestety zareagowały z grudą, której sobie odmówiłem wcześniej i reakcja ruszyła. Gazy które się uwalniają z artykułów R-C są wybuchowe i mogą zapalać się same. Każdy inna chemię ma w domu. U mnie po wywietrzeniu po parowanej alfie i oczekiwaniu 12h tylko poprzez pocieranie (byćmoże reakcji z tuszem na kartce) iskrzy. Po czasie większe rozbłyski widziane przy suficie.

Ostatnio w tv było o wybuchach gazu... Może któregoś z tych? R-C istnieje po to by sprawdzać jakie gazy powstają z tych chemikaliów.

WIETRZCIE W DOMACH, MYJCIE MYDŁEM JEŚLI STOSUJECIE TO W DOMU! PO OTWARCIU OPAKOWANIA TYLKO NA ŚWIEŻYM POWIETRZU MOŻNA TO TRZYMAĆ!

Reaguje z plastikiem. Chyba tylko tym tanim. Rozgrzewa sie.

Pozdrawiam. Zażywajcie i wyjdzcie do ludzi. Wyspany, najedzony naspeedowalem pół biedronki swoją obecnością.
  • 1342 / 48 / 0
Całkiem niezły bieda keton. Na pewno lepszy niż klefedron z którym miałem do czynienia. Sporo dopaminy, trochę serotoninowej euforii, libido (ale to u mnie standard przy bk) wywalone w kosmos. Zjazdu brak, chęć na dorzutkę niewielka. Za to ładnie wyżera śluzówkę, a spływ jest paskudny. Ponad 300mg sniffem zrobiło robotę na 3h. Tak czy siusiak nie polecam, kurestwo jest pewnie mocno neurotoksyczne.
SESH
  • 413 / 10 / 0
a jak wygląda sytuacja ze szkodliwością? Równie ostro z klefedronem?
ODPOWIEDZ
Newsy
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN

Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.