4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2538 / 215 / 0
domino_jachas pisze:
sory wiem ze jestem debil ale jak filtruje pseudoefedryne to ona jest w tej wodzie czy to co zostalo w strzykawce?
Heh, wiadomo że jak rozpuścisz tabletki w wodzie to pefka się przedostaje do wody, a w strzykawce zostaje bezwartościowa masa tabletkowa. Jednak pamiętaj że zawsze coś zostaje w tym szlamie co jest w strzykawce dla tego warto go przepłukać :)
  • 993 / 49 / 0
dzieki juz doczytalem, tzn dodac tam wody i jeszcze raz filtrowac? pozatym w opisach syntez wszedzie widze sproszkowana pseudoefedryne to co mam ta wode odparowac??
prochy wciagales w proch sie obrucisz
  • 157 / 1 / 0
czyli jak już przefiltrowałeś, otwórz strzykawkę, dolej kapkę wody (0,5 ml chyba ze będziesz pił to ilość bez znaczenia możesz nawet 2-3 ml) i wduś strzykawkę żeby czysta woda została w watku a pefka wypłynęła;) Nic nie odparowuj, w opisach tak piszą, żeby być fajnym i tak do przeprowadzenia reakcji potrzebujesz wody więc po odparowaniu i tak będziesz ją musiał dolać. Także ten, nic się nie bać tylko je*ać .

Edit; przy gwiazdkowaniu przeklaństwa mam mieszane uczucie, mówię komuś co ma zrobić żeby się naćpać a mam uważać na słowa, heh chyba nie nie?
  • 993 / 49 / 0
Lebiedz pisze:
czyli jak już przefiltrowałeś, otwórz strzykawkę, dolej kapkę wody (0,5 ml chyba ze będziesz pił to ilość bez znaczenia możesz nawet 2-3 ml) i wduś strzykawkę żeby czysta woda została w watku a pefka wypłynęła;) Nic nie odparowuj, w opisach tak piszą, żeby być fajnym i tak do przeprowadzenia reakcji potrzebujesz wody więc po odparowaniu i tak będziesz ją musiał dolać. Także ten, nic się nie bać tylko je*ać .

Edit; przy gwiazdkowaniu przeklaństwa mam mieszane uczucie, mówię komuś co ma zrobić żeby się naćpać a mam uważać na słowa, heh chyba nie nie?
cenzura jest zawsze glupia, jak mozna se dac wmowic ze niektore slowa sa brzydkie %-D juz niemowiac o tym ze ci co tak chetnie cenzuruja w realu pewnie uzywaja ich jako przecinka %-D hipokryzja do potegi, a z jakiego ty opisu korzystasz? chodzi mi o picie nie igly, a niechce sie kalium zatruc
  • 157 / 1 / 0
Ja na oko robie :) posilkowalem sie przepisem johna i ciezkej bomby. Sa ludzie co przez x lat to wala i sie nie trują. Nie boj nic
  • 993 / 49 / 0
Lebiedz pisze:
Ja na oko robie :) posilkowalem sie przepisem johna i ciezkej bomby. Sa ludzie co przez x lat to wala i sie nie trują. Nie boj nic
o dzieki za odp wlasnie ide po pseudoefke bo tak zamulony jestem ze masakra %-D chodzi o ten? jona-metoda-otrzymywanie-najbardziej-kl ... 23431.html
  • 993 / 49 / 0
zrobilem ciezka bombe, 15 min w lodowce 30 min w pokoju zrobilo sie brazawe, przefiltrowalem - nadal bylo brazowe i jebalo migdalami chyba wiec dalem na garnek wtedy sie rozdzielilo przefiltrowalem jeszcze raz i jest cale przezroczyste jak woda - moge to bezpiecznie wypic?? zapachu prawie nieczuje
  • 3699 / 614 / 1
Odparowywanie benzaldehydu jest mitem. Vide temp. wrzenia z wikipedii.
Rozrozniaj zapach migdalow od tego eterycznego "marcepana z owocem".
Raz mi sie zdarzylo spalic reakcje i od razu wiedzialem, ze mam benzaldhyd. Za szybko i gwaltownie dodalem utleniacza, temp pokojowa wiec tym bardziej.
Co do twojego pytania- boje sie cokolwiek radzic kiedy nie znam szczegolow...
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 993 / 49 / 0
Retrowirus pisze:
Odparowywanie benzaldehydu jest mitem. Vide temp. wrzenia z wikipedii.
Rozrozniaj zapach migdalow od tego eterycznego "marcepana z owocem".
Raz mi sie zdarzylo spalic reakcje i od razu wiedzialem, ze mam benzaldhyd. Za szybko i gwaltownie dodalem utleniacza, temp pokojowa wiec tym bardziej.
Co do twojego pytania- boje sie cokolwiek radzic kiedy nie znam szczegolow...
przefiltrowalem pseudoefedryne 360 zmieszalem z wymieszanym kalium 200 15 min lodowka potem wyciagnalem czekalem az zmieni kolor na brazowy - zmienil - zapach mnie zaniepokoil wiec dalem na garnek z goraca woda wtedy sie rozwarstwilo a po przefiltrowaniu zostal plyn podobny do wody
  • 993 / 49 / 0
do usuniecia
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.