Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
W działaniu całkiem przyjemne, na pewno nie pokarze ;-)
Edit: (zreszta vendor napisał mi że coś w tym stylu)
22 czerwca 2017Matrixar pisze: Nie wiem o co chodzi z tym Za SIN
Tu możesz wpisać nazwę handlową środka/środków, które Cię interesują:
https://sin.org.pl/wyszukiwarka-skladu-dopalaczy/
Polecam wspierać tę inicjatywę ;-)
Interesują mnie maczanki na UR-144 oraz pochodnych, tak samo Akb-48 oraz cała seria JWH-xxx.
Ktoś ma pewne info ?
Wie ktoś co siedzi w Good Stuff'ie?
Bo maczana sypnięta na gorące ziemniaki z masłem , a następnie skonsumowana dała miłą, oraz głęboką dysocjacje, która utrzymywała się przez 4.5h.
Nie spędzam zbyt wiele czasu z kannabinoidami, więc nie jestem w stanie wyczuć składu tego suszu.
Z góry dzięki za odpowiedź. Pzdr ;)
Zasadniczo czas działania syntetyków jest krótszy niż THC.
Zasadniczo czas działania mieści się w granicach od 15 minut do godziny. Podobno jest jeden kanna, który działa ponad trzy dni. Święty Gral jaracza - zakonnika.
Hehe trzy dni na karze. Lufka wypalana co drugi.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki
Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.