ODPOWIEDZ
  • 1768 / 598 / 0
Dalej prawie wszystkie paczki Zyn jakie kupuję wychodzą mi po 8,50/szt dzięki promocjom typu 2 w cenie 1 przy recyklingu pustych opakowań w salonie albo losowa taka promocja w Żabce. Całkowicie straciło sens kupowanie czegoś innego, no chyba, że się trafi w Żabce z innej firmy promocja, ale 2 w cenie 1 to prawie nigdy nie ma nic innego niż Zyn. Czasem się trafią jeszcze Fumi błękitne, chyba aktualnie moje ulubione saszety. Znacie jakieś sposoby żeby taniej ogarniać jakieś saszetki innych firm? Dużo jest na rynku ciekawych rzeczy do spróbowania, ale przecież nie będę płacił po 17-20 zł za paczkę jak mam za 8,50. Podrzućcie coś, bo te Zyny na dłuższą metę nie są takie dobre. Nowe trzy rodzaje to uratowały, ale też szybko zaczynają się nudzić.
  • 35 / 6 / 0
Jedyną znaną mi opcją jest założenie na drugi telefon appki zabki i po prostu wykorzystywanie promocji, one chyba się zmieniają co tydzień albo dwa we wtorek lub środę, jak jest nowa "gazetka" promocyjna. Ja osobiście polecam firmę Pablo, 30mg jak swego czasu zamawiałem to potrafiły poturbować bez krwawienia dziąseł
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana a metabolizm. Naukowcy odkryli zaskakujący wpływ konopi na organizm

Naukowcy z Uniwersytetu Kalifornijskiego odkryli, że związki zawarte w konopiach mogą wpływać na wagę i metabolizm w sposób bardziej złożony, niż dotąd przypuszczano. Eksperymenty na myszach sugerują, że za potencjalne korzyści metaboliczne mogą odpowiadać nie tylko THC, ale również inne substancje obecne w marihuanie.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.