Dyskusja na temat roślin z rodziny powojowatych, wykazujących działanie psychoaktywne.
Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 18 / 2 / 0
Kupiłem wycięto źródło - delicsajko 250 nasion
248 wrzuciłem do blendera z ziemną przegotowaną wodą niestety blender jest słaby więc nasiona są różnie zmielone mniejsze i większe kawałki wszytko przelałem do kubeczka ze ścianek splukalem resztki powoju i wlałem je do kubka kolor wywaru zielony wsadziłem go do lodówki po odczekaniu 30 minut przeleję przez sitko i wypije jak będzie działać to napiszę
  • 6 / 2 / 0
Hejka, tak tak wiem "ciężko poszukać?" ale nie chce mi się czytać pare(dziesiąt) stron wstecz %-D
Według was 2 opakowania z znanego sklepu budowlanego po ekstrakcji wodnej będą okej na pierwszy raz dla osoby z ZEROWYM doświadczeniem z psychodelikami?
S&S nocka, kanapa ew. jakaś fajna gierka na komputerze. Nie chce b. mocnego tripa, raczej takiego średniego ale wyraźnie odczuwalnego i przyjemnego %-D
  • 7 / 1 / 0
Ma ktoś aktualne info co do aktywności nasion? Chcę przez neta kupić i zastanawiam się co będzie dobrym wyborem. Na jakiejś stronce z nasionami znalazłam tricolor i widzę że jest najpopularniejszy w ciągu ostatniego miesiąca, mimo że obecnie to raczej nie wysiewa się tej roślinki. Jakieś sugestie??
  • 234 / 38 / 0
Ja wysiewam normalnie pod lampami eleganco rosną:D
  • 260 / 22 / 1
09 lutego 2021WhateVaa pisze:
Ma ktoś aktualne info co do aktywności nasion? Chcę przez neta kupić i zastanawiam się co będzie dobrym wyborem. Na jakiejś stronce z nasionami znalazłam tricolor i widzę że jest najpopularniejszy w ciągu ostatniego miesiąca, mimo że obecnie to raczej nie wysiewa się tej roślinki. Jakieś sugestie??
To popularny balkonowy kwiatek, siany w drugiej połowie zimy na wiosnę. Raczej nikt poważny już tego nie żre, żeby się naćpać xd
  • 6 / 2 / 0
@WhateVaa
Na moim przykładzie stwierdzam, że te z Castoramy (bodajże verve) są aktywne %-D
  • 241 / 31 / 0
@trzy333 i jak efekty, podobał sie 1 raz z psychodelikami?
  • 6 / 2 / 0
@Tseno
Wleciała o wiele za mała dawka (75 nasion) także szału nie było, ale pobudzenie, oczy jak 5zł i lekkie visualsy jak przechodziłem przez ciemny pokój udowadniają, że nasionka są jak najbardziej git ;D
Dodatkowo jak położyłem się w łóżku, zamknąłem oczy to po jakiejś minucie zaczęła formować się niewyraźna twarz i wiem, że zabrzmi to dziwnie ale na ułamek sekundy usłyszałem głośny śpiew.
Jeśli chodzi o gastro sprawy to nie było źle, troszkę ciężko na żołądku i tyle.
Na pierwszy raz poleciłbym raczej okolice 150.
Na następnego tripa planuje 175/200 nasionek co już powinno zabrać mnie w konkretną podróż, ale to jak już poprawi się pogoda, żeby pospacerować po lesie czy coś.

Ps. Spostrzeżenie osoby która pierwszy raz jadła sajko, jedzenie w nocy w pokoju nie ma większego sensu, nie miałem co ze sobą zrobić i skończyło się leżeniem i słuchaniem muzyki przez parę godzin %-D
  • 525 / 55 / 0
Przy takiej małej dawce to się nie ma co dziwić, przy większej to lepiej dla niedoświadczonego psychonauty zostać w tym pokoju, zwłaszcza jak konsumujesz samemu. Przygotować dobrą muzykę i słuchać w łóżku tripując.
  • 6 / 2 / 0
Na następny raz podwój dawkę, ale zostań w domu. Powój potrafi zaskoczyć, a ponieważ - według mnie - należy do "ciemniejszych" psychodelików może być za grubo. Jeśli już to na pewno idź z kimś kto będzie Cię mógł ogarnąć
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.