Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
LSD naprawde ma, aż taki potencjał, że potrafi tak wpłynąć na psychikę?
Że taki AmneziaHaze kiedyś "zero-ćpUN", a teraz "monar-opiekUN"...
Naprawdę podle przedstawiacie mój wizerunek, i to tylko dlatego, że napisałem prawdę o narkotykach.
Czyściutki...
I piszesz tak jakbyś czuł się teraz przy reszcie tego forum kimś o wieeeele lepszym...
A nie ładnie każdego jednakowo oceniać robaczku ;-)
AmneziaHaze pisze:Co masz na myśli pisząc o mnie "zero-ćpun" i "monar-opiekun" ?LSD naprawde ma, aż taki potencjał, że potrafi tak wpłynąć na psychikę?
Że taki AmneziaHaze kiedyś "zero-ćpUN", a teraz "monar-opiekUN"...
Naprawdę podle przedstawiacie mój wizerunek, i to tylko dlatego, że napisałem prawdę o narkotykach.
I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Qlimax 89 pisze: Nie byłem zbyt trzeźwy jak to pisałem, ale miałem głównie na myśli to jak coś tam wspominałeś, że kiedyś ostro się bawiłeś z dragami no, a teraz jesteś-jaki-jesteś...
Czyściutki...
I piszesz tak jakbyś czuł się teraz przy reszcie tego forum kimś o wieeeele lepszym...
A nie ładnie każdego jednakowo oceniać robaczku ;-)
Panie kurwik, wnioski wyciągnąłem prawidłowe i potrafię czytać ze zrozumieniem. Gdybyś był bystry to byś przejrzał mój pierwszy post w tym temacie i sam stwierdził, że pytanie, które zadałem było tendencyjnie proste i prowokatorskie. LSD testowałem dośc dawno, mając dobrego tripa i przekaz jaki wyciągnąłem dotyczył szczęścia i sensu życia. Nic nie poradzę na to, że masz problemy z panowaniem nad sobą i zgrywaniem narkotykowego znawcy. Bądź pierwszy raz w życiu mężczyzną i przyznaj przed sobą samym, że taki ataki i zarazem insynuowanie, właśnie w internecie, są przejawem zwykłego pedalstwa i kompleksów. Jeśli o mnie chodzi, to z niechęcią wdaję się w tą polemikę z tobą, bo ja o tym po prostu wiem, a to że nie umiesz uszanować cudzego zdania to jest twój problem. Moge odwrócić kota ogonem, pisząc dokładnie taką samą formą jak ty: znam takich jak ty, kozaczek i pseudo-kumpel do momentu kiedy okręt nie zacznie tonąć. Wtedy jak szczur uciekasz i pastwisz się nad ludźmi, którzy wyciągneli POZYTYWNE wnioski i dobrze wiedzą czego chcą od życia i do czego to wszystko zmierza. Krzyż na drogę, śmiesznie się ubawiłem czytając te riposty i dantejskie sceny o sensie zażywania i nie wiadomo jakich doznaniach. Sranie w banie, nie jestem przeciwnikiem wszystkich narkotyków, jestem przeciwnikiem frajerstwa jakie rezprezentujesz, bo to wlasnie przez takich jak ty, ludzie krzywo patrzą na dragi i ludzi, którzy je zażywają. Roznica istnieje pomiedzy fanatycznym bronieniem używek, a zwykłym chłodnym wyciąganiem daleko idących wniosków. Także, najpierw naucz się szacunku, a później wydawaj sobie z dupy wzięte osądy.
I jeszcze jedno, każdy człowiek dla mnie jest równy, nawet "monarowiec", bo choć może mnie wkurzać jego podejście to biorę też pod uwagę FAKTY, że być może coś spowodowało jego uzależnienie, na przykład mógł utracić kontrolę nad swoim życiem. Im więcej testujesz tym bardziej tracisz tą kontrolę, zacierasz granicę pomiędzy lajtem a mieleniem bani. Ktoś myśli, że ja traktuję się z wyższości, bo nagle przestałem ? Człowieku, nie wkręcaj sobie, nie zabraniam i nie piszę NIE BIERZ ile razy mam to powtarzać ? Ale to takie gadanie właśnie, łatwo jest niszczyć, trudniej jest budować.
