Chyba,że mówisz o jakieś mniej legalalnej opcji.W takim wypadku nie mogę ci pomóc.O źródłach jest osobny wątek który zobaczysz po napisaniu 3 czy tam 6 postów i 30 postów.
Mógłby mi ktoś napisać jak to jest po odstawieniu testosteronu (8 mies na cyklu), odblok. stany depresyjne, niechęć do życia, brak sensu, brak podstawowych uczuć? Jak długo psychika dochodzi do stanu przed teściem i czy w ogole dochodzi do takiego stanu?
10 grudnia 2023MagicMagg pisze: Witajcie
Mógłby mi ktoś napisać jak to jest po odstawieniu testosteronu (8 mies na cyklu), odblok. stany depresyjne, niechęć do życia, brak sensu, brak podstawowych uczuć? Jak długo psychika dochodzi do stanu przed teściem i czy w ogole dochodzi do takiego stanu?
wiadomo, że odczujesz trochę gorsze samopoczucie bo na teściu to wiadomo...młody bóg i więcej życia
ewentualnie dorzucić do odbloku coś prodopaminowego bo testo podnosi dopaminę i w sumie między innymi dlatego jest to lepsze samopoczucie
Także l-dopa czy inny noopept :D czy ktokolwiek cokolwiek lubi i ma swoje boostery dopy
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.