Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Kiedyś spotkałem się z informacją że tak przygotowana keta jest milsza dla nosa niż kruszone kryształy.
Otóż potwierdzam. Milsza aplikacja i mniejsze wyniszczenie nocha na następny dzień. A zrobiłem z 0.8g...
Przypuszczam że chodzi o drobno sproszkowany materiał.byak czy siak polecam.
Ale od kiedy miałem okazje testować spray do nosa własnej roboty to już nie ma odwrotu. Polecanko
PS. Na rynku jest keta, która dziwnie pachnie/smakuje i nie da się jej skruszyć do pudru, zostają większe, mikroskopijne, ale wyczuwalne grudki (forma = grudki, małe i większe igiełki, brzydko wygląda w porównaniu do klasycznych sopelków) + klepie dziwnie w chuj. Nie polecam tego sortu nikomu, a widziałem, że niektórzy na ulicy to w detalu puszczają. Na ten moment odradzam ten szajs.
18 stycznia 2024wonszgrzybojad pisze: Roztwór ketaminy odparowany na talerzu w mikrofalówce pozostawił ketaminowy osad który po zdrapaniu kartą zamienił się w piekny puch.
Kiedyś spotkałem się z informacją że tak przygotowana keta jest milsza dla nosa niż kruszone kryształy.
Otóż potwierdzam. Milsza aplikacja i mniejsze wyniszczenie nocha na następny dzień. A zrobiłem z 0.8g...
Rozumiem, ze mogę to spokojnie wjebac do mikrofali i odparować, tak?
Bo nie widzi mi się kłucie po dupsku
19 stycznia 2024Luleq13 pisze: ile czasu trzeba zrobić przerwy zeby dzialała jak przy pierwszych razach?
Ale najlepiej to jest sobie zrobić nockę tripowania i potem właśnie tydzień/dwa przerwy. Można tak lecieć latami.
19 stycznia 2024tosieniedzieje pisze:Posiadam obecnie Vetaketam, 20ml.18 stycznia 2024wonszgrzybojad pisze: Roztwór ketaminy odparowany na talerzu w mikrofalówce pozostawił ketaminowy osad który po zdrapaniu kartą zamienił się w piekny puch.
Rozumiem, ze mogę to spokojnie wjebac do mikrofali i odparować, tak?
Bo nie widzi mi się kłucie po dupsku
Tak tylko na krótkie cykle żeby nie przegrzać.
co kilkanaście sekund przerwa.
Albo delikatnie na patelni ale łatwiej zadrapać z talerza.
Spróbowałbym takiej farmaceutycznej jakości.
Ktoś pisał o sorcie w kryształkach i kamieniach. Mi nie pasował wcale,
oddalem spowrotem to co dostałem.
A mianowicie jak to jest, ze jednym psychodeliki dają poczucie obcowania z bogiem, ekstatyczne doświadczenia i wizje, poczucie całkowitej jedności, a na niektórych ledwo co działają dając o wiele węższe spektrum działania i brak jakichkolwiek wizji. Uprzedzam, ze post na charakter empiryczny, a nie naukowy.
Autor tekstu znajduje się na ceremonii Ayshuaski w Peru. W pewnym momencie szaman bierze go na bok i mówi "masz w sobie gęsta i mroczna energię której nie jesteśmy w stanie zmiękczyć, dlatego nasze sposoby i rośliny nie mogą w zaden sposób na Ciebie zadziałać"
Ta gęsta i mroczna energię można interpretować jako wszystkie blokady emocjonalne, traumy, brak autentyczności i wiele wiele innych defektów, które kształtują nasz mózg w istotny sposób od najwcześniejszych lat
18 stycznia 2024WonszKryty pisze: Akurat się wypowiem, bo z doświadczenia swojego wiem, że będąc na pregabie (a szczególnie biorąc ją terapeutycznie/w ciągu) w trakcie zażywania ketaminy, jak się człowiek nie położy to może zapierdalać dalej jak gdyby nigdy nic. Humor gitoowa i jazda dalej. Dziwne, bo brzmi jak co najmniej mix ze stymulantem, ale tak miałem.
Za to jak człowiek postara się o rozlanie to można ujrzeć tak pojebane CEVy (a nawet utrwalić je sobie w bani na trzeźwo brr), że strach oczy zamykać. Szczególnie przed spaniem. No mi takie mixowanie dało utrzymujący się przez ok. tydzień lot setek szerszeni na jape. Kurwa, a chciałem tylko pójść spać. No i przez ten efekt się wjebałem w alko ponownie. Żeby zasnąć![]()
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Na mój rozumu to tak powinno być skoro problemy z zaśnięciem po ketaminie wiążą się z jej działaniem na noradrenalinę a tolerancja na amh wiąże się z mniejszą reaktywnością na noradrenalinę właśnie.
Ale może ktoś ma sprawdzone info lub jest pewien odpowiedzi?
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/eudrugs-markets-key-insights_0.jpg)
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/weedtravelbyair.jpg)
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_artykul_skrot/uecocaine.jpg)
UE alarmuje: coraz więcej Europejczyków zażywa kokainę i inne ciężkie narkotyki
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/68447774_605.jpg)
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi
Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/175-284921000.jpg)
Wpadli w trakcie transakcji
Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.
![[img]](https://hyperreal.info/sites/hyperreal.info/files/grafika_news_skrot/amfoschron.jpg)
Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami
W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.