Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 108 / 0
MrGnat pisze:
True. Realistyczne halucynacje bez porycia w stylu psychiatryka tylko w miksach z benzo w jednej pukawce.
Rozumiem doskonale o czym piszesz, jeśli da się wyciąć to lękowe schizo-porycie i potrafi rozróżnić to co jest naprawdę od tego co jest wytworem naszej wyobraźni to alfa ma naprawdę dobry potencjał generowania ciekawych halucynacji, takiego stanu w który ma fantastyczny urok. Fajnie jeszcze podkręca to MXE w średnich dawkach (takich przy których da się normalnie funkcjonować i nie odkleja nas za bardzo). Po ostatnich eksperymentach z naprawdę niewielkimi dawkami (poniżej 50mg dziennie) z niezawalniem nocek i dobrą suplementacją stwierdzam, że nie taki diabeł straszny jak go pamiętam. Alfa fajnie stymuluje też spostrzegawczość. Wydaje mi się, że to któryś z metabolitów alfy jest bardzo psychodeliczny, bo stan ten pojawiał się po paru godzinach.
MrGnat pisze:
W ogóle branie alfy i benzo naraz to nowy wymiar wpierdolenia się w uzależnienie.
Tylko benzo to jeszcze uzależnienie fizyczne. Opio zresztą też. Zdecydowanie nie polecam, to zabawa na krótką metę. Polecam natomiast spróbować zestawu noopept + tauryna (w kapsułkach, bez kofeiny), który na mnie działa bardzo przeciwlękowo.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 2 / 0
Też macie gigantyczne gastro na detoksie od alfy? Ja mam 2 dzień przerwy i na zmianę sen i obżeranie się.
  • 4807 / 267 / 0
Jak u Ciebie z jedzeniem i spaniem w trakcie alfowego ciągu?
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1959 / 56 / 0
slepy pisze:
Też macie gigantyczne gastro na detoksie od alfy? Ja mam 2 dzień przerwy i na zmianę sen i obżeranie się.
http://hyperreal.info/talk/alfa-pvp-ods ... 40573.html
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 120 / 1 / 0
jak do zamrażarki alfe wrzucę nic się jej nie stanie w - temperaturach?
  • 1959 / 56 / 0
Nie.
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 103 / 2 / 0
Pytanie odnośnie waporyzacji, jest sens kupować do tego odpowiednią fajke typu methpipe, czy mogę normalnie ze zwykłej lufki takiej do tytoniu?
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
  • 3523 / 51 / 0
Onyks pisze:
Pytanie odnośnie waporyzacji, jest sens kupować do tego odpowiednią fajke typu methpipe, czy mogę normalnie ze zwykłej lufki takiej do tytoniu?
Wiesz ja nigdy jej nie paliem i jestem podczas zamawiania pierwszego gramika ale chyba ze zwykej lufki tego nie wypalisz, bardziej przyda ci si€ folia aluminiowa.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 992 / 17 / 0
Z lufki można na zasadzie nabijesz trochę jakiegoś podkładu, dobijesz alfa i znowu zielsko na wierzch, dopiero palić. Stratne cholernie. Thirteen pięknie pokazał jak zrobic przyrząd do palenia, w temacie waporyzacja alfy. I tą metodę polecam.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 103 / 2 / 0
To widzę, że nie ma co kombinować i trzeba wziąć się za sklejanie strzykawki z żarówką %-D nie będę pchał tam zielska, chcę samą alfę. Obejrzałem sobie jak to mniej więcej wygląda, tylko że muszę taką dużą szprycę kupić, bo żarówy mam a co do dymu, trzymać długo/krótko w płucach? Mocno żrący jest?
Blue Berry pisze:
Topiąc się po szyję w szczynach, jak przystało na kontemplujące życie ścierwo, spinające dupę, co 5 min w ramach akcji pocieszenia podupadłej godności wypierdalasz z podkulonym ogonem.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana. Przerwa tolerancyjna – prosty sposób, by konopie znów działały lepiej

Choć powszechnie uważa się, że jeśli dawka przestaje działać, należy ją zwiększyć – nie zawsze jest to właściwe podejście. U niektórych osób większa dawka działa wręcz odwrotnie, ponieważ ich organizm rozwinął zbyt wysoką tolerancję. Zwiększanie dawki może osłabić działanie terapeutyczne i zwiększyć koszty leczenia. Przerwa tolerancyjna (tzw. tolerance break) oraz zmniejszenie dawek po jej zakończeniu może zwiększyć korzyści terapeutyczne i obniżyć potrzebne ilości konopi nawet o 60%.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.