Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 279 / 24 / 0
Czy od bieda ketonów może urosnąć tolerancja na ten związek, czy moge walić nie obawiając się że nie sieknie mnie jak szmate? zaznaczę że nigdy nie testowałem tego typu związków
Uwaga! Użytkownik boomer nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5339 / 964 / 0
Ald malo wjezdza na cialo. Na fenylkach wjazd na cialo jesg Imp przepotezny. Wazo wykurwiste az zyly sie chowaja wiec to nie jest paranoj@
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 31 / 1 / 0
heh, no jeden koleś po przedawkowaniu DOx (zabijcie mnie nie przypomnę sobię dokładnie) stracił obie nogi, także różnicę widać jak na dłoni %-D

sora za offtopa
  • 3651 / 999 / 2
Nie uświadczyłem negatywnego wjazdu na fenylach. Nigdy. Niektórych brzuch boli. Po 2CB-FLY jedyne co uświadczyłem, to przewaga złoto-żółtych kolorów. Też tak mieliście?
sky is the limit
  • 921 / 277 / 0
Jezeli chodzi o FenyloEtyloAminy to mnie brzuch po nich nie boli chyba ze zapierdole niejedną dawke, to i tak mnie nie boli tylko zawsze rzygam i to na siłe. Taki jest moj BodyLoad po 2C-x-ach. Wyrzygam sie i BodyLoadu nie ma go w momencie i wtedy jest czat zajebisty, a co do 2C-B-FLY to BodyLoadu nie poczułem nawet przy dawce 30mg ,czyli trzy pigóły na raz, takze według mnie jest to bardzo łagodna i przyjemna FenyloEtyloAmina. Z kolorami tak jak mówisz Złoty i Żółty rozjebały moje firanki. Normalnie kurwa błyszczały sie tak, ze to jest nie do wiary te firany :)
PSYCHEDELIC WARRIOR
  • 3651 / 999 / 2
moje FIRANKI też :D
sky is the limit
  • 319 / 7 / 0
ledzeppelin2 pisze:
TO ZE NA MNIE TAK ZADZIALALO
NIE ZNACZY ZE NA CIEBIE ZADZIALA TAK SAMO !!

ZACZYNAJCIE OD 2 MG !! po 5 mg ludzie ladowali w szpitalach.

Na lizergamidzie, nigdy nie zapomnialem kim jestem , a tutaj to sie zdarza !!

Ja pierdziele. Cpunskowosci ciezko sie wyzbyc. I tak bedziesz cpal i cpal. Nie wazne ze kupisz 3 sztuki z mysla na przyszlosc. Cpunie jebany wycpiesz to wszystko jak tylko uslyszysz dzwiek sms w paczkomacie.
Jedyny ratunek to zamawiac raz na tydzien , 3 gramy ketony z paczkomatem na piatek.
Wtedy ogarnie sie prace itp;.

Oczywiscie skonczylo sie na dawce 20 mg. Bodyload do przezycia ale efekty MIZERNE. NIE WARTO sie bawic dzien po dniu. To nie dziala. Cpun sie zawsze ludzi ze zadziala ...

Euforia nieziemska, rozrywajaca cialo wrecz. Obłed ze sluchania muzy, ale gdzie psychodela ??

Kwestia nastawienia moze. Wczoraj jeszcze 1 g klefa przerobilem od rana. Moze to styralo mozg ?? W sensie, ze nastawialem sie ze mnie nieźle trzepnie, a ze jeszcze zjadlem 4cmc to w ogole bo juz glosy slyszalem :D jesli tak, to bede jadl klefa przed tripami. Moze uwolniona dopamina z klefa ... i trip mial charakter obłędu ?

Opisze po krotce wczorajszy dzien:

Po prostu mialem tak ze odlatywałem z muzyką. Przy kawałku santany europa moje myśli kreowały skrajne emocje. Czułem sie jak kokon lezacy na lozku, zwijajacy sie razem z muzyką. Czułem jak rozwijam się i kurczę. Wizualnie, to jakas gra swiatla powodowala ze na otwartych oczach widzialem rzeczy ktore nie sa smugami swiatla. Wyobraznia dopowiadala swoje. Moja twarz w lustrze byla tak zdeformowana, ze az sam sie siebie przestraszylem. Co chwile lapalem sie na tym, ze juz nie wiem kim jestem. Ze jestem emocja ktora jest w tej chwili we mnie, Ona powodowala ze moglem byc drzewem, nagle zesztywnialym i po prostu sie tak czulem. Moje cialo zaczynalo sie tak zachowywac. Po chwili robilem eksperyment i okazywalo sie, ze to tylko emocje a cielesnosc sie nie zmieniala.
Bardzo ciekawe to doswiadczenie bylo.
Rozne rzeczy przechodzily przez moje cialo i kazda powodowala inne skrajne zachowanie.

Wiekszosc tripa spedzilem w lozku.

Na plus, ze jedzenie smakuje oblednie. Mozna jesc , pic, . Na plus efekt antydepresyjny- Jestem po tripie, a mam ochote skrobac tak dlugiego posta.

To co powoduje ze to bylo silne, to to, ze zaden lizergamid nie dal mi takich uczuc. Powiem, ze one sie umywaja . Inny rodzaj uniesienia.

Pozdrawiam

5mg rozpuszczone w roztworze dalem pod jezyk, drugie 5 mg wciagnalem . Po chwili efekty zalosne wiec dopierdzielilem.

Wczoraj 10 mg oral rozjebalo system, ale mialem przerwe 4 miesiace.
Ja po 15-20 mg oralnie mialem bardzo lekką fazę, po ok 12 w dziąsło miałem strasznego tripa, podczas którego nie dało się ze mną skomunikować, miałem jedynie przebłyski świadomości i trzeba mnie było zbierać z ulicy, bo się kładłem. W głowie zaś miałem apokaliptyczne wizje.

Sort od znanego dostawcy sajko, który już długo nie działa.
  • 414 / 47 / 0
16 marca 2017Cannabizzz776i99 pisze:

Ja po 15-20 mg oralnie mialem bardzo lekką fazę
Załóżmy że do nosa i na dziąsło odpada. Ile celować oralnie na mocnego tripa? 30? 35? 40mg?

Czy takie dawki są bezpieczne?
5-HO-La La LaND
  • 3651 / 999 / 2
Właśnie. Jak dla mnie to 10mg 2C-B-FLY było bardziej lajtowe niż 5mg 2C-P :P

dobra teraz pytanie (z którego początkujący w grupie 2C- i sajko nie powinni brać wniosków)

kocham sajko 2C-, dlatego zażyłem na raz praktycznie bez tolerancji 40mg 2C-P,

ile musiałbym zeżreć 2C-B-FLY, żeby efekt był taki sam: 4-5lvl psychodeli? To pytanie czysto teoretycznie, bo akurat nie mam zamiaru jeść tyle nowego RCka, a jedynie wyskalować dawkowanie, a nie chce mi się bulić za kilkanaście tabletek, by samemu sprawdzić
sky is the limit
  • 236 / 32 / 0
1 dnia - ok. 1mg sniffem - delikatne pobudzenie, wesołkowatość. Raczej placebo.
2 dnia - pozostałe 9mg sniffem. po 1,5 godziny wystąpiło falowanie obrazu. przez 3 godziny od przyjęcia żadnych innych efektów.

Pierwszy raz z psychodelikami. Dopiero AL-LAD zadziałał tak jak trzeba. Nie chce mi się wierzyć, że tolerancja aż tak urosła. Mało aktywne tabsy?
ODPOWIEDZ
Newsy
Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.