Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 167 / 15 / 0
Limitbreaker pisze:
Sandman222 pisze:
Dorzutka oral też podziałała ale chyba trochę słabiej.
Trochę się zawiodłem, bo specjalnie speeda nie czułem, a bardzo uspokajająco na mnie podziałał :nuts:
Masa stymulantów działa w ten sposób.
Szczerze to za dużo stymulantów nigdy nie wpierdalałem
Mówisz ogólnie ? Czy, że po przyjęciu oral bardziej uspokaja ?

Bo przed zanim dorzuciłem oral to właśnie po sniffie też nie czułem tego speeda, tylko klarowność myśli, spokój, skupienie i motywacja żeby gdzieś wyjść.
  • 3205 / 176 / 0
Bo przed zanim dorzuciłem oral to właśnie po sniffie też nie czułem tego speeda, tylko klarowność myśli, spokój, skupienie i motywacja żeby gdzieś wyjść.
Jak dla mnie to właśnie w ten sposób działa dobry stymulant, a te spidujące gówna po których jest się roztrzęsionym, nieopanowanym, niespokojnym, to mogą sobie gówniarze jeść
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 498 / 26 / 0
sand zwaporyzuj z lufki nawet maly kamyk

wkladasz w cybuch kamyk iph zapychasz reszta tytoiem podgrzewasz zarową tylko cybuch i wapujesz jebniecie gwarantwne
pozniej mozesz zarowke zmontowac dymi sie ladnie smak lagodny przypominajacy miod
wejscie jest agresywne ale slabnie i pojawia sie cieplo i dopaminowe objawy
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 167 / 15 / 0
Fakt do pracy i nauki to fajna rzecz, chociaż liczyłem, że bardziej mnie ruszy do wzięcia się za rzeczy które odkładam.
Drzewo pisze:
sand zwaporyzuj z lufki nawet maly kamyk

wkladasz w cybuch kamyk iph zapychasz reszta tytoiem podgrzewasz zarową tylko cybuch i wapujesz jebniecie gwarantwne
pozniej mozesz zarowke zmontowac dymi sie ladnie smak lagodny przypominajacy miod
wejscie jest agresywne ale slabnie i pojawia sie cieplo i dopaminowe objawy
W sumie, żeby sobie obadać IPH to sprawdzę vapo, chociaż za bardzo tego nie lubię.
  • 498 / 26 / 0
srogie jest jebniecie pozneij przechodzi w dopaminowy stan

ostroznie dorzucanienia bardz ciezko sobie odmowic

a i tez mam biegunke jak inni koledzy co uzywali iph
https://www.youtube.com/watch?v=qwAT2Lyhzro Albert Kraner - We live in the Underground
  • 167 / 15 / 0
Drzewo pisze:
srogie jest jebniecie pozneij przechodzi w dopaminowy stan

ostroznie dorzucanienia bardz ciezko sobie odmowic

a i tez mam biegunke jak inni koledzy co uzywali iph
Ok vapo podziałało całkiem ciekawie.
Pytanie ile to trzyma po vap ?
  • 1987 / 108 / 0
Sandman222 pisze:
Szczerze to za dużo stymulantów nigdy nie wpierdalałem
Mówisz ogólnie ? Czy, że po przyjęciu oral bardziej uspokaja ?

Oral, sniff czy podanie podjęzykowe dla IPH - dla mnie bez różnicy w efektach.
I efekty są głównie takie, zwłaszcza przy pierwszych dawkach.
Właściwie to czułem się zajebiście normalnie, spokojnie, dopóki ktoś nie zwrócił mi uwagi, że strasznie szybko mówię. ;)
Jeszcze jedna cecha IPH - przy pierwszych dawkach czuję się mocno zdołowany. Pustka absolutna.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 167 / 15 / 0
Jak nabiję papyrosa tytoniem + IPH, zadziała jak powinno ?
  • 1168 / 53 / 0
Tak trudno samemu spróbować? Najwyżej stracisz te kilka mg izo.
Powinno zadziałać...
Uwaga! Użytkownik Marlboro_Red jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 495 / 22 / 0
Moze zadziala, moze nie zadziala, ale generalnie powinienes to zwaporyzowac, a nie spalic. Jak nie chce ci sie kombinowac z zarowkami, czy folia to zrob "kanapke". Do zwyklej lufki nabijasz troche tytoniu, wsadzasz krysztalek i znowu tyton. Grzejesz cybuch od dolu, ale nie dotykasz go ogniem, jak sie krysztalek rozpusci i zacznie sie juz dymic, to wtedy podpalasz tyton i sciagasz bucha.
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Wed, 04 Feb 2026 21:15:02 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1770239653'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?

Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC

To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.