Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
Wyjebałem Jacka Danielsa 0,7 z Biedronki
  • 96 / 3 / 0
Brakowało mi hajsu na paczkę, to zabrałem siostrze 5zł z portfela.
  • 732 / 57 / 0
pierwszy miesiąc brania, właściwie już końcówka - nie działa już ani fetka ani mef, ani nawet cytryna pod język, nie byłem do końca obeznany w temacie wiec posłuchalem propozycji "speców" i z racji ich diagnozy o zajebanych zatokach - I wcale nie robili sobie jaj bo sami to robili tez - I walilem płukanki z soku z cytryny, przeciągalem husteczke nosem do gardła, mimo że alko nie pije to sypałem mefa do Gorzoły, walilem podwójne dawki.. no cóż.. niestety musiałem smutny pójść spać nad ranem a do rana raczyłem się raczej towarzystwem niż towarem i zazdroscilem im tej fazy (zazdroszczę ludziom takim którzy walą cały czas tak jak ja i maja ju k3n dens, a kiedy patrzę na osoby które biorą 1 raz to patrzę z tęsknota jak przeżywają pierwsza faze); wtedy nawet pixe dali ale skruszona na sniffa - playboy niebieski jak pamiętam... wszystko było bezskuteczne. Do tej pory się zmagam często z tym problemem, ale już się nie posuwam do desperacji bo wiem ze to bez sensu, tylko rozumiem ze trzeba się pogodzić z tym i odmawiam kolejnych lin, szkoda towaru (chyba ze jestem w tyrce to dla samego uczucia w nosiu i z nudow chodzę podjadac)
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
  • 5774 / 1181 / 43
To po chuja ćpasz, towar zostaw dla innych.
Chyba naj. rzeczą było walnięcie sobie, pompką znajomego. Co prawda tylko pompką, bo igłę miałem nówkę, swoją. Przedtem płukał ją w wodzie. A typa znam tylko z kilku melanży. Naćpany, to i głupi. A nie chciało mi się nakurwiać porobionym na miasto, do apteki. Inne rzeczy też by się tu opisało, ale nie chce mi się.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 123 / 8 / 0
sprzedaż srebra.
pierścionka.
za złotych pięć.
second helping
  • 12437 / 2419 / 0
chcesz powiedzieć, że sprzedałeś jakieś srebro i pierścionek (ze złota?) za 5zł? Co Cię tak przycisnęło? ; ) Nie mogłeś iść z tym do jubilera i zgarnąć 40 razy tyle? : )
  • 123 / 8 / 0
Ten pierścionek (srebrny) tak właściwie był tyle wart :D. Spokojnie, gdyby był cenniejszy na pewno inaczej bym to rozegrał. Mimo to, trochę znaczył... Hmm, bez sensu.
second helping
  • 504 / 108 / 0
wypłacenie w ciągu miesiąca około 7 stów z konta rodziców. jakoś tak leciało po 50zł i zawsze miałem oddać, potem zbyt wiele się nazbierało, do dziś tego żałuję.
  • 107 / 1 / 0
Branie pożyczek oraz wzięcie telefonu na abonament,który z którym od razu popierdzieliłem do lombardu aby dać go w zastaw.
SEGAN(selegilina):info
  • 623 / 22 / 0
Wypłaciłem pieniądze z konta przeznaczone na prawko :p
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.