Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 111 / 8 / 0
Muszę przyznać, że diazepam to jedyna benzodiazepina, jak mi się fajnie komponuje z paleniem.
Przy takim klonie, totalna absorpcja na rzecz cloazpeamu.

Przy kilu piwach i 10 mg diazepamu, palenie lekko subtelnieje, ale wcale nie staje się mało odczuwalne, ogólnie fajna opcja!

Nie, żebym polecał, przecież to kwestie są osobnicze, ale w moim przypadku to fajny miksik, tym bardziej, że wcześniej wychodziłem z założenia, że łączenie roślinek z benzo to strata zieleni.

Owszem, podtrzymuje, ale rolki akurat mi działają w takim mixie kozacko, szkoda, że je akurat - przynajmniej w moim przypadku- najciężej zdobyć (lekarz lekką ręką przypisze pakę 1 mg alprazolamu, ale nawet 2 mg diazepamu to już słabo, o 5 nie wspominam).

Alpra czy klony pod pojarunek są dla mnie za mocne. Zbijają fazę i tyle.
kontakt ze mną pod adresem: odurzony@tutanota.com
  • 1277 / 129 / 0
Kiedyś po clonie, diazepam był moją ulubioną benzodiazepiną często stosowałem wersje inj natomiast tak zachwalany bromazepam wcale na mnie działał, podobnie jak klorozepat.
  • 65 / 11 / 0
Dwie godziny temu zjadłem 4 sztuki Relanium 5 mg. Po około 30 minutach pojawiło się wyraźne rozluźnienie mięśni i lekka wyjebka na świat i problemy. Ale tylko lekka. Niedługo potem wziąłem kolejne 2 Relanium, czyli łącznie w trakcie godziny wziąłem 30 mg. Zaznaczam, że nigdy wcześniej tego nie brałem.
Efekt jest jednak marny. Po niecałych 2 godzinach dochodzę właśnie do siebie. Chyba położę się spać, co by jeszcze skorzystać z efektu usypiającego. Ogólnie nie polecam, bo szkoda zachodu. Pamiętam jak dawno temu brałem 5-10 mg Zolpidemu i robiło mnie to na cacy, tak że nie pamiętałem co robiłem. Diazepam ma się tak do Zolpidemu jak 'Dungeon Siege' Uwe Bolla do 'Władcy Pierścieni' Jacksona.
Jedyne co jest fajne, to wyraźne rozluźnienie mięśni i odprężenie, ale umysł działa poprawnie, jest pełen ogar. Podejrzewam, że Diazepam jest dobry, do brania na dzień, aby po prostu dobrze się czuć - nic więcej. Już lepiej kupić sobie flaszkę czystej i najebać z kolegami przy ognisku.
  • 12452 / 2421 / 0
Ludziom pod wpływem dużych dawek benzo wydaje się, że jest "pełen ogar", tymczasem są wyraźnie na***i.
Ja na pierwszy raz wziąłem 5 mg (moje pierwsze w życiu benzo) i było znakomicie.
  • 8103 / 907 / 0
19 maja 2018jezus_chytrus pisze:
Ja na pierwszy raz wziąłem 5 mg (moje pierwsze w życiu benzo) i było znakomicie.
Ja do tego wypilem wczesniej 2 piwa + pare buchow MJ i 5 mg diazepamu ( tez moje pierwsze w zyciu benzo ) i bylo super, mega aktywny, do kazdego zagadywalem, bez léków i stresu, czego nie moglem powiedziec na trzezwo.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1924 / 183 / 0
To nie było moje pierwsze benzo, a raczej któreś z kolei. Mimo tolerki 5mg mnie fajnie porobiło. Ogólnie Diazepam jest mega przyjemny, tylko mało ekonomiczny :)
Take DXM and Be Happy
  • 10 / 2 / 0
Diazepam czy clonazepam?
Jakie są różnice, jakie dawki są lepsze?
Czy coś jest lepsze czy zależy od preferencji?
  • 585 / 62 / 0
Nieprzeczytany post autor: sidik »
klonazepam jest mocniejszy i krocej dziala
  • 2194 / 365 / 0
Jak masz 0 tolerkę to diazepam będzie lepszy.

Na początku jest bardzo miły, przyjemny i relaksujący,
a klon robi niezłą papkę z mózgu
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 1277 / 129 / 0
Zdecydowanie diazepam , clony bardzo wciągają aż za bardzo.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Wysokie Mazowieckie: Matka znalazła narkotyki u 39-letniego syna i powiadomiła policję

67-letnia mieszkanka powiatu wysokomazowieckiego zawiadomiła policję o znalezieniu podejrzanych substancji w pokoju i ubraniach swojego 39-letniego syna. Funkcjonariusze z wydziału kryminalnego zabezpieczyli narkotyki i przedstawili mężczyźnie zarzuty.

Po debacie prezydenckiej wzrosło zainteresowanie woreczkami nikotynowymi

Debata prezydencka 23 maja br. pokazała, że Polacy nie wiedzą, czym są saszetki nikotynowe oraz snusy, a także czym się różnią. Sztab wyborczy Karola Nawrockiego podał, że kandydat na prezydenta podczas debaty przyjął snus. Sam Karol Nawrocki sprostował, że była to saszetka nikotynowa. Tymczasem różnica między oboma produktami jest ogromna. Snus zawiera tytoń, którego nie ma w saszetce, a jego sprzedaż w UE – z wyjątkiem Szwecji – jest zabroniona.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.