Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 57 / 5 / 0
Jeśli masz możliwość to bierz S'ke nie pożałujesz. Sam bym bardzo chciał, ale niestety źródło wyschło i to na dobre :(
Na wyścigach wyścigowych, wyścigówka wyścigowa, wiścignęła wyścigówkę wyścigową ;]
  • 3898 / 238 / 13
Który izomer jest w Bioketan'ie ? Czy to czasami nie jest racemat?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 742 / 12 / 0
W jakimś tam artykule czytałem ze ketamina dostępna w Polsce to racemat podczas gdy R ma właściwości anestetyczne i analgetyczne a S odpowiada za skutki uboczne takie jak halucynacje.
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2012 przez tomek219, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / / 0
Czyli nie ma sensu bawić się w załatwianie K z apteki w Polsce?
  • 742 / 12 / 0
Jak masz dostęp to bierz, najprawdopodobniej będzie to racemat. Racemat nie jest zły,ale teraz dorwałem s-izomer którym sobie udo rozdziewiczyłem :yay: i to jest mooc coś jakby fazę po dużej dawce MXE przeżyć w minute.
  • 3898 / 238 / 13
MXE jest hujowa; poza tym - skąd się bierze racemat - synteza garażowa, czy w którymś z anestetyków jest s-ka?
  • 742 / 12 / 0
Ketanest S
  • 5299 / 104 / 0
Niech mnie kto oświeci bo tym razem nie ufam googlom, a i coś mie się nie podoba zarazem. ketamina jest dostępna w polskiej aptece w postaci ampułków dla lecznictwa nie-zamkniętego? %-D To dzieje się naprawdę?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3898 / 238 / 13
Nie; na ludziach w ogóle się tego nie stosuje, a dla zwierząt - nie wiem czy w zwyczajnej aptece są leki dla animalsów...
  • 5299 / 104 / 0
Przetrzepałem kilka stron, rzeczywiście kiszka bo lecznictwo zamknięte. Ale nie wierzę, że nie idzie tego obejść i jakoś dorwać nie płacąc przy tym chuj wie ile pośrednikom, których chcę całkowicie wykluczyć.

Kurwa, wiecznie pod górę
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Rozbita grupa narkotykowa. Marcin K. odpowie za handel heroiną i kokainą wartą miliony

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku stanie mężczyzna oskarżony o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem heroiną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Śledztwo w tej sprawie, pod nadzorem prokuratora Prokuratury Regionalnej w Gdańsku, prowadzili funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji w Gdańsku.

Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.