Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
15 lutego 2021politomax__ pisze: [...]czułem się wręcz spokojniejszy niż na codzień, mogłem się skupić na jednej rzeczy bez natłoku myśli[...]
może mam ADHD?
Adderall – nazwa handlowa środka farmaceutycznego stosowanego jako lek pomocniczy w leczeniu nadpobudliwości psychoruchowej i zaburzeń uwagi (ADHD). Zażywany również nielegalnie (w celach nieleczniczych) przez sportowców jako środek dopingujący.
Substancją czynną adderallu są sole amfetaminy, które w większych dawkach powodują poprawę koncentracji, pobudzenie psychoruchowe i zmniejszają znużenie. amfetamina w dawkach 5–40-krotnie niższych od wywołujących objawy pobudzenia stosowana jest w celach leczniczych. Badania wykazują, że amfetamina w dawkach od 5 mg (dzieci) do 20 mg (dorośli) zamiast pobudzać pacjenta, zmniejsza efekt nadpobudliwości, główny czynnik ADHD.
amfetamina w niskich dawkach uspokaja i poprawia koncentrację. Nie musisz mieć ADHD. Wystarczy, że masz deficyty (czyli braki) koncentracji. Wygląda na to, że sam nieświadomie się leczyłeś tą słabiutką amfetaminą. Gratuluję.
05 lutego 2021KarmiKlasik pisze: Siemanko mam dla was zadanie bojowe, nieobowiązkowe.![]()
Czy ktoś coś wąhał czy ktoś coś wie, mam Władysława, jest kolory żółtawego tak jak każda feta która była, nieszczelnie trzymana.
Dokładnie ten kolor właśnie ma, zarzuciłem z 200 mg i trochę naelektryzowało, ale tak jakby na bańkę. Pierdoleelem na hyppku post na 200 linijek po niej,
Ale dziwnie się po niej chodzi, i literki na kąpie potrafią falować tak jak przy samym początku wejściu 2cb. Spotkał się ktoś z czymś takim?
15 lutego 2021blokowiska666 pisze: Brzmi jak feta tylko jakaś, nie wiem, 10% chyba albo za małe ścieżki waliłeś.
planuje spróbować jeszcze raz tego samego, ale właśnie co do rozmiaru kresek. feta powinna wchłaniać się ze sluzówki, a z każdą kolejną linią mniej się wchłania bo jest juz podrażniona, dobrze główkuję? czyli najlepiej zjeść jedną solidną kreskę na jedną dziurkę i ew. dorzucić na drugą? bo tamtym razem z uwagi, ze to pierwszy raz waliłem malutkie co parę godzin.
i jak ma się mix z baklofenem? testował ktoś? przypuszczam, że mocna pewność siebie i god mode. jaką kolejność i dawki polecacie?
No ja odkurzam ta większa, git średni spływ, musiałem iść 1,5km po Tymbarka do sklepu hahahaha to trochę podrapalo. Bomba fajna, jechałem samochodem to się wyluzowalem w chuj, dojechałem do innego miasta, wyciągnąłem lufę spaliłem, po godzinie kolejna i nagle bum, wsiadam do samochodu żeby w do domu wracać, źrenice rozlane tzn spore (17:00). Musiałem się odlać, za chuja nie mogłem ogromny ból normalnie Japierdole. Zaznaczę D ledwo co doszedłem, ból serca, bicie ogromne, ciagle bije właśnie o to mi chodziło. Do teraz jest 19;00 serce mi tak nakurwia, ze nigdy nie miałem czegoś podobnego. Jak się położyłem teraz, to poprostu jakby miało wybuchnąć (słyszę je bardzo wyraźnie) to nie jest zwykle jak tak zawsze trochę bije.
Dodano akapity -- 909
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?
Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).
Coraz więcej zatruć dopalaczami wśród nieletnich. Rzeczniczka Praw Dziecka apeluje do MEN
Rzeczniczka Praw Dziecka Monika Horna-Cieślak ponownie zaapelowała do Ministerstwa Edukacji Narodowej o wzmocnienie edukacji o dopalaczach i substancjach psychoaktywnych w szkołach. Powodem są rosnące statystyki dotyczące zatruć dopalaczami wśród dzieci i młodzieży w Polsce. Według danych systemu SMIOD w 2024 roku odnotowano 557 interwencji medycznych związanych z podejrzeniem zatrucia nowymi substancjami psychoaktywnymi.