Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1360 / 179 / 0
10ta prega 150tka wlasnie poleciała zapita piwem, 11sta do nosa leci. 1650mg lacznie. Koncze pierwszego zubra. Rano 10mg lorafenu, 480 kody i 8mg klonazepamu. Milo jest, lubie piwo pic do pregaby. Chociaz wcześniej 600-900mg pregaby lepiej mnie robilo niż teraz te 1650mg, dziś wykupiłem recke na 56x150mg pregaby z nudow, kolejna mam na 150mg na 2 opakowania. Nie bralem pregabaliny z miesiąc, GABA chyba rozjebane jak takie dawki nie wywoluja jeszcze halunow jakie miałem po 900mg.

Edit: Poszlo 13x150mg, fajnie jest, 4te piwo otwieram. 5mg klona dorzuciłem. Ogladam film i zaczynam widzieć podowjniel Dawno teo niie miałem, dobrze jestl
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 3455 / 1118 / 0
Nie wiem czy to rozsądne brać na strzała dwa razy ponad maksymalną dawkę. Nie lepiej zbić trochę tolerkę?

Biorę od pół roku, drugi raz. Za pierwszym windowałam szybko dawki i kiedy max słabo działał, została odstawiona i po pół roku przerwy znowu do niej wracam, wystarczy 300, dzisiaj tyle poszło, nie ma co podkręcać tolerki.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1360 / 179 / 0
Po 11 150tkach i 4 piwach normalnie gadałem z rodzinka, która do mnie przyjechala, faza jakby zeszla. Dojebalem teraz 5 x 150mg nosem (6ta 150tka gdzies mi spadla). Ogladam film i dalej pije piwo. Teraz po tych 5x150mg serce zaczelo mi mocniej bic i faza wraca. Ogolnie kiepski lek do nacpania, ale cos tam euforii jest. Politkoksykoman ze mnie mega, zjem wszystko co daje faze, 16x500mg zjedzone trochę sporo.

Edit: jak wcześniej było 13x150 to teraz jest 18, prawie 3 gramy. Jutro na spokojnie wrzucam rano 6x150mg i koniec eksperymentow.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 28 / 8 / 0
Czy ciężko zdobyć u lekarza ogólnego pregabalinę? Bo skończyła mi się a wizytę u psychiatry za pare dni dopiero. I co mówić w razie czego, prawdę czy coś tam wymyślać że na coś innego, bóle czy coś, nie wiem.
  • 446 / 94 / 0
[mention]Pan Magister[/mention], bierzesz opakowanie i idziesz z nim do lekarza, prosząc o pregabalinę, którą zapisał Ci psychiatra na zaburzenia lękowe. Wspominasz, że skończyła Ci się, że wizytę u psychiatry masz za kilka dni i że leku nie powinieneś odstawiać nagle.
I tyle.
U mnie nie było żadnego problemu.
  • 99 / 7 / 0
Jestem juz na nie zlicze ktorej odstawce opio, natomiast pierwszy raz z pregaba. Przyjemna substancja, dawki 150-225mg poprawily kondycje psychiczna i fizyczna do tego stopnia ze 4 dnia czuje sie w miare normalnie, no powiedzmy. Jestem ciekaw co bedzie dalej :rolleyes:
  • 1442 / 90 / 2
Chcę tym odstawiać benzo.Jest po tym senność?Są jakieś podobne związki, które dobrze wychodzą cenowo?
action movie:gun:
  • 600 / 109 / 0
1. Zależy od dawki.
2. Gabapentyna, może tiagabina albo ssri.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 1931 / 317 / 0
Wyciągnąłem od psychiatry Pregabaline 150mg x 56 tab. (d:1x1), zacząłem stosować od wczoraj.

Przyznam szczerze, że działanie pregabaliny jest raczej subtelne. Aczkolwiek przyjemne, przynajmniej w tej dawce (tj. 1 x dziennie). Minimalnie odczuwalne większe wyluzowanie i przede wszystkim zrelaksowanie mięśni, które zazwyczaj są raczej napięte. Rodzice mi nawet powiedzieli, że moje zachowanie trochę zmieniło in plus, tj. że się bardziej uspołeczniam i chętniej podejmuje się interakcji międzyludzkich.

Być może później z ciekawości spróbuje zarzucić większą dawkę, gdzie ponoć wykazuje działanie rekreacyjne w miare podobne do baklofenu. Przy czym myśle, że albo pogryzę tabsy albo je wciągne. Tak z ok. 200-300 mg jak sądze powinno być ok

Przyznam się również, że wyciągnąłem ten lek również z myślą o przydatności w odstawianiu i podbijaniu opioidów.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 28 / 8 / 0
Tylko po czasie regularnego brania euforii nie uświadczysz. Ja, jako że straciłem wiarę w potencjał medyczny tego leku w moim przypadku to sobie poeksperymentowałem nieco i nawet po gramie nie było nic wielkiego, chociaż całkiem fajny luz, a rozluźnienie mięśni naprawde fajne po tym jest. Oczywiście zaburzenia równowagi to nieodłączny element pregabaliny. Na następny dzień zmuła i otępienie, poprawiony nastrój. Swoją drogą, czy może w takich ilościach jakoś mocno orać mózg? Ktoś coś wie może? (nie żebym chciał dalej walić gramy pregabaliny, jednorazowy incydent)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.