Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 4807 / 272 / 0
spokojnie jestem w stanie w to uwierzyć, pente to petarda jeśli chodzi o te sprawy i w sumie nie polecam, później jest ciężko

chyba ciężko o lepszą zachętę ;]
Ja otchłań tęcz, a płakałbym nad sobą
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
  • 1205 / 10 / 0
Mówicie o jakich dawkach? Ja osobiście w tematyce pente jestem zielony. Co nie zmienia faktu, że zgodnie z moim poprzednim postem - w razie sensu stestowania - nie omnieszkam tego zrobić.

A jak serducho? Co prawda nie powinno mnie to martwić przy moim dawkowaniu 3mmc...

Czy wykazuje tylko dzialanie stymulujące? Czy tez nutki euforii tez można się spodziewać? No i przeraża mnie problem ewentualnej bezsenności? Choć i tak z reguły korzystanie z 3mmc kończyło się na "jeździe" do białego rana/ nawet południa....ech
Ostatnio zmieniony 03 grudnia 2013 przez BSKY, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 182 / 4 / 0
Zapraszam na temat w dziale BK, tam znajdziesz wszystko.

W każdym razie lunta na początek :D
  • 1205 / 10 / 0
Właśnie chodziło mi jedynie o wykorzystanie zgodne z tytułem wątku, ale faktycznie poczytam więcej. Albo po prostu jutro zamówie na próbe coś :-p

Lunta na początek?
  • 4807 / 272 / 0
Wiesz, ja bym nie próbował. Pewnie liczysz że Ci się spodoba i jeśli się zawiedziesz nie będzie problemu, ale co jeśli się jednak spodoba?
  • 1205 / 10 / 0
Masz po części racje ---> 3mmc już mi się spodobał mimo problemów z motoryką po dużych ilościach. Po chwilowym namyśle pente jednak odpuszcze. Mimo, że nie próbowałem nie do końca przekonują mnie trip raporty.

A co z 4'4-dmarem gienkowym ( zakladam ze to prawdziwy dmar )?
  • 4807 / 272 / 0
W pente jest jeszcze jedna wada, olbrzymie skutki uboczne, do tej pory nic mnie tak nie skurwiło jak pentedron, zarówno mentalnie i fizycznie. Nawet miałem zmieniony kolor skóry, podejrzewałem żółtaczkę na szczęście przeszło. Miałem szczęście.

4,4- DMAR, jadłem, wciągałem, do seksu wg. mnie słabe, podobnie jak MDMA, poczytaj o skutkach ubocznych, też nie warto.

3-MMC jest najlepsze, ale trochę wyczynowo podszedłeś do tematu więc teraz minimum miesiąc przerwy żeby zadziałało choć trochę ok.
  • 1205 / 10 / 0
No dlatego też to mnie odstrasza ---> już samo 3mmc w tych ilościach powoduje pewien nieprzyjemny zjazd. Oczywiście G zakrywa dolegliwości ale to błędne koło.

O dmar'ze oczywiście poczytam.

A czy wyczynowo? Powiedziałbym -> standardowo ;-) %-D Ale i tym razem masz racje...
  • 4807 / 272 / 0
Znam te standardy, też zawsze walę oporowo, choćbym ledwo stał na nogach worek i tak musi zejść do końca. Też przerobiłem 10gr. 3-MMC w dwa dni. Zupełnie bez sensu ale jak się jest w ciśnieniu nic nie ma znaczenia.
  • 3205 / 176 / 0
Seks po ketonach to tak intensywne doświadczenie, że aż kurewsko wciągające. Nie chcę tego próbować ani razu więcej.

No może raz...
%-D
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.