DMT

Podchodne tryptaminy, które nie zostały rozbudowane przy pierścieniu – np. DMT, DPT, lub AMT
ODPOWIEDZ
  • 229 / 37 / 0
Re: DMT
Nieprzeczytany post autor: DrSkacz »
Dziś dorwałem do rąk te słynną molekuły duszy, bardzo czysty freebase z syntezy, nie z ekstrakcji z rośliny. Na pierwsze spotkanie z DMT wybrałem metodę iv, miałem również nadzieję się przebić %-D Przy dawce 20mg (0.3mg/kg) niestety nie udało mi się przebić ale przeżyłem baaaardzo ciekawy trip. Po skończeniu podawania r-ru, położyłem głowę na poduszkę i w ciągu 5s bardzo delikatnie wkręcało się dmt(morfowanie sufitu). Parę sekund później mój wzrok zrobił się kalejdoskopiczny, widziałem jak przez takie śmieszne zabawkowe kalejdoskopy no i wtedy zamknąłem oczy i odleciałem gdzieś naprawdę daleko. Ciekawi mnie gdzie to było, muszę tam wrócić i zbadać tamten teren. Były tam 3 przyjazne istoty (mnichowie?) które zdawało mi się że są moimi przewodnikami. Następnym razem wrzucam moklo przed dmt no i dawkę ciut zwiększe, do 0.45mg/kg. Jedno jest pewne - będę miał magiczne święta w tym roku bo planuje całe święta podróżować między wymiarami %-D
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 103 / 16
Nieprzeczytany post autor: Banzi »
Freebase powiadasz?

W czym to rozpuściłeś? W eterze %-D ? Pytam tak z ciekawości, bo na ogół molekuła musi być w postaci soli fumarowej, aby można ją było przyjąć IV.

Jest możliwe, aby rozpuścić freebase w glikolu propylenowym, ale jeszcze nie dokopałem się do jakichkolwiek rapotrów odnośnie IV - jedynie vapo przez ecig.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 229 / 37 / 0
dodałem kwasku cytrynowego do 2ml wody i w tym rozpuściłem, vendor polecał rozpuszczać w kwasie octowym ale pewien user obeznany w temacie pukania dmt polecił mi użyć kwasku
Uwaga! Użytkownik DrSkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 370 / 103 / 16
A nie lepiej zaopatrzyć sie w kwas fumarowy? http://allegro.pl/listing/listing.php?o ... i-1-2-1025

Proces konwersji jest bardzo prosty i stosunkowo szybki.
Jedyne co potrzebujesz to dwa kieliszki i trochę suchego acetonu.
Uwaga! Użytkownik Banzi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 229 / 37 / 0
Ale po co skoro tak jak zrobilem równie dobrze mi się rozpuscilo to dmt ? %-D
  • 370 / 103 / 16
Bierzesz pod uwagę nie przereagowany kwasek? Co z twoim żyłami?
Po konwersji do fumaranu spokojnie możesz się pozbyć nadmiaru kwasu i ostatecznie otrzymać czystą, nieszkodliwą sól, która nadaje się do spożycia przez ludzi. ( także oral, który jest niesamowicie aktywny w porównaniu do np. octanu czy cytrynianu )

Proszę, nie odbnierz tego jako napaść albo coś takiego - zwyczajnie daję ci poradę.
  • 229 / 37 / 0
Wcale tak tego nie odebrałem, dużo racji w Twoim poście jest, warto zadbać o kabelki więc może przy następnym razie właśnie tak zrobie :p
  • 59 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: avk »
Czy połączeniee dmt z ssri(fluoksetyna) jest bezpieczne? Nigdzie nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi. Na jakie receptory działa ta substancja?
  • 619 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: ravez »
avk pisze:
...
Z wikipedii:
Meskalina podobnie jak LSD, DMT czy psylocybina oddziałuje agonistycznie na receptory serotoninowe, szczególnie na receptor 5-HT2A.
  • 732 / 57 / 0
Ogolnie DMT to tryptamina, a tryptaminy to grupa pochodnych substancji, naturalnymi tryptaminami są np serotonina i melatonina, dlatego DMT działa podobnie jak większość na receptory serotoninowe głównie 5ht2a i słabiej ma 5ht1, jednak biorąc pod uwagę fakt ze spożywane doustnie działa tylko i wyłącznie z MAO-I można wnioskować ze działa też na układ dopaminergiczny, podejrzewam ze podobnie jak lsd głównie na receptory D2
Umiem wymusić okup, ściągnąć haracz, jebnąć ze łba.
Gwałty na zlecenie, bez zlecenia zresztą też.
Amfetamina – produkcja, dystrybucja, masturbacja.
Brawurowa jazda samochodem Cinquecento.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa w historii analiza potwierdza: marihuana skuteczna w leczeniu objawów nowotworowych

W ciągu ostatnich miesięcy świat nauki zyskał dostęp do największej metaanalizy dotyczącej zastosowania marihuany w terapii nowotworów, przeprowadzonej przez Whole Health Oncology Institute we współpracy z The Chopra Foundation i opublikowanej w prestiżowym czasopiśmie Frontiers in Oncology. Wyniki są jednoznaczne – istnieje przytłaczający konsensus naukowy, że medyczna marihuana skutecznie łagodzi objawy choroby nowotworowej i poprawia jakość życia pacjentów.

W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.