Tytoń ma osobny dział → >LINK<
14 marca 2018eiffel65 pisze:no tak im mniejszymi łykami pijesz tym lepiej zadziała :)11 marca 2018pol90 pisze: U mnie chyba yerba mate zadziałała tylko musiałem ją pomieszać z zieloną herbatą i cukrem i dłużej parzyć i pić przez słomkę.
najlepiej pić jeden napar poł godzinki a lepiej i dłużej :d pijemy przez bombile i bierzemy mini mini łyczki tyle dla przykładu jakbyśmy likier sączyli z kieliszka :)
Yerba powinna dać delikatny rush i clearhead :d uczucie jakby się wstało dopiero z łóżka i był to najlepszy sen w życiu :D
14 marca 2018eiffel65 pisze: oki a jaką odmianę pijesz ? może po prostu za słaba ja dla Ciebie ?
Yerba powinna dać delikatny rush i clearhead :d uczucie jakby się wstało dopiero z łóżka i był to najlepszy sen w życiu :D
Colon Traditional Elaborada con Palo 1kg
07 marca 2018Ćbvn pisze:Coo? Przepraszam, ale co to za bzdury?21 lutego 2018vortexxix pisze: niestety na przygotowanie i wypicie yerby trzeba mieć do dyspozycji minimum pół godziny (tylko jedno zalanie),
Ja piję Yerbę w domu w matero jak i w pracy - w kubku. Wykorzystuję do tego sitko na rant, i mogę śmiało przygotować i wypić pierwsze zalanie w ciągu ok 10 minut, nawet mniej...
W pół godziny to 3 zalania by można było śmiało skonsumować...
Odprawiasz jakiś rytuał przy yerbie? Czy czekasz aż wrzątek w czajniku ostygnie i dlatego tak długo Ci to zajmuje?![]()
polecam tę http://allegro.pl/yerba-mate-taragui-en ... 9f79204390
ale uważaj na początek zacznij od 1/4 lub 1/5 kubeczka jest na serio mocna ;p
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.