Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 146 / 3 / 0
20x1mg w tydz. 5 jeszcze leży, ale już tego nie dotknę chyba. Intensywność tego skręta mnie przeraziła.
Zanim oddała mi każdy kawałek swojego ciała, pierw sprzedała mi swoją duszę !!
Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
  • 329 / 58 / 0
Po przeczytaniu powyższych wypowiedzi wychodzi na to, że nabawiłem się lekkich objawów odstawiennych po 6 dniach i zjedzeniu 6-7mg %-D
Wszystko zaczyna pasować, nagłe problemy ze snem, po tym jak sobie zrobiłem dzień przerwy, a w ciągu dnia niemożność znalezienia sobie miejsca, siedzieć źle, leżeć to samo. Zwaliłem to na gorszy dzień, a następnego znów się beztrosko zacząłem raczyć owym bezno. O dziwo bez tolerki przejadałem w dwóch porcjach 1mg na dobę, pary razy do tego wpadał browar, łapiąc jedynie momenty zwiększonej senności, a dni pod wpływem lekko amnezyjne. Wyjeżdżając postanowiłem swój zapas zostawić w domu i wziąłem ze sobą tylko 2 mg na czarną godzinę, jak nie trudno się domyślić poszły zjedzone ciągiem. I znowu po około dobie, wyżej wymienione objawy, wyszło z tego jeszcze dwie kiepskie noce po 4h płytkiego snu. W dzień wrzucałem 75-150 mg pregabaliny i praktycznie normalnie funkcjonowałem. Nie doświadczyłem nigdy skręta po benzo, a z poprzednich doświadczeń z etizolamem czy clonazolamem wiedziałem, że można sobie pozwolić na ten tydzień "ciągu" bez konsekwencji. Zdziwiłem się bardzo, dopiero wczoraj się wyspałem i czuję się już w pełni sił.
  • 1008 / 204 / 2
[mention]kanabinoid[/mention] , z benzo (podobnie jak z opio) jest tak, że jak mamy już jakieś doświadczenia i ciągi za nami to każdy następny skręt może się pojawić szybciej i ciężej się go przechodzi.
Ta Flualpra to bardzo mocna benzodiazepina, która widocznie zafundowała Ci pierwszego skręta. I teraz każdy następny będzie się pojawiać szybciej, więc uważaj.
Ja tez ostatnio myślałem, że dwa tygodnie ciągu na zwykłej alprze w niskich dawkach nic mi nie zrobią, bo kiedyś potrzebowałem jechać 2 miesiące, żeby dorobić się skrętu, a jednak się przeliczyłem i już po tak krótkim czasie dostałem lekkich objawów odstawiennych.
Uwaga! Użytkownik eth0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5125 / 889 / 0
Jechalem 4 dni po0.5 mg dziennie i mialem juz lekkiego skreta. Psychika - poczucie chujni jeszcze bardziej niz na codzien i bardzo nieprzyjemne na ciele - nerwowosc i drazliwosc ciala.Kazda pozycja dawala dyskomfort.

Co do dzialania to jest mocne, podczas ladowania 0/5mg zapitego piwem mialem CEVy. Tak CEVy takie GABOwe. Dobrze wchodzi pod jezyk.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 4894 / 853 / 0
Widzę że kosa jest, tylko skręt coś strasznie szybko łapie, to musi być potężnej mocy benzo. Chyba nie zgrzeszę jak postawie to na równi z clonazolamem albo jeszcze wyżej? Myślałem żeby wziąć trochę ale pojawiła się opcja na klonazepam więc wybrałem aptecznego pewniaka :) Jakby nie było takie drogie to bym kupił a nie będę zamawiał jakieś marne 10pillsów :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2897 / 617 / 10
Jeśli skręt po tym naprawdę pojawia się już po kilku dniach, to to jest potężne benzo, któremu klon nie dorasta do pięt. Zastanawia mnie jak bardzo podnosi tolerancję :-/
Hiperrealna propaganda w polskiej sieci
  • 4894 / 853 / 0
No tak , wychodzi na to że klonazepam nie ma podejścia a skoro najmocniejsze benzo z apteki(w mojej opinii) nie ma podejścia do tego to odrazu mam respekt z kopa do tego benzo. Porównywałem do klonazolamu który według mnie aptecznego klona biję conajmniej dwa razy. Jadłem prawilne sorty sprzed 1,5roku i to jedyny epizod gdzie po 0,5mg i 4 piwa urwał mi się film i naodpierdalałem, a z benzo się już znam parę lat :)
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 136 / 2 / 0
Ja przez 10 ostatnich dni jechałem na flualprze, przez ostatni weekend łączone z alko. Zjedzone zostało z 20mg. I z moich spostrzeżeń. Najlepsze benzo jakie jadłem, kompletnie zmieniające światopogląd. Aktywizuje, niweluje wszystkie lęki, działa mega pozytywnie. Przedwczoraj próbowałem odstawić cold turkey. W nocy koszmary, złapał mnie paraliż senny, więc wziąłem flubromazepam, żeby w miarę przespać noc. Po obudzeniu mega depresja, jakieś dziwne rozkminy, moralniaki z przed kilku miesięcy, po prostu dno człowieka. Ale 1mg stawia na nogi i jest pięknie :)

Ogólnie porównując flualpre do clonazolamu. Clonazolam to upierdalacz, takie typowe benzo dla fazy. Flualpra działa bardzo antydepresyjnie, aktywizująco.
  • 89 / 2 / 0
Chcę to kupić aby mieć w razie stresującej sytuacji. Jakaś rozmowa o pracę itp. Nada to się czy szukać czegoś innego?
  • 1425 / 80 / 0
z opisów wychodzi, ze właśnie do takich akcji w niedużej dawce jest chyba najlepsza.
ODPOWIEDZ
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.