Substancje stanowiące pochodne kwasu γ-aminomasłowego (w tym gabapentynoidy) – m.in. baklofen i pregabalina.
ODPOWIEDZ
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Pysia »
ja miałam inny przypadek wypiłam pol litra wodki i zjadłam 50 tabletek po 10mg baclofenu,który kupiłam bez recepty.Potem miałam taka jazde ze znalazłam sie w szpitalu pod respiratorem przez 9 dni i lekarze walczyli o moje zycie,tagze NIE POLECAM TO BACLOFEN MOZE NAWET ZABIC!!!
Uwaga! Użytkownik Pysia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 3 / 0
oj tak,mój kumpel też trafił do szpitala po baclofenie , ale nie mieszał z niczym . nie pamietam ile wziął, dosyć dawno to było.
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 52 / 1 / 0
Czy tabletki baclofenu (polpharma) 10mg różnią sie wizualnie od tych 25mg?(np są większe albo mają inny kształt)?
Jeśli się ktoś orientuje prosze niech odp:)
"Oddech na raty, myśli w leasingu"
  • 201 / 2 / 0
Pysia pisze:
ja miałam inny przypadek wypiłam pol litra wodki i zjadłam 50 tabletek po 10mg baclofenu
Niedługo ktoś przerobi cały plaster fenta do i.v. i podsumuje to]NIE POLECAM TO x MOZE NAWET ZABIC!!![/quote]

50 tabletek depresanta :wall: Przy rejestracji powinno się odhaczać opcję "lubie aco :*" wyłączającą podgląd innych części forum, żeby zapobiec tego typu nawet-nie-wiem-jak-to-nazwać.
  • 154 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Ryyyba »
Pysia, jeżeli można w ogóle przeżyć zjedzenie 50 tabletek po 10mg i jeszcze pic na to wóde, przeżyć to nie jest aż taki niebiezpieczny ten backlo, ale żeby sprawdzać to na sobie to trzeba mieć poryty beret. Może pomyliłaś z acodynem xD dobrze mowi kolega wyżej. PS: zarzucilem 100mg poczekamy zobaczymy jak to działa, bo już nie pamiętam, a później zdam relację o ile nie dobrzuce kolejnych czterdziestu tab. i nie skocze po flaszke absolwenta... ;)

EDIT: nic nadzwyczajnego jednak przypomina mi w działaniu poniekąd GBL ale to w dawce 140 mg baclo, lepiej z tytm nie przesadzać bo to tak jak przesadzić z GBL-em - nagle zasypiasz i to wcale nie jest jakieś przyjemne przysypianie jak po kodzie. Chociaż może właśnie z kodą możnaq by zmieszać nie wiem może ktos próbował i było ciekawie? Dzis może sprawdze to napisze 450 lub 600 kody i do tego baclo jakies 75- 100mg + jakiś aviomarin z braku innych antyhistamin.
Ostatnio zmieniony 07 czerwca 2010 przez Ryyyba, łącznie zmieniany 2 razy.
"Witaj skurwielu człowieku, Ty stoisz nagi
Nagi Twój umysł wśród Pierwszej Bramy Do Świata Magii!''
  • 31 / 1 / 0
Robiąc zakupy leków dla dziadków na ich recepty. Rozgadałem się trochę z aptekarką na temat tańszych odpowiedników leków itp. Na koniec dodałem, że dziadek prosił o baklofen 25 mg, bo często ma sztywnienie mięśni karku. Tylko, że recepta się gdzieś zawieruszyła i doniosę ją za kilka dni. Bez problemu dostałem opakowanie baklo. Do celów rekreacyjnych nie będę stosował, ale do odstawienia GBL w szponach, którego jestem już dwa miesiące.
  • 577 / 10 / 0
Pamietam jak rok temu miałem jazdę na baclofenie ... Pierwszy dzień poszła mniejsza dawka ale działanie było odczuwalne. Na drugi dzień przyjebałem z grubszej armaty nie pamiętam już dawek. Oczy miałem wielkie troche jak po dropsach. Działanie długie z 15h albo 24h. Po tej mniejszej dawce strasznie mi sie chciało ruchać i ogólnie na fotce z kazdą pisałem nawet z nie najlepszymi!! Poszedłem załatwić robote to jak wyszedłem z bloku nie wiedziałem jak dojść tak jak by mi się mózg odłączył. Cały czas lekka euforia. Na koniec jak ta większa dawka wjebala sie to już był koniec poszedłem spać i rodzice mnie obudzili to nawet nie wiedziałem dobrze który mamy dzień ani jak włączyć komputer myślałem nad tym z 3 godziny!!!!! Może jeszcze kiedyś to kupie i zapodam ale napewno nie wielkie dawki bo wtedy calkowity zanik mózgu miałem.
  • 2497 / 49 / 0
cpunex pisze:
Po tej mniejszej dawce strasznie mi sie chciało ruchać i ogólnie na fotce z kazdą pisałem nawet z nie najlepszymi!!
:D ahh ten baclofen :D
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / 1 / 0
wychodzi na to , ze to taki gbl w tabletkach o przedłuzonym działaniu?
  • 198 / 5 / 0
siemanko! lekarz wypisał mi 4 paczki - 200 tabletek

Zwyhle po 10 tabletek łykam i fazka taka alkoholowa jest......nie określe tego u czucie
Zaczyna działac po 1-1.5
Kurwa ludzie nie zapijajcie tego, dziś wypiłem 2 piwa i plączący się się język, zataczanko, wszystko leci z rąk.
Zasnąłem o 16 obudziłem o 22.30- tak działa nasennie po 2 piwach i 12-15 baclofenów
ODPOWIEDZ
Newsy
Drożdże piwowarskie reagują na odpowiednie dźwięki i zwiększają produkcję

Wiadomo że rośliny i zwierzęta wydają dźwięki, reagują na nie i za ich pomocą się komunikują. Komunikacja taka zachodzi też pomiędzy zwierzętami a roślinami i odwrotnie. Czy jednak organizmy należące do innych królestw domeny eukariontów w jakiś sposób reagują na dźwięki? Okazuje się, że tak. Reakcję taką zauważono u drożdży piwowarskich. Co więcej można to wykorzystać w produkcji złocistego napoju.

Wszędzie zapach marihuany. Partner Świątek mówi głośno o problemie

Casper Ruud, mikstowy partner Igi Świątek na US Open, skarżył się na zapach marihuany na kortach w Nowym Jorku. To nie pierwszy raz, gdy zawodnicy zgłaszają ten problem.

Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.