Więcej informacji: Powoje w Narkopedii [H]yperreala
248 wrzuciłem do blendera z ziemną przegotowaną wodą niestety blender jest słaby więc nasiona są różnie zmielone mniejsze i większe kawałki wszytko przelałem do kubeczka ze ścianek splukalem resztki powoju i wlałem je do kubka kolor wywaru zielony wsadziłem go do lodówki po odczekaniu 30 minut przeleję przez sitko i wypije jak będzie działać to napiszę
Według was 2 opakowania z znanego sklepu budowlanego po ekstrakcji wodnej będą okej na pierwszy raz dla osoby z ZEROWYM doświadczeniem z psychodelikami?
S&S nocka, kanapa ew. jakaś fajna gierka na komputerze. Nie chce b. mocnego tripa, raczej takiego średniego ale wyraźnie odczuwalnego i przyjemnego
09 lutego 2021WhateVaa pisze: Ma ktoś aktualne info co do aktywności nasion? Chcę przez neta kupić i zastanawiam się co będzie dobrym wyborem. Na jakiejś stronce z nasionami znalazłam tricolor i widzę że jest najpopularniejszy w ciągu ostatniego miesiąca, mimo że obecnie to raczej nie wysiewa się tej roślinki. Jakieś sugestie??
Na moim przykładzie stwierdzam, że te z Castoramy (bodajże verve) są aktywne
Wleciała o wiele za mała dawka (75 nasion) także szału nie było, ale pobudzenie, oczy jak 5zł i lekkie visualsy jak przechodziłem przez ciemny pokój udowadniają, że nasionka są jak najbardziej git ;D
Dodatkowo jak położyłem się w łóżku, zamknąłem oczy to po jakiejś minucie zaczęła formować się niewyraźna twarz i wiem, że zabrzmi to dziwnie ale na ułamek sekundy usłyszałem głośny śpiew.
Jeśli chodzi o gastro sprawy to nie było źle, troszkę ciężko na żołądku i tyle.
Na pierwszy raz poleciłbym raczej okolice 150.
Na następnego tripa planuje 175/200 nasionek co już powinno zabrać mnie w konkretną podróż, ale to jak już poprawi się pogoda, żeby pospacerować po lesie czy coś.
Ps. Spostrzeżenie osoby która pierwszy raz jadła sajko, jedzenie w nocy w pokoju nie ma większego sensu, nie miałem co ze sobą zrobić i skończyło się leżeniem i słuchaniem muzyki przez parę godzin
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.