Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 182 / 6 / 0
Na ki huj waga? Czy tak ciezko cwiare rozgarnac na trzy czy cztery kupki?
Staram sie pisac poprawnie, bo trzeba szanowac nie tylko swoich rozmowcow ale i swoj jezyk.
Alkoholizm to powolanie!
  • 800 / 8 / 0
W rzeczy samej :-) Na oko i po problemie.
  • 341 / 55 / 0
grizzly1982 pisze:
W rzeczy samej :-) Na oko i po problemie.
na oko to chlop w szpitalu umarł , a potem sa takie warszawskie cw po 150 mg :D
Codzień mówisz słodko weź mnie lub się skręć
nie chciałam rozstania przez miłość do ciebie
odkryłam druga twarz ma na imie śmierć
duszy ci nie oddam, w narkomańskim niebie

by kometh
  • 1241 / 9 / 0
lepiej dostac 150mg czystego towaru niz 250mg z czego 150mg dobrego towaru i 100mg czegos co wpadlo w rece brudnemu dilasowi ... nigdy sie nie wyklucam o wage bo po co ma mi kutas next time dosypac czegos zeby wazylo prawidlowo
  • 350 / 4 / 0
mam pytanko:
jaki jest zakres cenowy za cw w stolicy ??
i jak z jakoscia ?
  • 800 / 8 / 0
60-70-80. Jakosc i wielkosc zalezna od ceny.
  • 350 / 4 / 0
ooo a jeszcze miesiac temu pisal tutaj ktos ze 100 a nawet 120 za CW.

Ile czasu dziala H. palona ? I jakie dawki przyjmowac na 1szy raz ? (palenie - 0 tolerka na jakiekolwiek opiaty) :)
Ostatnio zmieniony 25 lipca 2011 przez Flashback, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 800 / 8 / 0
Susza byla wtedy. Teraz już się poprawiło.
Na pierwszy raz to parę buszków z cw. i pozamiatane. Myślę że na 3-4 użycia wystarczy spokojnie. Może byc i tak że po 4-5 buszkach będziesz latał :-)
  • 350 / 4 / 0
palilem 2dni pod rzad (pierwszy raz z H. dawno dawno dawnooo nie przyjmowalem opiatow zadnych - 2 lata gdzies bedzie).
1szy dzien - wzialem cw. wypalilem to na 4 razy (w duzym odstepie czasowym) i ? I ledwo ledwo ,po prostu bylem rozluzniony czulem sie troche jak po mj ale naprawde bylo delikatnie.
2ugi dzien - wzialem kolejna cw. wypalilem 3/4 CW. praktycznie za jednym podejsciem i co ?! i tak jak wyzej ,to samo co dzien wczesniej noo na chwile poczulem jak mnie przymdlilo po 40minutach od momentu zapalenia (ale to tylko na chwile) ,zrenice raczej w norme ,choc nie jestem w stanie do konca powiedziec :/ czyzby az tak zjawisko wyrabiania receptorow o sobie dawalo znac ?! zle pale ? (gonie za kropla ,schodzi b. duzo buchow) czy moze kiepski towar ?

Doswiadczenie z opiatami: kilka razy kodeina (nie dziala na mnie praktycznie wcale ,zygac mi sie tylko po niej chcialo ,tak to nic prawie poza tym) i raz servedol bodajze ale to bylo dawno temu i nawet nie pamietam czy bylo to warte uwagi ,bo bralem to bodajze na zejsciu z amph.

aaa i PS. pukac nie zamierzam, jak cos to tylko palenie wchodzi w gre.
Ostatnio zmieniony 30 lipca 2011 przez Flashback, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 3216 / 395 / 0
Na niektórych opiaty słabo działają albo muszą wziąć parę razy żeby organizm przyzwyczaić i wtedy dopiero odczuwają właściwe działanie. To albo dostałeś słaby materiał.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"

Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików

Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.