Więcej informacji: Pentedron w Narkopedii [H]yperreala
Godzina okolo 22:30
snif na oko 90mg +/- .
Godz 23:00
zrobiło sie fajnie. Bardzo dobre samopoczucie i lekkie pobudzenie.
00:00
Odczucia sporo opadły ale nadal coś czuje
00:30
coś dziwnego,
fajny stan zmienił sie w jakies zwidy....
3:00
Dopiero zelżały troche te zwidy ale nadal są....
3:30
Dorzuciłem 20 mg i zobacze co sie stanie
Teraz jest 3:43 i czuje inny stan ale jeszcze nie wiem jak bedzie...
Czekam....
Powiedzcie. Skąd te zwidy ? ? ? Strasznie porąbane one są
Dlaczego nie mogło sie zakonczyc na tym początkowym bardzo fajnym stanie ? ?
Za jakis czas znów zrobie test i zobacze czy bedzie tak samo.....
Ogolnie dzis pierwszy raz to biore.
Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Reez pisze:Blado wypada przy fluoroamfetaminach, słabo wypada przy aminorexach, mam dalej wymieniać?
Cóż, pentedron jeszcze długo zostanie top wyborem w Polandii przez swoją cenę, dostępność i to, że jakoś tam działa. :rolleyes:
na tym polega zajebistość pentedronu-na kruszeniu jego kryształów
C9H13N pisze:A jak z nauką po tym? Można jakoś porównać to z etylofenidatem?
Nie wiem czy mi się wydaje, ale jak waliłem kreskę podskórnie to zwała nie miałem wcale i działanie tak jakby odrobinę lepsze i dłuższe.
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Kartele zamiast przemycać narkotyki wysyłają „kucharzy” do laboratoriów w Polsce
Meksykańscy przestępcy powiązani z kartelem Sinaloa mieli organizować w Polsce produkcję metamfetaminy w wynajętych posesjach na Podlasiu i w województwie kujawsko-pomorskim. W trzech sprawach zatrzymano łącznie ośmiu obywateli Meksyku, a śledczy uznali te przypadki za element szerszego przesuwania produkcji narkotyków syntetycznych do Europy Środkowo-Wschodniej.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
Użytkownicy psychodelików inaczej przetwarzają emocje, m.in. szybciej rozpoznają zagrożenie - wynika z badania UJ. Kierujący nim prof. Michał Bola podkreślił, że przeciera ono szlaki w obszarze neuroobrazowania użytkowników psychodelików, jednak pełne zrozumienie ich wpływu na mózg wymaga wielu lat pracy.
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.