Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
Zablokowany
  • 2466 / 16 / 0
Omg. 20 plantów znalezionych. Na szczęście miałem kacze i przeprowadziłem topping a odpadki z toppingu wrzuciłem do kaczy. Powiem wam że jakąś to moc ma.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 800 / 67 / 0
@white_power znalezionych u kogoś? :P

Ech, a ja smucę się niezmiernie, gdyż już mam 3 facetów... Czy z takich małych (ok.20-25 cm), trzech facetów dałoby się zrobić porządne masełko? Jakie zastosować wtedy proporcje?
Tu zdjęcie najdojrzalszego z nich, którego już ścięłam by nie zapłodnił cipeczki:
[ external image ]
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
  • 2466 / 16 / 0
Pewnie ze znalezionych. Namierzylem je gdy ktos sciol mi planta a pozatym dziwne jest gdy ktos zostawia samochod w krzakach
  • 1519 / 20 / 0
U mnie dziś jeden facet poszedł na makumbe. Faza nie była mocna aczkolwiek miła :)
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 135 / / 0
Wie ktos może ile mocy traci zapylona roslinka?
ORMO nie śpi ORMO czuwa ORMO życie twe zatruwa
  • 303 / 1 / 0
Ostatnio na 20+ g z jednej rośliny trafiły mi się w topach ze 3 niedojrzałe pestki. Moc ogromna, więc domyślam się, że o ile niedużo kwiatów zostało zapylonych i/lub jeszcze nie dojrzały, zmiana mocy jest nieodczuwalna.
Uwaga! Użytkownik nomas nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 135 / / 0
A to dobrze bo kumpel miał AK.I w doniczce na podwórku stalo nie dawno przeszly burze zapomial zabrac automata z podwórka i w doniczce mial jezioro %-D ,korzenie zgnily i tylko 5g topów bylo bo trzeba bylo wyrwac rosline,a na domiar zlego kapnelismy sie ze zaplodniona jest(ale nie cala).A i moje ważne pytanie w zwiazku z tym bo dal mi nasionka z tego zapylonego AK i wczoraj wsadzilem je na chusteczki i jak wystawie na outa to dojda mi przed pierwszymi przymrozkami?i czy taka roslina bedzie miała wiecej cech Mamusi Automata czy Tatusia który wykielkowal z pestki znalezionej w pakiecie???
  • 186 / 1 / 0
Wyjdzie w praniu. a i nie sadź na mega nasłonecznionej miejscówie. Dużo słońca opóźnia kwitnienie.
Nie dochodzą PMki.
  • 135 / / 0
o dziekówa za dobrą rade,zawsze myslalem ze jest na odwrót %-D
  • 2466 / 16 / 0
Sprawdziłem to i rzeczywiście. Automat naświetlany u mnie w boxie 24/0 bo nie mam programatora przez prawie miesiąc nie zakwitł jak na razie od 2 dni stoi na parapecie a niedługo go wystawie na outa bo domownicy z dupy strzelają.
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.