Rozpocząłem więc konsumpcję, jednak wiedziałem że pustką którą kupiłem nie nasycę pożądania.
Zbrukałem jej ciało, napełniłem duszę.
Odeszła skalana !
Wszystko zaczyna pasować, nagłe problemy ze snem, po tym jak sobie zrobiłem dzień przerwy, a w ciągu dnia niemożność znalezienia sobie miejsca, siedzieć źle, leżeć to samo. Zwaliłem to na gorszy dzień, a następnego znów się beztrosko zacząłem raczyć owym bezno. O dziwo bez tolerki przejadałem w dwóch porcjach 1mg na dobę, pary razy do tego wpadał browar, łapiąc jedynie momenty zwiększonej senności, a dni pod wpływem lekko amnezyjne. Wyjeżdżając postanowiłem swój zapas zostawić w domu i wziąłem ze sobą tylko 2 mg na czarną godzinę, jak nie trudno się domyślić poszły zjedzone ciągiem. I znowu po około dobie, wyżej wymienione objawy, wyszło z tego jeszcze dwie kiepskie noce po 4h płytkiego snu. W dzień wrzucałem 75-150 mg pregabaliny i praktycznie normalnie funkcjonowałem. Nie doświadczyłem nigdy skręta po benzo, a z poprzednich doświadczeń z etizolamem czy clonazolamem wiedziałem, że można sobie pozwolić na ten tydzień "ciągu" bez konsekwencji. Zdziwiłem się bardzo, dopiero wczoraj się wyspałem i czuję się już w pełni sił.
Ta Flualpra to bardzo mocna benzodiazepina, która widocznie zafundowała Ci pierwszego skręta. I teraz każdy następny będzie się pojawiać szybciej, więc uważaj.
Ja tez ostatnio myślałem, że dwa tygodnie ciągu na zwykłej alprze w niskich dawkach nic mi nie zrobią, bo kiedyś potrzebowałem jechać 2 miesiące, żeby dorobić się skrętu, a jednak się przeliczyłem i już po tak krótkim czasie dostałem lekkich objawów odstawiennych.
Co do dzialania to jest mocne, podczas ladowania 0/5mg zapitego piwem mialem CEVy. Tak CEVy takie GABOwe. Dobrze wchodzi pod jezyk.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ogólnie porównując flualpre do clonazolamu. Clonazolam to upierdalacz, takie typowe benzo dla fazy. Flualpra działa bardzo antydepresyjnie, aktywizująco.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.
Feralny lot Air India. Dwóch kolejnych pilotów oblało... narkotesty
Ciąg dalszy rozliczania feralnego lotu samolotu Air India z Phuket w Tajlandii do Delhi w Indiach. Po tym, jak kapitan nie przeszedł testu na obecność narkotyków, przewoźnik przebadał ponad trzystu pilotów i w dwóch przypadkach testy dały wynik pozytywny.
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania
Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.