Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ale od kiedy miałem okazje testować spray do nosa własnej roboty to już nie ma odwrotu. Polecanko
PS. Na rynku jest keta, która dziwnie pachnie/smakuje i nie da się jej skruszyć do pudru, zostają większe, mikroskopijne, ale wyczuwalne grudki (forma = grudki, małe i większe igiełki, brzydko wygląda w porównaniu do klasycznych sopelków) + klepie dziwnie w chuj. Nie polecam tego sortu nikomu, a widziałem, że niektórzy na ulicy to w detalu puszczają. Na ten moment odradzam ten szajs.
18 stycznia 2024wonszgrzybojad pisze: Roztwór ketaminy odparowany na talerzu w mikrofalówce pozostawił ketaminowy osad który po zdrapaniu kartą zamienił się w piekny puch.
Kiedyś spotkałem się z informacją że tak przygotowana keta jest milsza dla nosa niż kruszone kryształy.
Otóż potwierdzam. Milsza aplikacja i mniejsze wyniszczenie nocha na następny dzień. A zrobiłem z 0.8g...
Przypuszczam że chodzi o drobno sproszkowany materiał.byak czy siak polecam.
Rozumiem, ze mogę to spokojnie wjebac do mikrofali i odparować, tak?
Bo nie widzi mi się kłucie po dupsku
19 stycznia 2024Luleq13 pisze: ile czasu trzeba zrobić przerwy zeby dzialała jak przy pierwszych razach?
Ale najlepiej to jest sobie zrobić nockę tripowania i potem właśnie tydzień/dwa przerwy. Można tak lecieć latami.
19 stycznia 2024tosieniedzieje pisze:Posiadam obecnie Vetaketam, 20ml.18 stycznia 2024wonszgrzybojad pisze: Roztwór ketaminy odparowany na talerzu w mikrofalówce pozostawił ketaminowy osad który po zdrapaniu kartą zamienił się w piekny puch.
Kiedyś spotkałem się z informacją że tak przygotowana keta jest milsza dla nosa niż kruszone kryształy.
Otóż potwierdzam. Milsza aplikacja i mniejsze wyniszczenie nocha na następny dzień. A zrobiłem z 0.8g...
Rozumiem, ze mogę to spokojnie wjebac do mikrofali i odparować, tak?
Bo nie widzi mi się kłucie po dupsku
Tak tylko na krótkie cykle żeby nie przegrzać.
co kilkanaście sekund przerwa.
Albo delikatnie na patelni ale łatwiej zadrapać z talerza.
Spróbowałbym takiej farmaceutycznej jakości.
Ktoś pisał o sorcie w kryształkach i kamieniach. Mi nie pasował wcale,
oddalem spowrotem to co dostałem.
A mianowicie jak to jest, ze jednym psychodeliki dają poczucie obcowania z bogiem, ekstatyczne doświadczenia i wizje, poczucie całkowitej jedności, a na niektórych ledwo co działają dając o wiele węższe spektrum działania i brak jakichkolwiek wizji. Uprzedzam, ze post na charakter empiryczny, a nie naukowy.
Autor tekstu znajduje się na ceremonii Ayshuaski w Peru. W pewnym momencie szaman bierze go na bok i mówi "masz w sobie gęsta i mroczna energię której nie jesteśmy w stanie zmiękczyć, dlatego nasze sposoby i rośliny nie mogą w zaden sposób na Ciebie zadziałać"
Ta gęsta i mroczna energię można interpretować jako wszystkie blokady emocjonalne, traumy, brak autentyczności i wiele wiele innych defektów, które kształtują nasz mózg w istotny sposób od najwcześniejszych lat
18 stycznia 2024WonszKryty pisze: Akurat się wypowiem, bo z doświadczenia swojego wiem, że będąc na pregabie (a szczególnie biorąc ją terapeutycznie/w ciągu) w trakcie zażywania ketaminy, jak się człowiek nie położy to może zapierdalać dalej jak gdyby nigdy nic. Humor gitoowa i jazda dalej. Dziwne, bo brzmi jak co najmniej mix ze stymulantem, ale tak miałem.
Za to jak człowiek postara się o rozlanie to można ujrzeć tak pojebane CEVy (a nawet utrwalić je sobie w bani na trzeźwo brr), że strach oczy zamykać. Szczególnie przed spaniem. No mi takie mixowanie dało utrzymujący się przez ok. tydzień lot setek szerszeni na jape. Kurwa, a chciałem tylko pójść spać. No i przez ten efekt się wjebałem w alko ponownie. Żeby zasnąć![]()
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Na mój rozumu to tak powinno być skoro problemy z zaśnięciem po ketaminie wiążą się z jej działaniem na noradrenalinę a tolerancja na amh wiąże się z mniejszą reaktywnością na noradrenalinę właśnie.
Ale może ktoś ma sprawdzone info lub jest pewien odpowiedzi?
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
18 stycznia 2024wonszgrzybojad pisze: Roztwór ketaminy odparowany na talerzu w mikrofalówce pozostawił ketaminowy osad który po zdrapaniu kartą zamienił się w piekny puch.
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku
Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.