Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
czincz pisze:
Fantómas - ale to już tylko jak chcecie mieć totalne schizy.
Dokładnie - słuchając tego na trzeźwo można zrobić psychice krzywdę.

Morphine mogłoby być dobre na tripa, wypróbuje kiedyś.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 140 / / 0
Kurwik pisze:
Malinowa_mucha pisze:
Oj jak nie ]
Nie, po prostu. Często widzę wykazujesz mało empatii. Twoje przeżycie i poglądy nie są przeżyciami i poglądami innych.
Przecież do niczego Cię nie zmuszam... Dobrze wiem, że każdy ma inny gust i co innego lubi.
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: _robek_ »

Jestem zaskoczony: 12 stron i tylko raz NEUROSIS?? czy nie ma tu hardkorowców?
Ostatnimi czasy zanurzam się w jazz i poważną,ale zawsze jak słyszę gdzieś neurosis,to mi się najdziksze jazdy przypominają %-D . Choć faktycznie,nie wiem czy bym się dziś odważył na kwasa+Throught Silver in Blood na słuchawkach i spacer w wielkim mieście wieczorową porą. Ale młodym buntownikom ze zdrowym serduchem gorąco polecam.
dobrze gada-polać mu!
z drugiej strony jest to klimat czasami przyciężkawy, nie każdemu pod trip odpowiada
jak ktoś jednak lubi ciężarki, to polecam Fying Luttenbachers-mocny,ciężki jazzcore
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: czincz »
neurosis zamiata. ale czy jest dobre na tripa? może i tak, ale nie spodziewałbym się po tym czegoś jakichś totalnie odjechanych schiz. to raczej soundtrack pod wojnę ;]
  • 28 / / 0
Nieprzeczytany post autor: jetrho-tull »
jak ktos lubi dlugie spacery po gorach zrobiony grzybami polecam mu GONG-RADIO GNOME INVISIBLE 1i2
FOLK BALKANSKI,ESTRADA SPEER,JANO SFERA,OLIWER SHANTI wykopana muza w kosmos
a dla smiechu wiejskie przyspiewki wol.1,2,3......i jakas stacja byle by czeska naprawde polecam kupa smiechu tylko z tym ostatnim cza miec mp3 z radjem w gorach nie bedzie problemu ze znalezieniem fali
a propo w zobrzycy sa zajebiste polanki polecam dla poczatkujacych plony pewne,a i zakwaterowaniem niema problemu.os.turystyczny AZPB.tanio blisko bo grzyby juz na osrodku rosna.najlepiej poczatkiem pazdziernika malo ludzi ino zbierac
Uwaga! Użytkownik jetrho-tull nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 147 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: SzALoNa 8)) »
a ja zawsze sobie dowalam mocny trance i house, czasem dla innego nastroju zarzuce hip hop i kaliber44-wyjebany :-D masa przy tym jest nieziemnska!! ;-)
C A R P E D I E M ! ! ! ! ! ! !
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: togashi »
O tak, trance do tego to jest cos. Szalona masz moze jakies kawalki swoje ulubione, ktore sluchane nawet na trzezwo wywoluja Ci dreszcze na plerach? ;] Jak cos, to rzuc tytulami albo linkami :]
  • 155 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: leśnik »
Ostatnimi czasy często towarzyszy mi w pudełeczku z prądem, podłączonym do słuchawek muzyka Śliwki Tuitam.
Czyli Ego, Pijani Powietrzemi i featuringi z Pfk...

Prawdziwy poeta, artysta i nieźle zakręcona osobistość... hipnotyzujące flow, klimatyczna, niebanalna poezja...

www.sliwkatuitam.prv.pl

Eviva l'arte!
Ostatnio zmieniony 21 kwietnia 2007 przez leśnik, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik leśnik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Aew »
Polecam System of a Down , kawałki Clinta Mansella (np. te z filmu "Requiem dla snu") , Katatonia w sumie też ma coś w sobie no i jakże posr**e Shpongle
Uwaga! Użytkownik Aew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: Lotnik »
A ja preferuje D 'n B i jungle na kwasne dni :P
Hardstyle na pille :)
A reggae, raggamuffin lub jakieiddimy bez slow na zjaranie :) taki chilloucik :)
ChÓj!
ODPOWIEDZ
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.