Szałwia wieszcza (Salvia divinorum) - dyskusja o ekstrakcji, paleniu i uprawie
Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 30 / / 0
Jezeli zlamalem jakis regulamin forum to proszę o usunięcie tematu.

[Bez sklepów proszę]

Cos ktoś może powiedzieć o tej salvi ? Da rade czy to jakiś kicz (w końcu dopki). Może ktoś próbował zamówić ? Jeżeli tak to nie było żadnych problemów ? Kusi mnie kupno x60 strasznie :D Z tym, że cena troche wygórowana a ja się na tym nie znam %-D
ψυχήδήλος
  • 589 / 1 / 0
No i tyle z odpowiedzi.
Uwaga! Użytkownik leamas jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1558 / 18 / 0
jak sie na tym nie znasz to pierdol, chcą Ci słome wcisnąć
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
  • 3732 / 45 / 0
Czy sally może być, yy, czarna? Nie, nie cała roślina. Ostatnio paliłam takie coś, smakowało jak susz i działało jak susz, ale dlaczego takie brzydkie, to nie wiem. Dodam, że trochę czasu przeleżała.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 490 / 3 / 0
Susz pozbawiony chlorofilu po przez zamrożenie świeżych liści i osuszanie ich następnie w zacienionym miejscu mają barwę lekko brązową. Czarne to tylko ekstrakty mogą być. Chyba, że coś dosypane do tego. Ale też nie wiem co można by dosypać/ namaczać by zmieniło kolor i w jakim celu... Może coś jak moczona baka w eterze? xD
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 116 / / 0
Moja salvia x6, podobno jeszcze z dopalaczy, też była czarna i sporo leżała. Biorąc pod uwagę, że była aromatyzowana i była ekstraktem, to może i dodawali tam coś więcej, ale tego to już nie wiem. W każdym razie działała w porządku.
  • 2129 / 27 / 0
Moja salvia x6, podobno jeszcze z dopalaczy, też była czarna i sporo leżała
No ale to ekstrakt więc normalna rzecz, że była czarna.
Jak byście robili ekstrakcję domowym sposobem wyszłoby na to samo, ergo niczego nie dodają.
  • 490 / 3 / 0
Kuba Powiatowy pisze:
Moja salvia x6, podobno jeszcze z dopalaczy, też była czarna i sporo leżała
No ale to ekstrakt więc normalna rzecz, że była czarna.
Jak byście robili ekstrakcję domowym sposobem wyszłoby na to samo, ergo niczego nie dodają.

Jak jesteś leniem to wyjdzie czarne gówno ^ ^, co sprytniejsi doprowadzają do formy kryształów.
"I hear Thunder
But theres no rain
This kind of Thunder
Breaks walls and window pane."

The Prodigy - Thunder

Nowy e-mail, wiadomości wysłane przed czerwcem stracone. Jak coś pisać jeszcze raz.
  • 3129 / 26 / 0
Tylko jednak kryształy nie są zbyt "łatwe" w obsłudze, ekstrakt naniesiony na susz sprawuje się dużo lepiej.
High, how are you?
  • 2334 / 9 / 0
Zdarzyło się komuś złapać po szałwii wkurwa? Spaliłem wczoraj 200mg ekstraktu 10x. Bezpośrednio po spaleniu tylko się konkretnie spociłem. Żadnej konkretnej psychodelii. Po jakiejś minucie, dwóch wszystko zaczęło mnie zajebiście irytować- każdy dźwięk, każdy przedmiot, chciałem coś bardzo rozjebać, ale własne ruchy też tak mnie denerwowały, że zrezygnowany jebnąłem się do łóżka i w tym z dupy wyciągniętym stanie przeleżałem 15 min, puki wszystko w miarę nie wróciło do normy.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: największe w historii aresztowania członków mafii fentanylowej

Władze federalne poinformowały we wtorek o skonfiskowaniu ponad 400 kilogramów fentanylu w największej w historii operacji Agencji ds. Zwalczania Narkotyków (DEA). Aresztowano 16 osób oraz zabezpieczono rekordową sumę gotówki liczoną w milionach dolarów, broń palną i pojazdy.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.

Ayahuasca a zdrowie psychiczne: Przełomowe wyniki największego badania

Badanie opublikowane w prestiżowym ournal of Psychoactive Drugs objęło ponad 7,500 uczestników z całego świata i wykazało, że częste używanie ayahuaski wiąże się z niższym poziomem stresu psychicznego oraz wyższym poczuciem dobrostanu. Kluczowe okazały się takie czynniki, jak intensywność doświadczeń mistycznych, wglądy osobiste oraz wsparcie społeczności. W tym artykule przedstawimy kluczowe wyniki badania oraz wyjaśnimy, dlaczego ayahuasca budzi tak duże zainteresowanie naukowców i osób szukających alternatywnych terapii.