Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
SimonNoK pisze: LSD w małych dawkach działa przeciwlękowo i przeciwbólowo, więc używanie LSD to jak przedawkowywanie leków, naprawdę tego nie widzicie ? o.O
Bodzi0 pisze: I podpisuje się pod tym, że dobry kwas ładuje się koło 45 minut.
I tak - LSD schodzi upierdliwie. Nie tyle modlisz się, żeby przestało, tylko myślisz - "łojesu, dałoby mi wreszcie spokój". Jesteś trzeźwy i nagle pstryk - wraczasz - trzeźwy - wracasz - trzeźwy i tak przez ileś godzin. Wkurzające.
trydzyk pisze: Poprawka - nie DOBRY, a PRAWDZIWY. Na papierach są teraz różne rzeczy - DOC, bromoważka. One ładują się dość szybko.
trydzyk pisze:Poprawka - nie DOBRY, a PRAWDZIWY. Na papierach są teraz różne rzeczy - DOC, bromoważka. One ładują się dość szybko.Bodzi0 pisze: I podpisuje się pod tym, że dobry kwas ładuje się koło 45 minut.
I tak - LSD schodzi upierdliwie. Nie tyle modlisz się, żeby przestało, tylko myślisz - "łojesu, dałoby mi wreszcie spokój". Jesteś trzeźwy i nagle pstryk - wraczasz - trzeźwy - wracasz - trzeźwy i tak przez ileś godzin. Wkurzające.
2) zależy komu, mi LSD schodzi pięknie, mam poprawiony nastrój i ochote na zabawe. Nigdy nie uważałem tego stanu za "upierdliwy" a wręcz pożądany. Zresztą to sie tyczy każdej tryptaminy czy fenetylaminy w moim przypadku więc nie bądź taki kategoryczny.
Gwynnbleid pisze:1) im więcej Cie czytam tym bardziej dochodze do wniosku że mimo doświadczenia naprawde nie wiesz o czym mówisz hehe. Chyba tak naprawde nigdy nie wiedziałeś co jadłeś. Wszystkie fene jak DOX, czy BDF ładują sie do 3 h a okres placebo pojawia sie dopiero po ok godzinie. Na kwachu to juz jest rozkręcona impreza. Już nie raz próbowano Ci wytłumaczyć ale nie...dalej w zaparte!trydzyk pisze:Poprawka - nie DOBRY, a PRAWDZIWY. Na papierach są teraz różne rzeczy - DOC, bromoważka. One ładują się dość szybko.Bodzi0 pisze: I podpisuje się pod tym, że dobry kwas ładuje się koło 45 minut.
2) zależy komu, mi LSD schodzi pięknie, mam poprawiony nastrój i ochote na zabawe. Nigdy nie uważałem tego stanu za "upierdliwy" a wręcz pożądany. Zresztą to sie tyczy każdej tryptaminy czy fenetylaminy w moim przypadku więc nie bądź taki kategoryczny.
DOC/DOI/DOM - 2-3 h
LSD max 1 h :)
Niestety nie znam nikogo kto czulby pierwsze efekt po kilkunastu lub chocby 30 minutach w w/w fenetylaminach
Do dzis pozostaje to moja najwieksza zagadka : D
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.