DOC

Homologi, izomery i pochodne dimetoksyamfetaminy.
Więcej informacji: DOx w Narkopedii [H]yperreala, TMA w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 427 / 43 / 0
Eeee... tam, nastawiasz budzik na 6 rano, aplikujesz, przygotowujesz prowiant i o godzinie 8 w trasę rowerkiem zwiedzać okolicę. Osiem godzin zwiedzania, wracasz do domu, odpoczywasz i lulu. Przynajmniej takie są moje plany na najbliższy trip. Chciałbym w ten sposób pozwiedzać największe miasta Polski. Takie plany przyszłościowe.
Myślę, że DOC jest idealnym psychodelikiem pod tym względem.
  • 440 / 32 / 0
Re: DOC
Nieprzeczytany post autor: koko48 »
8h jazdy rowerem to za długo i poza tym bomba nie mogłaby być zbyt duża żeby jechać rowerem.

DOC + jakiś baklofen i w grupie 3-4 osób gdzieś w przyrodzie musi być eleganckie.

Fajny jest też GBL z DOC, ale walic przez całe działanie doca to sie wjebiesz na 100% hehee
  • 427 / 43 / 0
A czy ja pisałem, że 8 godzin bez przerwy jazdy? Zresztą kiedyś z kuzynem wystartowaliśmy z półwyspu helskiego na jezioro żarnowieckie, ok. 60km w jedną stronę. I tego samego dnia powrót, czyli łącznie ok. 120km - ostatnie 20km to była walka o przetrwanie - tym bardziej, że sportowcem nie jestem (a powinienem, w końcu wujek doctor na AWF). Ciekawe czy na docu takie coś by wyszło :D
A gabaergiki jakoś mi nie pasują do psychodelików.
  • 440 / 32 / 0
o ile gabanergiki działające na A czyli benzo spłycają działanie, to gabaB świetnie się komponuje. Kozak jednym słowem.
  • 427 / 43 / 0
Może kiedyś przyjdzie ten moment i się przetestuje :)
  • 270 / 24 / 0
23 stycznia 2018koko48 pisze:
Jak kiedyś przyjdzie mi prowadzić badania nad DOC to pójdzie tylko i wyłącznie sniff.
Takie długie psycho idealnie sie do tego nadają.
Możesz rozwinąć?
ehee
Pij eter, będziesz wielki
  • 7 / / 0
Poszło wczoraj 15mg doca sniff oralny, pizda byla ogromna, wlasciwie najwieksza psychodela ever, nawet na 500ug lsd25 + 4gomipt 50mg + mj mnie tak nie porobiło, efekty wizualne rosjebaly mi mozg bo rzeczywiste obrazy pojawiajace sie przed gałami, mieszanie sie obrazow w jedne na przemian po otwieraniu oczu i zamknieciu, uczucie jakbym snil na jawie i byl atomem w obloku gwiazd ogolnie bomba xD. Problem w tym ze byl ogromny wjazd na ciało, wyginajace dreszcze, co 30 sec miesnie sie napinały i rozkurczały, ucisk na zoladku sprawil ze jak peak wszedl zwymiotowalem wszystko co mialem w zoladku, przez caly czas czulem ciagly dyskonfort ale nie na tyle zeby mi to zniszczylo faze ale jednak przeszkadzalo. Pytanie takie pysie czy mj moze złagodzić te objawy albo chociaz cos innego jakas inna natura? Druga sprawa co czy DOC jest tak! Jezeli chodzi o iv? Jakie dawki zeby bylo si. Znam konsekwencje jakie niosa za soba takie dawki i po 15 mg iv raczej nie bylo by dobrze i wole sie zapytac tutaj bo moze ktos wie i doradzi xd yelo
  • 236 / 32 / 0
[mention]Meowmeow[/mention] mj spotęguje ci psychodelę, przy takich dawkach nie myśl o tym. Na bodyload spróbuj łyżeczkę imbiru. I nie obżeraj się dziesięcioma WieśMacami przed tripem.
  • 440 / 32 / 0
Do doca baklo lub pregabalina są ekstra. ewentualniee fenibut.
  • 49 / 4 / 0
Czy ktoś może potwierdzić, że DOC powoduje wyrzut serotoniny poza klasycznym działaniem agonistycznym na receptory serotoninowe? Swoją drogą DOC łączy się z ludzkim 5ht2a z "mocą" 1.4 nM, z 5ht2b 31.8nM i z 5ht2c 2.0nM. Mikrodozowałem DOC od około miesiąca, głownie codziennie, w dawce której nie czułem, ostatnio co 2 dni. Miałem mocne wahania nastroju. Jeśli DOC działa tu podobnie jak MDMA, mikrodozowanie go mogło być bardzo złym pomysłem.
Uwaga! Użytkownik ddifs5e nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.