Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 762 / 37 / 0
wtaję o której zechcę, nikt mnie nie wybudza
obowiązkowo kofeina przy śniadaniu, a potem się toczy
  • 5006 / 853 / 0
Obecnie wstawanie o 6:15/. Zjadam 2 bułki posmarowane margaryną ( masło drogie ) i okraszone plastrem sera zoltego Edam. Do tego herbata z cytryną. Kiedyś jadłem jaja kurze, ale obecnie przeznaczone są na eksport i staly sie dla mnie rarytasnm.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 8103 / 906 / 0
Wstaje-biore leki na schizofrenie + benzo-jem sniadanie i do roboty.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1180 / 103 / 0
07 lipca 2017disc0rdia pisze:
Budzi mnie budzik, ustawiam drzemkę, ustawiam kolejną drzemkę, w końcu wstaję. Zaczynam od nakarmienia kota i codziennej dawki jogi, potem myję się, robię śniadanie i kawę i spożywam je przeglądając fejsa. Ubieram się, robię makijaż, daję buzi na pożegnanie i wychodzę do pracy.

Koty to mają klawe mizianki poranki, wykarmione, wybawione(dżoga) i wycałowane. Chciałbym być kotem, Panikotem... :heart:
Uwaga! Użytkownik jan potocki jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
To nie zgniłe mandarynki. 24-latek niósł w torbie tak zapakowane narkotyki. Wpadł, bo spanikował

"Dzięki czujności, doświadczeniu i doskonałemu rozpoznaniu terenu, policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie kolejny raz skutecznie uderzyli w przestępczość narkotykową."

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".