Chociaż wydaje mi się, że w tym świecie pełnym kłamstwa
Często najgłupszym wyborem okazuje się prawda
To prawda, nie lubię tej nagiej suki
Miała nas wyzwolić, a teraz każdy może ją kupić
"Rutyna to rzecz zgubna "
Nie lubię w ogóle działania THC jeszcze takie zioło co ma te 8% THC i CBD jakoś tam przejdzie jak się napije przed paleniem min. 5 piw 7.2% ale nadal nie załatwia to problemu tego że stanu na czysto po THC po prostu nie trawię.
Jak po takiej przerwie załatwie sobie palenie to na początek zawsze jedna lufa już mnie ładnie robi, ale potem tylko dopalam i leci blant za blantem i tylko w momencie spalenia średniej wielkości blanta lub czasem dużego mam przez chwile stan upalenia i potem tylko kręce kolejnego. Natomiast jak gdzieś na mieście nadarzy się z nienacka okazja to też nie wiele trzeba żebym czuł się wyśmienicie. U mnie tolerancja na trawe jest mocno wachającą się sinusoidą, tak mi sie przynajmniej wydaje.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.