Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1916 / 335 / 2
Spróbuj, powinno przejść, jeśli nie - być może trzeba będzie dołożyć jeszcze jakiś lek. Mi osobiście sama pregabalina wystarczyła, żeby odstawić alprę, ale pewnie miałeś mocniejszy ciąg niż ja. Jak nadal będzie źle, popytaj w dziale a ktoś powinien doradzić jeszcze jakiś lek. A ta dysocjacja też powinna szybko zniknąć, ja po pierwszej tabletce pregabaliny byłem fest nieogarnięty a za dwa dni już czułem ją praktycznie tylko w tle. Można pokombinować, chwilkę pobyć na dawce 75 mg x2 a potem ją lekko podbić.

Chyba, że masz swojego lekarza który Cię prowadzi, to jego zapytaj co z tym fantem zrobić. A znajomi powinni być bardziej wyrozumiali, wiadomo nikt nie lubi ludzi co tylko narzekają, ale jeśli wiedzą jaką masz sytuację, powinni to zrozumieć. Może czasem warto też się odciąć i pobyć trochę samemu, zając się czymś.

I taka luźna rada, pamiętaj o suplementacji, magnez/potas/witaminy są bardzo istotne przy odstawce. Szczególnie magnez z potasem, jest istotny dla prawidłowego działania ukł. nerwowego.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 446 / 94 / 0
Pytanie odnośnie rekreacyjnego działania pregabaliny.

Czy ktoś miał tak, że to przyjemne mrowienie przechodzące przez ciało występowało dopiero na drugi dzień od dawki rekreacyjnej i to po zarzuceniu dawki normalnej?

Sprawdzałem dwukrotnie i tak to u mnie wygląda.

Sama wielokrotnie zwiększona dawka daje tylko zawroty głowy i upośledza koordynację ruchową, a na następny dzień po normalnej dawce jest już mega przyjemnie.
  • 4603 / 2210 / 1
Leki P działają rożnie na różne osoby Także nie jest to nic nadzwyczajnego. Przyzwyczaj się do takiego działania, lub odrzuć lek. Taka już jego uroda...
  • 205 / 10 / 0
Ta pregaba chyba nie jest dla mnie... Biorę jakies 2 tygodnie na noc 75 mg. Teraz tydzien dorzucalem jeszcze 75 m kolo 20. Dzis wzialem 75 mg rano bo docelowo mialem brac rano i wieczorem. I czuje sie dziwnie - taki zakrecony, spiacy , nic mi sie nie chce . nie wiem czy dalbym rade tak pracowac. Czy to dzialanie przejdzie ? Zalezy mi tylko na efekcie przeciwlekowym..
  • 8103 / 909 / 0
^
Te działanie zamulające przejdzie z czasem i pozostanie tylko działanie terapeutyczne tzn. przeciwlękowe.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 600 / 109 / 0
Na które z czasem wyrobi sie tolerka i zostanie tylko stabilizujące nastrój.
"Głębia ziewa na powierzchni,
a powierzchnia okazuje się dnem głębi."
Stanisław Ignacy Witkiewicz
  • 205 / 10 / 0
Ale z jakim czasem przejdzie ? Myślę że juz dosyc dlugo biore... Pierwsze dwa tygodnie czulem sie dobrze, ale teraz od ponad tygodnian jest tragedia. Nie chce mi sie nic, mdlosci , nastroj depresyjny. Nie wiem czy to sie nie skonczy na SSRI ktorych sie boje...
  • 74 / 3 / 0
Słuchaj, ja biorę terapeutyczne pregabe od jakiś 3mc. Jednak robię sobie przerwy - czasem 2 dni czasem 3, dlatego że oczywiście nie biorę zaleconej dawki 75mg x2 tylko 225mg rano. Zgadzam się z przedmówcami co do tego że z czasem efekt młota przechodzi ale kiedy dokładnie? Kwestia mocno indywidualna.
  • 50 / 1 / 0
a jak u was z apetytem i wagą po predze? U mnie masakra. Przytyłem 10 kg w niecałe 2 miesiące :(
  • 3455 / 1118 / 0
Tyje się i puchnie, apetyt podwyższony, bywa, że po kilkuset mg wrzuconych ekstra do dawki dziennej nadchodzi gastro, a rano głowa opuchnięta jak bania.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.