Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
07 grudnia 2018stuk pisze: Nie wiem samemu.
I nie ćpaj opio bo wydaje się mi że masz taki poziom nieogaru że raczej prędzej niż później się zabijesz.
Tak mi głosy powiedziały
07 grudnia 2018stuk pisze: Istoty nadludzkie mają piecze nad moją osobą, piekło i niebo przekracza progi.Rzoumiesz istoty nie z tego świata.Niektózy ludzie mogą mieć złe zamiary.Dar jasnomyślności spływ w ja.
Jeśli jakimś cudem Twoje obawy się ziszczą - umrzesz teraz. Jeśli tego nie zrobisz, umrzesz po prostu później. Masz jakiś plan, by potrzebować zyskiwać na czasie?
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
-------->>>>>szpital psychiatryczny.Tyle w tym temacie.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
Co ile godzin bupra iv?
Postanowiłam dać jej jesze jedną szansę. Plan jest taki żeby w drugim tygodniu stosowania przejść na plastry naklejane tak jak ulotka każe
Zobaczymy
Na plus i.minus jednocześnie jest to że nie czuję działania rekreacyjnego.
Po prostu jest normalnie: bez skręta i redukcja bólu
Zależy od Twojej tolerki i od dawki jakie bierzesz. Ja brałem buprę czasem co 24h (jak już się pojawiał skręt), a czasem co 12h, a czasem nawet po paru godzinach od pierwszego iv, bo na mnie akurat bupra działała fajnie rekreacyjnie (przynajmniej w pierwszym tygodniu) i po prostu dobierałem sobie dawki jak chciałem.
Musisz sobie wyliczyć po jakim czasie od zastrzyku pojawia Ci się skręt, zazwyczaj jest to 12-24h (kwestia metabolizmu).
Naklejania plastrów nie próbowałem, ale myślę, że w przypadku opiatowców jest to nieopłacalne, bo trzeba by ich przykleić kilka, co staje się nieopłacalne. Kolega próbował naklejać i mówił, że nie zaleczało do końca skręta (ból nóg pozostawał), więc to wszystko zależy od tego co się wcześniej brało i w jakich dawkach. Do długotrwałego stosowania na pewno lepszy będzie Bunondol niż plastry, ale jak już robisz ekstrakcje plastrów do iv to rób ją w taki sposób jak opisali tutaj: (można samą wodą, bez spirytusu)
plastry-melodyn-sposoby-ekstrakcji-bupr ... 45355.html
08 grudnia 2018ledzeppelin2 pisze: stuk, idź do wariatkowa , niech Cie przebadają
Będzie się modlić za dzieci u bram,
Te które nie mogą się modlić ale nie odejdą, ponieważ wybrały sprzeciw.
Rozmawiałem z Twoim lekarzem, który będzie Cię leczył. Powiedział, że zrobi wszystko abyś obudził się po drugiej stronie.
Bowiem jam jest Bóg twój, który wywiodl Cię z ziemi egipskiej z domu niewoli.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.