Pochodne aminocykloheksanu, oddziałujące jako antagonisty receptora NMDA. M.in. fencyklidyna, ketamina i metoksetamina.
Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 920 / 163 / 0
Roztwór ketaminy odparowany na talerzu w mikrofalówce pozostawił ketaminowy osad który po zdrapaniu kartą zamienił się w piekny puch.

Kiedyś spotkałem się z informacją że tak przygotowana keta jest milsza dla nosa niż kruszone kryształy.

Otóż potwierdzam. Milsza aplikacja i mniejsze wyniszczenie nocha na następny dzień. A zrobiłem z 0.8g...

Przypuszczam że chodzi o drobno sproszkowany materiał.byak czy siak polecam.
  • 301 / 60 / 0
Tak, kete to należy mielić i mielić aż właśnie taki puder wyjdzie. Wtedy nawet może nie zatykać nocha w ogóle.

Ale od kiedy miałem okazje testować spray do nosa własnej roboty to już nie ma odwrotu. Polecanko

PS. Na rynku jest keta, która dziwnie pachnie/smakuje i nie da się jej skruszyć do pudru, zostają większe, mikroskopijne, ale wyczuwalne grudki (forma = grudki, małe i większe igiełki, brzydko wygląda w porównaniu do klasycznych sopelków) + klepie dziwnie w chuj. Nie polecam tego sortu nikomu, a widziałem, że niektórzy na ulicy to w detalu puszczają. Na ten moment odradzam ten szajs.
  • 3 / / 0
ile czasu trzeba zrobić przerwy zeby dzialała jak przy pierwszych razach?
  • 784 / 445 / 0
18 stycznia 2024wonszgrzybojad pisze:
Roztwór ketaminy odparowany na talerzu w mikrofalówce pozostawił ketaminowy osad który po zdrapaniu kartą zamienił się w piekny puch.

Kiedyś spotkałem się z informacją że tak przygotowana keta jest milsza dla nosa niż kruszone kryształy.

Otóż potwierdzam. Milsza aplikacja i mniejsze wyniszczenie nocha na następny dzień. A zrobiłem z 0.8g...

Posiadam obecnie Vetaketam, 20ml.
Rozumiem, ze mogę to spokojnie wjebac do mikrofali i odparować, tak?
Bo nie widzi mi się kłucie po dupsku
  • 301 / 60 / 0
19 stycznia 2024Luleq13 pisze:
ile czasu trzeba zrobić przerwy zeby dzialała jak przy pierwszych razach?
Dwa tygodnie bez i powinno klepać jak za pierwszym razem. Z tym, że tolerka na antagonistów NDMA kurwą jest, bo długo schodzi, a szybko się buduje. Zwłaszcza jak masz historię nadużywania kety/arylek. Niektórzy mówią o permanentnej tolerancji, ale wg mnie to bajkopisarze nieumiejący tygodnia na trzeźwo wytrzymać. Ja robię tak, że ciąg mam tydzień/dwa i potem przerwa przynajmniej miesiąc i jest si.

Ale najlepiej to jest sobie zrobić nockę tripowania i potem właśnie tydzień/dwa przerwy. Można tak lecieć latami.
  • 920 / 163 / 0
19 stycznia 2024tosieniedzieje pisze:
18 stycznia 2024wonszgrzybojad pisze:

Posiadam obecnie Vetaketam, 20ml.
Rozumiem, ze mogę to spokojnie wjebac do mikrofali i odparować, tak?
Bo nie widzi mi się kłucie po dupsku

Tak tylko na krótkie cykle żeby nie przegrzać.
co kilkanaście sekund przerwa.

Albo delikatnie na patelni ale łatwiej zadrapać z talerza.

Spróbowałbym takiej farmaceutycznej jakości.

Ktoś pisał o sorcie w kryształkach i kamieniach. Mi nie pasował wcale,
oddalem spowrotem to co dostałem.
  • 784 / 445 / 0
Wczoraj natknąłem się w książce na ciekawą wzmiankę o jednym z problemów który był tu i w innych wątkach niejednokrotnie poruszany. Wzmianka ta uzupełniała się z moimi wcześniejszymi dociekaniami w tym temacie dlatego tak bardzo się z nią utożsamiałem.
A mianowicie jak to jest, ze jednym psychodeliki dają poczucie obcowania z bogiem, ekstatyczne doświadczenia i wizje, poczucie całkowitej jedności, a na niektórych ledwo co działają dając o wiele węższe spektrum działania i brak jakichkolwiek wizji. Uprzedzam, ze post na charakter empiryczny, a nie naukowy.
Autor tekstu znajduje się na ceremonii Ayshuaski w Peru. W pewnym momencie szaman bierze go na bok i mówi "masz w sobie gęsta i mroczna energię której nie jesteśmy w stanie zmiękczyć, dlatego nasze sposoby i rośliny nie mogą w zaden sposób na Ciebie zadziałać"
Ta gęsta i mroczna energię można interpretować jako wszystkie blokady emocjonalne, traumy, brak autentyczności i wiele wiele innych defektów, które kształtują nasz mózg w istotny sposób od najwcześniejszych lat
  • 1974 / 524 / 0
18 stycznia 2024WonszKryty pisze:
Akurat się wypowiem, bo z doświadczenia swojego wiem, że będąc na pregabie (a szczególnie biorąc ją terapeutycznie/w ciągu) w trakcie zażywania ketaminy, jak się człowiek nie położy to może zapierdalać dalej jak gdyby nigdy nic. Humor gitoowa i jazda dalej. Dziwne, bo brzmi jak co najmniej mix ze stymulantem, ale tak miałem.

Za to jak człowiek postara się o rozlanie to można ujrzeć tak pojebane CEVy (a nawet utrwalić je sobie w bani na trzeźwo brr), że strach oczy zamykać. Szczególnie przed spaniem. No mi takie mixowanie dało utrzymujący się przez ok. tydzień lot setek szerszeni na jape. Kurwa, a chciałem tylko pójść spać. No i przez ten efekt się wjebałem w alko ponownie. Żeby zasnąć %-D
Na pregabie, dawki 60-120mg nie dają mi żadnych problemów z poruszaniem, nawet do sklepu ostatnio poszedłem od razu po linii.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 1317 / 334 / 12
Niesamowita substancja, przede wszystkim zaskoczyła mnie jej wydajność i unikatowość. Z wielkim trudem dotarłem do domu na autopilocie ale to co ujrzałem w trakcie jest po prostu nie do opisania. Najbliżej temu do czegokolwiek jest stan mocnego odurzenia DXM ale mniej uciążliwe dla ciała i bardziej klarowne a euforia trochę jak po mefedronie (tez mocno żre śluzówke btw). Trzeba serio uważać z dawkowaniem, bo walenie kluczy w terenie może okazać sie ryzykowne (szczególnie w mixie z alko) i łatwo wpaść w dziure jak sie sypnie trochę więcej.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 933 / 293 / 5
Czy tolerancja na amh przyspieszy czas po jakim bez problemu się zaśnie?
Na mój rozumu to tak powinno być skoro problemy z zaśnięciem po ketaminie wiążą się z jej działaniem na noradrenalinę a tolerancja na amh wiąże się z mniejszą reaktywnością na noradrenalinę właśnie.
Ale może ktoś ma sprawdzone info lub jest pewien odpowiedzi?
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
ODPOWIEDZ
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.