Tytoń ma osobny dział → >LINK<
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
10 lutego 2018modest pisze: Jaką ilość yerby zalewacie? Bo od jakiegoś czasu ją piję, ale coś mam z tym problem czy sypać dwie łyżki czy o wiele więcej
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
10 lutego 2018modest pisze: Te dwie łyżki wzięły się stąd, że na kanale czajnikowy.pl w odcinku o yerbie, prowadzący mówił, że lubi napar z dwóch łyżek. A w sumie to mocno pęcznieje i z dwóch łyżek suszu robi się pół szklanki.
Z tych standardowych polecę również CBSe Energia Guarana (również idealna do pracy) oraz CBSe Naranja (z ekstraktem z pomarańczy, i do pracy i na co dzień ;))
Próbowałem również Pajarito Elaborada, jak wszystkie Yerby i ta mi podchodzi, lecz jest strasznie dużo pyłu i przez proces suszenia dymem, zajeżdża petami z papierosów.
Ogólnie odkąd spróbowałem Yerby, jestem PoYerbany już całkowicie i życia bez tego cudownego ziela nie widzę.
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Mam wszystko co potrzebne do yerby ale problem jest u mnie z jej zalewaniem. Nie piję jej regularnie tylko w wolne dni, a chciałbym to zmienić i stąd moje pytanie, jak radzić sobie w szkole/pracy/podróży ? Przelewacie wywar do butelki czy co?
Aktualnie mam Amande Despalada.
12 lutego 2018JakisTam pisze: jak radzić sobie w szkole/pracy/podróży ? Przelewacie wywar do butelki czy co?
Polecam takie sitko: http://www.gama2000.pl/store/product/27 ... a-promocja!
Idealne do pracy ;)
Teraz wychowują się przy Panu Deksie
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.