Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 149 / 1 / 0
Jaki czas powinno utrzymywac sie dzialanie? Dorzucac co jakis czas ,czy raz na pare godzin wystarczy? wczoraj poszedl mix 5htp, cholin,cytykoliny,suni i srednio bylo. Do sklepu poszedlem po 3 rzeczy to nie moglem zebrac mysli i zapomnialem kupic w sumie tego po co przyszedlem.. Moze na moje nierozgarniecie wplynal sex 2h wczesniej :P
Mecz nawet nawet sie gralo ale bez wodotryskow.wszystko w normie.
Przed zarzuceniem set and settings byl chyba dobry jajecznica, lecytyna 2000, kurkuma+pieprz+cynamon z serem,elektrolity,wiatminy. Potem duza ilosc czekolady.
Dzisiaj zwieksze dawke S. Moze mam zepsuta wage ale wjebe na nia 0.20 i zobaczymy jaki bedzie efekt:).
Jak to z tym odmierzaniem? Zauwazylem ze sunifram jest stosunkowo lekki np w porownaniu do choliny..
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 149 / 1 / 0
O kurwa ale napisalem! Chodzilo mi oczywiscie o 0.020g. Pardon. Odjebalbym kite jakbym tyle wszamal :)
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 22 / 5 / 0
Osobiscie bralem sunifiram rano 8mg, a potem okolo 16 2-4mg. Efekt u mnie utrzymywal sie okolo 5h, ale ten kluczowy moment byl przez okolo 1,5h. Lecytyny podczas brania suni zwiekszyl bym do 3g, ale jak masz choline (zapewne dwuwinian), to starczy ~1g. 5htp raczej na samopoczucie, serotonina ma jakis wplyw na pamiec, nie bagatelizuje jej, ale sama cholina da lepszy efekt :> Cytykoliny nigdy nie mialem. Nie znam Twojego planu dnia. Ale wciamciaj na sniadanie jajecznice, popij niewielka iloscia choliny i wez pare mg suni. Powinno dac kopa :>
  • 149 / 1 / 0
Ktos ma wiedze na temat oddawania krwi po tych specyfikach? Regularnie co dwa miesiace oddaje krew.Przed pobraniem robione sa badania czy krew sie nadaje.Czy specyfiki typu sunifiram,cytokolina i 5htp eliminuja mnie jako dawce? Jakby niepatrzec sa to lekarstwa :) jakby nie patrzeć, 'nie' z czasownikami pisze się... I tak pewnie sprobuje oddac ale tez nie chcialbym zrobic komus krzywdy chemikaliami we krwi :P Z drugiej strony znam pare osob ktorzy wala dopały i inny towar i krew oddaja bez problemu- to tak nawiasem:)

Scalono z

Aha u mnie straszny burdel robi sie we lbie po tym suni. Niby wyjebka ale takie nieogarniecie jednoczesnie. Skupienie zero. Podejrzewam ze to moze byc dzialanie htp lub cytykoliny.
Moze leb zryty tez moze byc powodem bo np bo fecie tez chujowo sie czuje taki zestresowany,oczy rozbiegane i wcale nie jest milo. Chyba ze wczesniej wypije pare browarow i drynow to jest znosnie. Moj organizm preferuje bardziej euforie niz wypierdolke wiec moge miec inne niz wszyscy odczucia po Suni. Chyba nie jest to specyfik dla mnie. Raz mnie bujnelo fajnie i pod humorek niezle bylo az bylem zdziwiony ale to byc moze bylo dlatego ze sie wkoncu porzadnie wyspalem i nic mnie nie stresowalo:) Dzis Dzien przerwy od wszystkiego i sie okaze ;) chyba ze trzeba zmienic zródło..

Scalono z

Dzisiaj po wszmaniu ok 15mg jakby cos mnie ruszylo.muza i bania na cwiczenie sie wkrecila chyba ze zadzialalo jak placebo. Po 2h bylem padniety ze sie polozylem i jak tylko zamknalem oczy przysnalem na jakas godzine.
Wczoraj i dzis zero problemu z zasypianiem a wrecz zbyt łatwo cos przychodzi.
Jestem ciekawy czy dobry towares mam czy moze jakis lipny sort sie trafil.
Specyfik napewno ciekawy i godny uwagi.
Trzeba zaopatrzyc sie w porzadna wage lub miarke.

alt nie boli ;]
  • 642 / 18 / 7
Nie można oddawać krwi zażywając jakiekolwiek leki bez wcześniejszej konsultacji z lekarzem.
The sooner you stop, the less you suffer.
  • 992 / 17 / 0
Ktoś tam pisał, że szczególnie polubiłem sunifiram.

Tak to prawda, ale to było dawno.

Teraz go nie stosuję i nie zamierzam, zbyt nie zbadany, zbyt wiele na nim odpierdalałem. Więc finito, to nie dla mnie takie zabawy. Doraźnie dobra zabawka, ale jak ok. 2-3msc wziąłem 10mg sunifiramu na tianeptynie to niezłej manii dostałem co skończyło się mocnym postanowieniem nie żarcia tego. A o tym że "może" wywoływać nowotwory to już hoho, dawno wiedziałem i mimo to brałem. Ktoś to musiał "pobadać" i dać swoje subiektywne odczucia.
Jak dostanę nowotworu czy czegokolwiek to dam znać.

Na pewno zachwyca mnie ten efekt maniakalno-pamięciowy, ale to już przeszłość. Tyle.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1342 / 48 / 0
Dobra, potestowałem trochę i ten szajs jednak ani trochę nie działa. Przynajmniej sam w sobie nie działa, może gdybym sobie stworzył jakiś nootropowy mix to by coś z tego wyszło. Ale nie. Doniesienia o nowotworach też nie są zachwycające, tym bardziej jak coś nie działa :rolleyes: Także resztę spuszczam w kibelku...
Spoiler:
SESH
  • 149 / 1 / 0
Ja lece drugi tydzien na tym i moge powiedziec ze dziala i to bardzo. Robie przerwe w week i odczuwam roznice. Po 20-30mg ,dwoch tych miareczkach zapierdalam w robocie jak pojebany,gadka sie klei ze wszystkimi nawet za bardzo. Jak schodzi to czuc jakby baterie sie wyczerpywaly i swiat troche zwalnia.ale to przez chwile czuc;) do S lecytyna,magnez,multiwitamina, cholina no i jajo i bedzie git. Kurwa czas na tym leci ze sie nie moge polapac co gdzie kiedy sie dzialo. Troche wyjebanie od prawdziwej rzeczywistosci jest. Manie itd Dziala bardzo jakto bylo juz wspominane subtelnie. Nie jest jak po prochah dobrych ale czuc w sobie taka zajebistosc.ogolny luzik taki fajny. Podobno po melanzu ciezko wrocic do tego stanu fajnego stanu. Nie pije ani kropelki od 2mscy ale niedlugo sylwester i inna okazja do jebniecia czegos oprocz %. zobaczymy jak dlugo bede sie odbudowywal po mewie i alko :)
  • 31 / 2 / 0
KWIECIEŃ 2012 wtedy zaczałem brac sunifiram , mija póltora roku, ponad! Dawkowanie 10-20mg prawie codziennie, jeszcze nie odnotowałem negatywnych efektów zdrowotnych
  • 22 / 5 / 0
A jak pamiec? Zdolnosci do nauki? Jak brales tak dlugo, a mozliwe, ze codziennie, to mogl sie stac ekscytotoksyczny. A wiec, mozesz tego nie czuc, a negatywne rzeczy w mozgu dziac sie moga :v
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.