Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 702 / 58 / 0
Ładnie można się zawirować..niby się odstawiło, ale po paru dniach sie walnie daweczkę, później niby przerwa, nie chcę brać itp., ale z tyłu, albo nawet z przodu głowy gdzieś to siedzi. Nie jest to komforowe tak na prawdę.
  • 1070 / 135 / 0
11 listopada 2017Aurion pisze:
Przestał działać :D Niestety po czterech dniach i tak się złamałem. Po pierwszym polaniu osiągnąłem stan, którego już dawno nie czułem, taki jestem zużyty. Jednak cztery dni regeneracji pozwoliły tylko na jednorazowe osiągnięcie tego stanu, kolejne polanie to już były głównie nasilone skutki uboczne, więc zarzuciłem baclo i nie biorę giebla dalej, bo dla skutków ubocznych nie warto. Ulegając pokusie sam wpadam niejako w błędne koło; mam nadzieję, że jednak dam sobie z tym radę sam.
Jak brales 2,5 roku to dojscie w 100% do siebie moze zajac tyle ile branie. Nie, nie przesadzam. Trzeba sie nauczyc zyc na nowo.
  • 361 / 15 / 0
psychiatra może jakkolwiek pomóc w przypadku, gdybym sobie sam z tym nie dał rady? widzę niestety, że jest ze mną ciężko i boję się, że w dłuższej perspektywie zawalę zbyt wiele spraw, co będzie trudne do odkręcenia :/
  • 1070 / 135 / 0
Psychiatra może pomóc w tym sensie, że da jakieś dragi, które trochę złagodzą skutki uboczne, typu bezsenność, lęki, wkurw, depresja.
  • 916 / 171 / 0
Ciąg od przynajmniej 10.10.17. Wtedy robiłem ostatni dzień przerwy. Nie biorę GHB od 4 dni. Bez objawów skręta pomijając trzęsące się ręce i niechęć do ludzi.
Znaczy ćpam kode i stimy by to złagodzić, ale nic co by ruszało GABA.
No i jeszcze przestymulowanie, jednak to na plus.
Nie wiem jakie brałem dawki, ale lałem cały czas i na sen też od 2 do (chyba) 5 gram. Myślę że średnio 3g nie wiem co ile. Też dziwne że śpię, a śpię właśnie bardzo dużo i ciężko mi się obudzić. Wcześniej tylko jakieś 20 h nie mogłem zasnąć.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 226 / 7 / 0
12 listopada 2017dash pisze:
Psychiatra może pomóc w tym sensie, że da jakieś dragi, które trochę złagodzą skutki uboczne, typu bezsenność, lęki, wkurw, depresja.
Sądzisz, że można mówić wprost o co chodzi i coś da? Raczej stwierdzi, że ma się skłonność do uzależnień i nic sensownego nie przepisze.
  • 702 / 58 / 0
A co masz na myśli sensowne? Pewnie benzo...a te sobie można wsadzić, bo brać to ciągle to ogólna padaka. Poza tym łaski nie robi, pełno rc benzo jest.

Ja jakbym odstawiał gbla to wrzuciłbym sobie sertraline 200mg/doba jako antydepresanant, a mirtazepinę jako wspomagacz sertraliny i induktor lepszego snu.

Jeszcze jak ktoś chce zmniejszyć ogólne ciśnienie na gbla, to chlorprothixen moze pomóc (sprawdzone).
  • 5071 / 867 / 0
kwetiapinka daje rade na GBL odstaweki i z moich obgatych doświadczeń gieblowych koda. Potem mikro dawki DXM. tak zeby nie zalatwiac . Wszystko dosyc latwo dostepne. Mocny trip na dyso tez daje rade, ale na poczatek nie polece.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 506 / 109 / 0
750ml w 16 dni, mam na dzisiaj koło 10ml może, spory zapas baklo, Klonazolam. Tyle poszło, bo leciałem ze stimami i w tej dziczy nie zauważyłem co się dzieje. na dzisiaj to styka, chociaż już jest bardzo ciężko, jak vendor nie zawiedzie to ok. myślicie, że padnę, bo na serducho wjechało ostro?
  • 702 / 58 / 0
^ no pojechałeś grubo z tymi 750ml.

Ja bym to przerwał i pojechał chociaż z 3-4 dni z baklofenem i clonem zeby to przerwać.
ODPOWIEDZ
Newsy
Zaskakujące słowa Tomasza Lisa. "Odrobina amfy by Rafałowi nie zaszkodziła"

Zaskakujące słowa Tomasza Lisa! W swoim internetowym programie, w którym dyskutował na temat kampanii wyborczej, nagle stwierdził, że "odrobina amfy [amfetaminy - dop. red.]" Rafałowi Trzaskowskiemu by "nie zaszkodziła".

Rekordowe uderzenie w narkobiznes. Zlikwidowano 19 laboratoriów i ujęto 67 osób

Co najmniej tysiąc funkcjonariuszy wzięło udział w największej w ostatnich latach operacji wymierzonej w syndykat narkotykowy działający na terenie Ukrainy. Zlikwidowano 19 laboratoriów i 17 magazynów oraz zatrzymano 67 osób, w tym 32-letniego bossa organizacji. Szacuje się, że miesięcznie narkogang produkował nawet 700 kg mefedronu, alfa-PVP i amfetaminy.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.