Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
Co wolisz - haszysz, czy marihuanę?
marihuana
696
63%
haszysz
405
37%

Liczba głosów: 1101

ODPOWIEDZ
  • 282 / 1 / 0
Z haszem (znaczy się na Zachodzie) to jest tak, że prawie zawsze jest hujowy i jest go bardzo mało, czego każdy nabywca się spodziewa (tym bardziej hujwieczemu jest prawie niespotykany, jeśli w hurcie kosztuje mniej od trawy, a w detalu rekordowo małe ilości osiągają status "sztuki" i cenę 30PLN).
Co do stosunku mocy #/Mary, to tak ja ze stosunkiem mocy siewna/indyjska. Są różne hasze, i różne trawy :)
Uwaga! Użytkownik PolitykEkstazy nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 266 / 0
Nieprzeczytany post autor: p420 »
U mnie na Mazowszu hasz jest rzadko, a jak jest to za 30 zł dają 3 fifki strasznie chujowego materiału, po którym nie wiadomo czy to faza czy placebo.
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
U mnie haszyk jest dobrej jakości(mocniejszy od baki) i ilość się w miarę zgadza. Bo kupując 5g dostałem 4.5g.
  • 126 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
kupując 5 dostałeś 4.5
..

sukces

[ external image ]
Ostatnio zmieniony 28 sierpnia 2009 przez dober, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 294 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Nanananax »
A żebyś wiedział że sukces. Bo w moich stronach i takie wynalazki się zdarzały że dostawałeś 0.4g jako gram.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TeHaTeHA »
Gruda najlepsza u mnie na ślasku jest w huj henia i bardzo dobrego....:) zawsze wagowo
Uwaga! Użytkownik TeHaTeHA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: katotaliban »
Ci, ktorzy twierdza, ze hasz jest slabszy od trawy i ogolnie chujowy, poprostu nie palili w swoim zyciu dobrego haszu. Innej opcji nie ma. Hasz z definicji zawiera wiecej % thc niz susz konopii. U mnie ( jeżeli jest ) to cena za grama wacha się od 25 zł do 30 zł, przy czym jest bardziej wydajny od suszu, czyli jest więcej palenia, faza jest też troche inna (mocniejsza), czyli miłe urozmaicenie. I :heart: CHOCOLATE :-D
As above, so below
  • 111 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: FlaT^ »
U mnie gruda pojawia się bardzo rzadko, na ogół jak już palę to coś, co z dalszych stron przywiozą znajomi, ale i tak szału nie ma - moc porównywalna do zajebistego jakościowo suszu.

Jeśli chodzi o to, co wolę to chyba jednak susz - bardziej naturalny. :)
# jest dobra jako urozmaicenie i odskocznia od klasycznego smaku i zapach suszu...
Contact me on Safe-mail: fla7
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: TeHaTeHA »
zbysiu666 dokładnie :d dobry haszyk jest mocniejszy od ziólka ogolnie tez wole hasia i tylko to u mnie jest zawsze good cenowo od - dyszki po 11zl a tsztuka normalnie 20zl , 3-50 itd itp. :p

teraz aktualnie jest rybka i misiek dobre jakosciowo jarki.....
Uwaga! Użytkownik TeHaTeHA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: dober »
A żebyś wiedział że sukces. Bo w moich stronach i takie wynalazki się zdarzały że dostawałeś 0.4g jako gram.
wiem wiem, 0.1 przycinki na gramie to ok, po prostu zabrzmiało to zabawnie
Uwaga! Użytkownik dober nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Do 3 gramów marihuany bez recepty? Poszło pismo z Sejmu do rządu

Legalizacja posiadania marihuany na własny użytek w ilości do 3 gramów - taka propozycja wpłynęła do sejmowej Komisji do spraw petycji. - Obowiązujące przepisy penalizują za posiadanie nawet niewielkiej ilości marihuany. Nie odpowiadają one współczesnym realiom społecznym i ustaleniom naukowym - argumentuje autor.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.

Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.