Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 110 / 5 / 0
Fenylo raz kara a raz wynagradza w moim przypadku nie raz czułem straszna depresje po zażywaniu i bezsens i agresywność a raz motywacje i działanie i dobry humor i motywacje , substancja jak najbardziej, okej ale nie do codziennego zażywania i ze swoim falowym działaniem ktorego nie idzie przewidziec .

czeczenia89 pisze:
Zna ktoś sposób na powstrzymanie tolerancji przy zażywaniu fenylopiracetam ?
jest jeden sposób alko tylko w moim przypadku ale nie jest to za bardzo dobry sposób najwyżej zrób przerwę napij sie alko spadnie tolerka a potem po kilku dniach sobie zażyj aby ograniczyć efekty uboczne
Tłum duży, ale ludzi niewielu
  • 5198 / 918 / 0
Substancja dziwna jak dla mnie. Otrzeźwiła mnie w mig z przeszłości z dragami i znowu byłem tym nieśmiałym, niepewnym chłopaczkiem któremu sie nic nie chce. Na substancji za dużo się myśli, co jest powodem zbyt dużej ilości dialogów w głowie. Jeśli ktoś ma chujowe przekonania na temat świata, siebie to przez substancje może wpaść w błędne koło złego myślenia i rozkmin.
Wolę jednak zaplanować sobie dzień i po kolei wypełniać te zadania.
ja zasotaje przy fenidatach, ewentualnie mixie prl-83 + noopept. Te substancje na mnie działają wporzo, tworząc taką jakby ścianę od społecznego gówna, wpływajac przy tym pozytywnie na funkcje umysłowe.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 5198 / 918 / 0
Wczoraj zupelnym przypadkiem pomylilem schowki, i zamiast na noc wziac kapsulke z 5-htp, przyjalem kapsulke z Fenylopiracetamem (ok 150mg)
Pierwsze efekty gdy się zorientowalem że coś jest nie tak, nastąpiły po około 40 minutach.
Bylo to pora wieczorna, 5-htp zwykle biore przed snem gdyz wywoluje u mnie efekt sedacyjny.
To co odczulem w pierwszej kolejnosci, to naplywajace cieplo w okolicach uszu. Potem bylo juz tylko lepiej. Zaczalem sluchac muzyki, ktora brzmiala zupelnie inaczej niz zwykle- wydawala sie swieza i radowala mnie niezmiernie. Nie sklamie, ze czulem sie sluchajac jak wtedy gdy nie bralem zadnych narkotykow i cieszyly mnie rozne rzeczy.
Nastepnie sam z siebie sciagnalem dwa filmy na dysk z zainteresowaniem ich ogladania. Dziwna sprawa, bo nie zdarzylo sie to od roku zebym cos sciagal. Substancja spowodowala ze cofnalem sie o iles lat do tylu.
Gdy filmy sie skonczyly polozylem sie spac.
Tu kolejna rzecz.
Zaczalem ogladac film w telewizji. Sceny, fabula mnie wciagaly.
Poszedlem jesc- kanapka smakowala wybornie.
Polozylem sie z muzka na uszach. Mialem mnostwo CEVow. Randomowe obrazy, filmy a takze masa wspomnien z przeszlosci, uczuc ktore wywarly na mnie wrazenie w przeszlosci.Czulem sie jak na niewielkiem dawce psychodelika. Taka kontrolowana introspekcja.

Phenylopiracetam naprawde resetuje mozg, ale do pracy sie nie nadaje.
Przetestujcie zwiazek w sposob jak ja.
Czyli zarzuccie godzinke przed polozeniem sie na lozku. Wlaczcie jakis ambient i zobaczycie co sie stanie.
wskazane jest "rozkrecenie" srodka w porpzednich dniach mniejszymi dawkami.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

• 1016 / 97 / 0
Testuję to od tygodnia, w dawkach 100mg raz dziennie i zauważyłem znaczną poprawę pamięci, przy każdej dawce też lekkie pobudzenie, motywacja do działania i poprawa nastroju. Niestety również łatwiej się zdenerwować nawet najmniejszymi głupotami. Z efektów wizualnych to wyraźniejsze, żywsze kolory coś jak afterglow po LSD.
A z filmami też coś miałem - oglądając nawet przeciętny film sensacyjny analizuję jak aktorzy musieli się przygotowywać do roli, jak są ubrani, na czym skupiają się ujęcia, dziwne bo nigdy nie zwracałem na to uwagi, traktowałem to jako rozrywkę i sposób zabicia czasu.
Dodam że jest to pierwszy nootrop z jakim mam kontakt.
The child is grown
The dream is gone
  • 5198 / 918 / 0
Pro Tip- Jeśli już substancje psychoaktywne nie daja Ci tej radosci co na poczatku, zrob sobie kuracje fenylopiracetamem na 2/3 dni przed planowana zabawa . Dawki od 100-200 mg 3 x dziennie.
Mozesz byc zaskoczony pelnoscia fazy i jak duzo z niej pamietasz.

Jest nawet filmik na yt gdzie gosc poleca ten sposob przed emką.
The methapor of Life

• 3406 / 534 / 0
Ostry215 pisze:
Fenylo raz kara a raz wynagradza w moim przypadku nie raz czułem straszna depresje po zażywaniu i bezsens i agresywność a raz motywacje i działanie i dobry humor i motywacje , substancja jak najbardziej, okej ale nie do codziennego zażywania i ze swoim falowym działaniem ktorego nie idzie przewidziec .

czeczenia89 pisze:
Zna ktoś sposób na powstrzymanie tolerancji przy zażywaniu fenylopiracetam ?
jest jeden sposób alko tylko w moim przypadku ale nie jest to za bardzo dobry sposób najwyżej zrób przerwę napij sie alko spadnie tolerka a potem po kilku dniach sobie zażyj aby ograniczyć efekty uboczne
Pojedyncze badania dowodzą jednoznacznie, iż tolerancja na działanie stymulujące Fenylopiracetamu pojawia się szybko, a przy regularnym zażywaniu ilość receptorów obniża się. Z tego powodu zaleca się przyjmowanie preparatu cyklicznie, nie w trybie codziennym.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 849 / 289 / 0
Małe dawki DXM (30 - 90mg) a także innych dysocjantów działają przeciw tolerancji na fenylopiracetam.
  • 110 / 5 / 0
Pojedyncze badania dowodzą jednoznacznie, iż tolerancja na działanie stymulujące Fenylopiracetamu pojawia się szybko, a przy regularnym zażywaniu ilość receptorów obniża się. Z tego powodu zaleca się przyjmowanie preparatu cyklicznie, nie w trybie codziennym.[/quote]

Tylko o to chodzi ze cyklicznie przyjmuje i mam rożne profile działania
Tłum duży, ale ludzi niewielu
  • 185 / 3 / 0
Fenylopiracetam jest w smaku gorzki podobnie jak noopept? Bo nie wiem czy nie zaszła pomyłka
  • 1 / / 0
aż wykręca ryja. noopept subiektywnie jest przy nim znośniejszy w tej materii, natomiast ma nie porównywalnie gorszy zapach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Publikacja: ręczny system do wykrywania MDMA

Komunikat Instytutu Ekspertyz Sądowych im. Prof. dra Jana Sehna w Krakowie.

Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki

Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.