Limitbreaker pisze:Masa stymulantów działa w ten sposób.Sandman222 pisze:Dorzutka oral też podziałała ale chyba trochę słabiej.
Trochę się zawiodłem, bo specjalnie speeda nie czułem, a bardzo uspokajająco na mnie podziałał :nuts:
Mówisz ogólnie ? Czy, że po przyjęciu oral bardziej uspokaja ?
Bo przed zanim dorzuciłem oral to właśnie po sniffie też nie czułem tego speeda, tylko klarowność myśli, spokój, skupienie i motywacja żeby gdzieś wyjść.
Bo przed zanim dorzuciłem oral to właśnie po sniffie też nie czułem tego speeda, tylko klarowność myśli, spokój, skupienie i motywacja żeby gdzieś wyjść.
wkladasz w cybuch kamyk iph zapychasz reszta tytoiem podgrzewasz zarową tylko cybuch i wapujesz jebniecie gwarantwne
pozniej mozesz zarowke zmontowac dymi sie ladnie smak lagodny przypominajacy miod
wejscie jest agresywne ale slabnie i pojawia sie cieplo i dopaminowe objawy
Drzewo pisze:sand zwaporyzuj z lufki nawet maly kamyk
wkladasz w cybuch kamyk iph zapychasz reszta tytoiem podgrzewasz zarową tylko cybuch i wapujesz jebniecie gwarantwne
pozniej mozesz zarowke zmontowac dymi sie ladnie smak lagodny przypominajacy miod
wejscie jest agresywne ale slabnie i pojawia sie cieplo i dopaminowe objawy
ostroznie dorzucanienia bardz ciezko sobie odmowic
a i tez mam biegunke jak inni koledzy co uzywali iph
Drzewo pisze:srogie jest jebniecie pozneij przechodzi w dopaminowy stan
ostroznie dorzucanienia bardz ciezko sobie odmowic
a i tez mam biegunke jak inni koledzy co uzywali iph
Pytanie ile to trzyma po vap ?
Sandman222 pisze: Szczerze to za dużo stymulantów nigdy nie wpierdalałem
Mówisz ogólnie ? Czy, że po przyjęciu oral bardziej uspokaja ?
I efekty są głównie takie, zwłaszcza przy pierwszych dawkach.
Właściwie to czułem się zajebiście normalnie, spokojnie, dopóki ktoś nie zwrócił mi uwagi, że strasznie szybko mówię. ;)
Jeszcze jedna cecha IPH - przy pierwszych dawkach czuję się mocno zdołowany. Pustka absolutna.
Powinno zadziałać...
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.