Słuchaj, ja spozyłem ok. 5 stołowych łyzek (nie czubatych) średnio sproszkowanego (nie na miał) materiału, więc mogę przypuszczać, ze było ok. 30g, myślę, ze nie więcej jak 35 i było bardzo intensywnie, wizyjnie i kolorowo, ale równiez i długo (ok. 12h... peak trwał ok. 6, moze 8h, niepamiętam juz dokładnie)...
Jeśli masz doświadczenie z psychodelikami no to mozesz wziąć, myślę z 40, ale musisz być świadom sensacji zołądkowych i nieznośnego bodyload'u...
To, ze spozyłeś kaktusa zaczniesz odczuwać po ok. 2-2,5h, natomiast zacznie się rozkręcać po ok. 3-4h od spozycia, więc rozplanuj sobie dokładnie godziny, a zawiedziony nie będziesz ;-). Pomijam oczywiście kwestię odpowiedniego S&S, bo to sprawa nadrzędna...
Pozdro i wysokich (dalekich :cheesy:) lotów...
PS. Podziel się potem doświadczeniem, ciekaw jestem jak się ma ten kaktus z EveryOne do tego mojego... ;-)
Szatkujemy wysuszonego kaktusa na drobne kawałki, wsypujemy do miseczki, zalewamy gorącą woda (tak żeby niebyło nadmiaru wody, chodzi o to żeby go nawilżyć) odsatawiamy na 20 min i lepimy kulki żelowe :-D
Taka kulka popita wodą przechdzi bezpromblemowo, a jaką ma MOC :-D
0 mdłości, O rzygania...
Czułem tylko na początku, przez pierwsze 30 - 45 min zawirowania eneretyczne w okolicach pępka, widziałem jak energia z meskaliny przedostaje sie do organizmu ;-) , ale dokładnie takie samo mam uczucie po grzybach, czy LSD. Po godzinie już byłem w innym świecie (niektórzy pisza 2,5-3,5) po 1,5 godziny szczyt, który trwał ok 3-4, godziny, potem bardzo powolne zejście, całość ok 11h :-/
Bardzo piękny trip, ale się zmęczyłem :-)
jaffa pisze: 3 porcje (czyli 60g ) będzie ok?
http://www.everyonedoesit.com/online_he ... uctID=2309
Z góry dziękuję
Powód: Z "Meskalina"
info dla adminów, to nie są dane kontaktowe żadnego dila więc wara ani bana nie powinienem dostać. jak poszukacie to zobaczycie co to :)
69plateau pisze: dzwoń na hyperreal 22 6210251. mają największą składnicę narkotyków w polsce. san pedro pewnie też. polecam. dobra jakość, miła obsługa.
info dla adminów, to nie są dane kontaktowe żadnego dila więc wara ani bana nie powinienem dostać. jak poszukacie to zobaczycie co to :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm
Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu
Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.