Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Alkoholizm to powolanie!
grizzly1982 pisze:W rzeczy samej :-) Na oko i po problemie.
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie
by kometh
jaki jest zakres cenowy za cw w stolicy ??
i jak z jakoscia ?
Ile czasu dziala H. palona ? I jakie dawki przyjmowac na 1szy raz ? (palenie - 0 tolerka na jakiekolwiek opiaty) :)
Na pierwszy raz to parę buszków z cw. i pozamiatane. Myślę że na 3-4 użycia wystarczy spokojnie. Może byc i tak że po 4-5 buszkach będziesz latał :-)
1szy dzien - wzialem cw. wypalilem to na 4 razy (w duzym odstepie czasowym) i ? I ledwo ledwo ,po prostu bylem rozluzniony czulem sie troche jak po mj ale naprawde bylo delikatnie.
2ugi dzien - wzialem kolejna cw. wypalilem 3/4 CW. praktycznie za jednym podejsciem i co ?! i tak jak wyzej ,to samo co dzien wczesniej noo na chwile poczulem jak mnie przymdlilo po 40minutach od momentu zapalenia (ale to tylko na chwile) ,zrenice raczej w norme ,choc nie jestem w stanie do konca powiedziec :/ czyzby az tak zjawisko wyrabiania receptorow o sobie dawalo znac ?! zle pale ? (gonie za kropla ,schodzi b. duzo buchow) czy moze kiepski towar ?
Doswiadczenie z opiatami: kilka razy kodeina (nie dziala na mnie praktycznie wcale ,zygac mi sie tylko po niej chcialo ,tak to nic prawie poza tym) i raz servedol bodajze ale to bylo dawno temu i nawet nie pamietam czy bylo to warte uwagi ,bo bralem to bodajze na zejsciu z amph.
aaa i PS. pukac nie zamierzam, jak cos to tylko palenie wchodzi w gre.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.