Wątki traktujące o muchomorze czerwonym (Amanita muscaria).
ODPOWIEDZ
  • 576 / 11 / 0
Diplack - co :scared:?
Białe plamki to pozostałości pochwy, nie zawierają żadnych substancji - można je zeskrobać, ale nie trzeba.
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 576 / 11 / 0
Sprawdź to się dowiesz, nie wiadomo :-D.
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1519 / 20 / 0
Nom nom, myśle że se zrobie sute zapasy
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 576 / 11 / 0
Niby w miodzie się lepiej konserwują, ale nie wiem jaka byłaby trwałość muscymolu w roztworze wodnym. I wydaje mi się, że stan po większych dawkach muchomora przypomina "wymuszoną" medytację.
Ostatnio zmieniony 17 października 2011 przez howlman, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 85 / / 0
krzysiek9123 pisze:
Witam mam pare pytań .
1.Mam pytanie w jakim stropniu jest szkodliwy muchomor i jak bardzo szkodliwszy niż łysiczki ?
2.Ile na pierwszy raz zjeść aby lekko kopnęlo ?

odświeżam pytanie
Nie pamiętam co wczoraj zjadłem.
Ale pamiętam,że już odtańczyłem swój taniec śmierci z diabłem
  • 4024 / 375 / 951
Może raczej odśwież sobie ten wątek? Uprzedzając narzekanie na jego długość: wystarczy pierwsze parę stron - chyba, że zależy Ci na przeczytaniu odpowiedzi na Twoje pytania jakieś 44 razy, aż magicznej liczby czar Cię ogarnie.

Marnie.
  • 1817 / 110 / 0
ja sie tutaj co jakis czas wypowiadam na temat muchomora, i powiem wam ze to nie jest zadna jakas medytacja tylko trip zycia i doswiadczenie boga w czystej postaci,zajrzysz w glab siebie bardzo gleboko i nie jest to zabawa a bralem wszytko koke,amfe,mefa,morfine,ziolo,łysiczki itp itd i trip z muchomorem uwazam za najwiekszy jaki przezylem i najbardziej uczacy pokory dla swiata siebie i boga,jak ten grzyb zadziala jak ma to jest to bog w czystej formie.
  • 106 / 1 / 0
A ja ostatnio piłem wywar z 1 dużego i oprócz rzygania nic mi nie było.
Uwaga! Użytkownik w676759838 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 576 / 11 / 0
@eliot a próbowałeś może DMT, bo jedyny enteogen który tu wymieniłeś godny uwagi to łysiczki :-).
w676759838 pisze:
A ja ostatnio piłem wywar z 1 dużego i oprócz rzygania nic mi nie było.
Nie dziwota, że zadziałało słabo. Zastanawiam się tylko jak można wymiotować po muchomorze i to w dodatku jednym :huh:.
Ostatnio zmieniony 18 października 2011 przez howlman, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec

Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.