Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2334 / 9 / 0
To ja powiem za to, że po sniffie rzygałem dużo bardziej. Bodyload może o połowę krótszy, ale ze 3x mocniejszy. Już nie rozwodząc się o akompaniamencie w postaci kurewskiego bólu nosa i rzygogennym spływie. Z resztą, jak ktoś chce to niech próbuje. Skoro są ludzie, którym bardziej pasuje ta droga podania... Ja odradzam- śmiało mogę powiedzieć, że najgorsze chwile w całym moim życiu przeżyłem po wciągnięciu 2C-P i nie wynika to z tego, że jest ono super sielankowe.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 397 / 3 / 0
blablab pisze:
najgorsze chwile w całym moim życiu przeżyłem po wciągnięciu 2c-p
Przesadzasz. Albo masz szczególnie wrażliwe nosdrza. No boli, przez jakieś 15-20 minut. Potem jeszcze chwilę czuć, ale biorąc pod uwagę długość fazy, to jest chwila moment ;) Chociaż ja jestem z tych co to BL nie mają przy 2C-P. Nawet jak iv waliłem. Kumpel - ten sam sort - rzygał jak kot.
  • 2334 / 9 / 0
Mi nie chodzi o sam ból. To jest tylko dodatek. Swoją drogą ja mam strasznie mocny psychiczny wpierdol na bodyloadzie, także nie chodzi mi tylko o aspekty fizyczne. No i nie przesadzam. Mówię poważnie- nic gorszego mnie nie spotkało. na szczęście to tylko 20-30min.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 1290 / 7 / 0
No tak, bodyload przy sniffie, to najgorsze co może człowieka spotkać, ale suma efektów u mnie jest na plus dla tego podania. Pół godzinki spędzone w łóżeczku na przeczekanie z wodą pod ręką, do tego lufka mj na uspokojenie, a trip, pierwsza klasa.
  • 22 / / 0
Zauważyłem że ta substancja jest całkowicie nieobliczalna. Pierwszy raz ładowało mi się to dobre 4,5 h ( przy oralu) po drugim razie wystarczyło 1,5 h a ostatnio nie upłyneła nawet godzinka a ja czułem już ostry wrzut na bani. Wiecie z czego może to wynikac ? Dawki różne 10 mg , 13 mg , 9mg
  • 428 / 4 / 0
U mnie też 2C-P donosowo działało mega rzygogennie, przez pierwsze pół godziny to jest koszmar, ból jeszcze nie jest taki zły, trochę poszczypie i mija, ale pozostałe efekty są bardzo nieprzyjemne. Za to przy podaniu oralnym tylko leciutki ból brzucha, ani razu nie wymiotowałem. No ale i tak większość razy brałem donosowo, nie chciało mi się czekać tych 2-3 godzin, no i szybkie, ostre wejście to jest to :-D
pamparampam
  • 839 / 7 / 0
blablab pisze:
Mi nie chodzi o sam ból. To jest tylko dodatek. Swoją drogą ja mam strasznie mocny psychiczny wpierdol na bodyloadzie, także nie chodzi mi tylko o aspekty fizyczne. No i nie przesadzam. Mówię poważnie- nic gorszego mnie nie spotkało. na szczęście to tylko 20-30min.
Ostatnio odkryłem, że to może być zależne od jakości i rodzaju sortu. Ze sklepu o fatalnej reputacji brałem kiedyś, to 15 minut i się ładowało ostro po festiwalu zaciągania nosem i histerycznego przełykania Przy sorcie, który dostałem teraz za pobraniem wejście zgoła innego i ból gorszy Zaczyna działać pełnią mocy dopiero po godzinie hmm Nie cieszy mnie to ponieważ też preferuje 2C-P sniffem przez wzgląd na absurdalny czas ładowania przy podaniu oralnym i długość zejścia.
Uwaga! Użytkownik llabx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1199 / 8 / 0
Fajny raport - polecam : http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=91409

noc w szpitalu po 80 mg 2c-p + cisza = ?
  • 50 / / 0
Według mnie ten raport to wierutna bzdura. Gość najpierw zajdł 70 bo pomylił z bufedronem i musieli go do szpitala na 6 dni wywieźć. A tydzień później znowu opierdolił z tego worka 80 i sobie 30 godzin tripował. Różne rzeczy są możliwe, ale nie uwierze w taki shit. Kolejny dzieciak tym razem pewnie z USA który dowartościwuje się nieprawdziwymi raportami na forach o dragach. Pozdro
  • 269 / 4 / 0
jak wpierdolil 70 a za tydzien 80 to czy wogole moglo go to ruszyc?
sciema
ODPOWIEDZ
Newsy
„Adwokat od trumien na kółkach” i jego żona z zarzutami w sprawie narkotyków

Znany łódzki prawnik, nazwany przez media „adwokatem od trumien na kółkach”, ponownie ma problemy z prawem. Paweł K. został w kwietniu, nieprawomocnie, skazany przez sąd w Olsztynie za spowodowanie śmiertelnego wypadku na drodze z Jezioran do Barczewa. W wypadku zginęły dwie kobiety.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Farmaceuta skazany na 2 lata więzienia za nieumyślne doprowadzenie do śmierci

Sąd Najwyższy rozpatrywał niedawno wniosek o kasację wyroku, jaki wydano w sprawie farmaceuty, który miał nieumyślnie doprowadzić do śmierci kobiety. Z akt sprawy wynika, że wsypał zmarłej narkotyk do napoju, co doprowadziło do jej śmierci. Farmaceutę skazano na 2 lata pozbawienia wolności.