Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 57 / 5 / 0
Jeśli masz możliwość to bierz S'ke nie pożałujesz. Sam bym bardzo chciał, ale niestety źródło wyschło i to na dobre :(
Na wyścigach wyścigowych, wyścigówka wyścigowa, wiścignęła wyścigówkę wyścigową ;]
  • 3898 / 238 / 13
Który izomer jest w Bioketan'ie ? Czy to czasami nie jest racemat?
Wkońcu zmęczony, bez sił i ochoty, bez domu i imienia w kanale zapomnienia;
  • 742 / 12 / 0
W jakimś tam artykule czytałem ze ketamina dostępna w Polsce to racemat podczas gdy R ma właściwości anestetyczne i analgetyczne a S odpowiada za skutki uboczne takie jak halucynacje.
Ostatnio zmieniony 05 grudnia 2012 przez tomek219, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 6 / / 0
Czyli nie ma sensu bawić się w załatwianie K z apteki w Polsce?
  • 742 / 12 / 0
Jak masz dostęp to bierz, najprawdopodobniej będzie to racemat. Racemat nie jest zły,ale teraz dorwałem s-izomer którym sobie udo rozdziewiczyłem :yay: i to jest mooc coś jakby fazę po dużej dawce MXE przeżyć w minute.
  • 3898 / 238 / 13
MXE jest hujowa; poza tym - skąd się bierze racemat - synteza garażowa, czy w którymś z anestetyków jest s-ka?
  • 742 / 12 / 0
Ketanest S
  • 5299 / 104 / 0
Niech mnie kto oświeci bo tym razem nie ufam googlom, a i coś mie się nie podoba zarazem. ketamina jest dostępna w polskiej aptece w postaci ampułków dla lecznictwa nie-zamkniętego? %-D To dzieje się naprawdę?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 3898 / 238 / 13
Nie; na ludziach w ogóle się tego nie stosuje, a dla zwierząt - nie wiem czy w zwyczajnej aptece są leki dla animalsów...
  • 5299 / 104 / 0
Przetrzepałem kilka stron, rzeczywiście kiszka bo lecznictwo zamknięte. Ale nie wierzę, że nie idzie tego obejść i jakoś dorwać nie płacąc przy tym chuj wie ile pośrednikom, których chcę całkowicie wykluczyć.

Kurwa, wiecznie pod górę
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
18-latek złapany na gorącym uczynku. W biały dzień sprzedawał narkotyki na ulicy

Bielańscy wywiadowcy zatrzymali dwóch mężczyzn na gorącym uczynku podczas transakcji narkotykowej. 18-latek przekazał 20-latkowi blisko 20 gramów marihuany. W wyniku dalszych działań funkcjonariusze zabezpieczyli przy nim oraz w jego mieszkaniu dodatkowe narkotyki – marihuanę i tabletki zawierające MDMA. Obaj trafili do policyjnej celi. Prokurator zastosował wobec 18-latka środek zapobiegawczy w postaci dozoru policyjnego.

Częste używanie konopi ma związek ze zwiększoną śmiertelnością pacjentów z rakiem jelita grubego

Osoby z rakiem jelita grubego i udokumentowaną historią częstego używania konopi były ponad 20 razy bardziej narażone na śmierć w ciągu pięciu lat od diagnozy w porównaniu z osobami bez takiej historii - informuje pismo „Annals of Epidemiology”.

Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.