Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1290 / 7 / 0
Jeśli chodzi o wódeczkę, która była ciepła i smakowała ok, to miałem dwa razy taką sytuację. Pierwsza z biedronki pod nazwą Wódka kraftowa o cenie tak jak inne, gdzie ciepłym shotem mogłem się smakować i raz ziemniaczanym wyrobem co zostałem poczestowany przez jednego z poznaniaka i nawet przed wypiciem komentarze innych osób, że ciepła itp, a była świata, fakt że cenił ja sobie 80 zł na pół litra, ale była serio świetna, gdzie wódki raczej dla smaku nie piję 😁
  • 76 / 13 / 0
w tych droższych wódkach jest zazwyczaj kilka razy przeprowadzana destylacja i dlatego te wódki są delikatniejsze w smaku, takie bardziej gładkie. No nie mówcie, ze biała żubrówka (z posmakiem rozpuszczalnika) smakuje tak samo jak belweder czy nawet finlandia :D ogolnie wódkę jebać, ale wiadomo, ze czasem napotyka się to co nieuniknione…
  • 1321 / 335 / 12
Jeśli już dyskutujemy o jakościowej wódce to przyznam, że najlepsze flaszki wynajdowałem zawsze na lotniskach w strefie wolnocłowej.

Dobre promki sie trafiają, a odkąd UK wyszła ze struktur EU to alko i szlugi można nabyć znacząco taniej niż w zwykłych sklepach monopolowych. Z takich pamiętnych faworytów to zajebista była czarna Belvedere 50% - zimna jak lód wchodziła jak diabli :wino:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
  • 12509 / 2426 / 0
Tam to rzeczywiście można kupić mega tanio i nie tylko alkohole, ale też fajki. W nie tak odległej przeszłości w Rio na lotnisku Marlboro 20 USD za karton.
  • 4329 / 700 / 2117
@Czoug Czarna Belvedere? W Polsce nigdy nie widziałem. Ciekawszy smak niż w klasycznej, czy raczej podobne odczucia? Cenowo też różnica "diametralna", czy raczej podobna, tylko różnica w butelkach?
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 52 / 12 / 0
Ja jak nadarzy mi się okazja z kimś napić biorę przeważnie Finlandie nie jest to może jakiś produkt premium ale człowiek tak nie zdycha jak po tych najtańszych marketowych typu parkowa itd
  • 4329 / 700 / 2117
Większość wódek nie różni się niczym, tylko brandingiem. Te zamienniki około 30 złotowe, to w większości ten sam destylat alkoholowy, więc aż tak bym się nie rozdrabniał. W przypadku najtańszych wiadomym jest, że będzie jeszcze gorzej, ale te średnie "półki", to jeden i ten sam syf. A działanie alkoholu takie samo - niszczące.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 3455 / 556 / 2
Ja tam zamiast wódki (jak jeszcze pijałem alkohol) wolałem kolę plus spyrol.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 933 / 293 / 5
No nie wiem, spirytu się nie da pić, jeszcze na czysto jakoś idzie, bo mało i szybko, ale jak dolejesz do czegoś to gorzej jak pić ciepłą wódkę przez słomkę.
I to jest moja prawda i moja relacja zdania z rzeczywistością, której nikt mi nie odbierze. I wierzę w słońce, bo ono zawsze jest i nikt mi go nie odbierze. "Żona kocha, warto żyć!"
"Do mniejszych dawek trzeba dorosnąć"
  • 1784 / 243 / 0
Spirytus liech słowacki 85% przepalany oryginalny ze sklepu bardzo dobrze wchodzi z cytryną.
ODPOWIEDZ
Newsy
Stan opublikował raport o spożyciu marihuany. Niemal 15 proc. nowojorczyków zażywa ją regularnie

Tylko 14,7 proc. dorosłych nowojorczyków regularnie spożywa konopie indyjskie – zgodnie z najnowszym raportem stanowego Departamentu Zdrowia. Najwyższy odsetek korzystających z marihuany w dowolnej formie występuje u osób w wieku 21-24 lat. Z raportu wynika ponadto, że większą tendencję do zażywania konopi mają osoby, które jednocześnie nadużywają innych używek.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.