Dziękuję za uwagę, audycja "lepsze jutro" dobiegła końca. ^^
AmneziaHaze pisze: - narkotyki szkodzą zdrowiu, zwłaszcza nielegalne, bo nie wiesz tak naprawdę jaki jest ich skład,
- wypaczają psychikę(no tutaj nie trzeba nawet szukać przykładow, wystarczy przejrzec niektore komentarze ^^)
- jak możesz "dostrzec" Boga lub sensu zycia, skoro jesteś zaślepiony sztucznym szczęściem.
- dragi to studnia bez dna i wciąga każdego kto lubi czasem się zresetować, bo skoro sprawdziles jedno i bylo super to czemu nie sprawdzic drugiego.
AmneziaHaze pisze: wyjątek stanowi dla mnie marihuana, bo traktuję ją jako boskie ziele, sposób na wszystkie dolegliwości
AmneziaHaze pisze: LSD testowałem dośc dawno, mając dobrego tripa i przekaz jaki wyciągnąłem dotyczył szczęścia i sensu życia.
Dajże już spokój bo albo jesteś chory psychicznie (moja diagnoza to schizofrenia) albo kompletnym idiotą. Sam reprezentujesz "frajerstwo" i przez takich jak Ty ludzie demonizują dragi a dzięki takim jak Kurwik wierzę jeszcze w ślady inteligencji.
Sorry za przekleństwa, ale mam kaca :-) Nigdy więcej spirytusu
Z resztą czemu zakładasz, że dragi zaślepiają? Trochę w życiu ćpałem i jeśli już to widziałem odwrotny efekt.
x = x
AmneziaHaze]
poćpaj jescze troche to zobaczysz :-P
Nie zgadzam sie z Amnezią choć wiem co próbuje przekazać.
Gwynnbleid pisze:Elwis pisze: AmneziaHaze]
poćpaj jescze troche to zobaczysz :-P
Nie zgadzam sie z Amnezią choć wiem co próbuje przekazać.
powiedział responsible drug user ;)
![[mem]](https://hyperreal.top/wtf/memy/7/7db985b0-6ce0-4a67-baf6-c25e9fc86dfd/drugs-women.jpg?X-Amz-Algorithm=AWS4-HMAC-SHA256&X-Amz-Credential=nxyCWzIV8fJz5t5dUSIx%2F20250608%2FNOTEU%2Fs3%2Faws4_request&X-Amz-Date=20250608T003702Z&X-Amz-Expires=3600&X-Amz-SignedHeaders=host&X-Amz-Signature=b359cf9ef75cad9074a11389e40092ed8d10d2ddb061fc0da87e1372843c8ab7)
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/cbd_0.jpg)
Legalne, ale traktowane jak podejrzane. Nowy biznes tonie w absurdach przepisów i kontroli
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/aptekadyzurna.jpg)
Rewolucja w receptach na opioidy przyniosła skutek? Przepisy miały uderzyć w receptomaty
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/psyloszwajcaria.jpg)
Szwajcaria – jedyne miejsce w Europie z legalną terapią psychodeliczną
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/zelkonopie.jpg)
Konopie w żelkach. Wszczęto dochodzenie
W Holandii w żelkach Haribo o smaku coli stwierdzono obecność konopi indyjskich. Kilka osób, w tym dzieci, zgłosiło dolegliwości po ich spożyciu. Sprawę bada holenderski Urząd do Spraw Bezpieczeństwa Żywności i Produktów Konsumenckich (NVWA).
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/kierowcyhiszpanscy.jpg)
Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?
Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/metaukropol.jpg)
CBŚP i ukraińska Służba Bezpieczeństwa rozbiły grupę przestępczą produkującą metamfetaminę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji z Zarządu w Poznaniu, we współpracy z jednostką śledczą Służby Bezpieczeństwa Ukrainy z obwodu zaporoskiego, pod nadzorem Prokuratury Okręgowej w Poznaniu oraz prokuratury ukraińskiej, przeprowadzili skoordynowaną operację wymierzoną w zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się nielegalnym wywozem z Polski do Ukrainy leków zawierających pseudoefedrynę, które następnie były wykorzystywane do produkcji metamfetaminy.