Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
założyli Ci cewnik? opisz wrażenia!
szatan
  • 714 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Little_Jack »
Dokładnie, idn, miałeś cewnik nie? Tylko ona dziewucha, ciekawe czy też im się zakłada cewnik.
skakanka
  • 586 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: idn »
pewnie, że tak.
szatan
  • 156 / / 0
Nieprzeczytany post autor: d*m »
Nethilhai pisze:
Kuźw... Pisałam ostatni raz w Maju... Cholernie się pozmieniało.
Wciąż Dxm. Wciąż i wciąż. Nie ciągi. Nie nie. JUŻ (chyba) nie. [Po prostu nie doleżą u mnie te paczki do następnego dnia.] Ale miesiąc bez Dxm? No way. Jestem absolutnie uzależniona psychicznie.
Orientuję się po moim mieście aptekami.
Cholera... Jak ja się zmieniłam... Wracałam do domu po 3 godzinach... Teraz boję się wracać po 7. Oo'
Ale już praktycznie bez problemów. Jeden krótki szpital w sierpniu.
Każdej bezćpuńskiej nocy boję się że nie zasnę. Że nie dam rady odpocząć. Musi być cokolwiek. Nie muszę spać ale muszę mieć to irracjonalne poczucie bezpieczeństwa.
I mimo że zdaję sobie sprawę że jestem uzależniona psychicznie to... po prostu brnę w to dalej! Uwielbiam dexa. Wolę już to niż wpuszczać się w coś naprawdę niszczącego. A mogło być naprawdę nieciekawie w te wakacje.
Załóż bloga dziewczynko albo wyżal się pamiętnikowi.
Uwaga! Użytkownik d*m nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 1 / 0
Nie nie, lepiej opisz jak w szpitalu było. :)
  • 29 / / 0
Cóż. Kiedy 2 lata temu dowiedziałem się o dysocjantach z grupy blokerów NMDA, postanowiłem ich w ogóle nie dotykać. Nie minął jednak rok i ciekawość nowych doznań zwyciężyła: sięgnąłem po DXM.

Czytając na H użytkowników, którzy popłynęli i zaczęli brać kilka razy w tygodniu, nie wierzyłem jeszcze, że i ja mogę dołączyć do grona wkręconych i wykręconych.

Po roku znajomości z kaszlomorfinianem nie jestem już tak pewien swego trwania w trzeżwości. ;) Dziś, dwa dni po pierwszym prawie-ciągu (ostatni tydzień albo latałem, albo byłem na zjeździe), całą noc śniłem, że kupuję i konsumuję tabletki. Do tego chÓjowo spałem.

Podsumowawszy, kaszlak jest dla mnie na pewno bardziej uzależniający od alkoholu czy palonka, do których mam tylko subtelne ciągoty. W ogóle, stał się moją ulubioną używką, za którą pewnie i LSD bym oddał.
Ostatnio zmieniony 10 grudnia 2008 przez użytkownikownik, łącznie zmieniany 1 raz.
nic,,,
  • 392 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nagniot »
Moja dwu miesięczna kwarantanna się zakończyła. W sobote poszły trzy magazynki i w końcu doszedłem tam gdzie ludzie stają sie Bogami :). Nie oceniajcie mnie czy dobrze czy źle, po prostu, kto raz ujżał kryształowe światy ani Tu ani tam nie Będzie już takie samo.
Także wracam do stadka i melduje swoja obecnośc na widmowym statku zwanym "Pożądaniem". :)
Szczęścia nikt nam nie podaruje. Musimy zrozumieć, że jesteśmy za to odpowiedzialni sami.
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
@nagniot . To aż dwa miesiące minęły już ? Po co takie duże dawki walisz ? Fazuj z głową, wysokich, wspaniałych lotów . Pozdro !
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 684 / 11 / 0
Nie zbawiales tym razem swiata na afterglow? ;)
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3523 / 56 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
chem1st pisze:
Bez dxm wytrzymałem najwiecej 3 miesiące i teraz wydaje mi sie ze jak sie bierze w takich odstepach czasowych to nie ma prawa sie uzaleznic i przy tym zostane ;p
Liczenie odstępów już jest oznaką uzależnienia, pomijam, że sama substancja też bardzo Ci się podoba. Obyś kiedyś nie uznał iż 3 miechy można skrócić do 6 tygodni itd.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.