Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
A wkurwia mnie stan obecnej narkopedii nieziemsko, wszystko bym zmieniła i dopracowała, hashtagami i linkami do zredagowanej wiedzy świeciłyby się całe posty, jak coś robić to z pompą a nie kilkaset raptem pewnie wpisów.
Szybka możliwość edycji, dodawania hashtagów, od razu moderowane przez przydzielonego moderatora i dodawane, a nie...
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Nieobsługiwany błąd
Został zwrócony błąd, który nie może być obsłużony
Jak otrzymać pomoc.
Błąd ten wystąpił w związku z nieprzewidzianą sytuacją lub błędną konfigurację SimpleSAMLphp. Skontaktuj się z administratorem tego serwisu i wyślij mu powyższy błąd.
Moderatora proszę o scalenie wpisów
Proszę sobie zapisać te materiały na pulpicie – obiecuję powiadomić @Klamm osobiście, gdy będzie naprawione.
Dobrze, dzięki za odpowiedź i trzymam za słowo.
Dodam jeszcze tylko, że próbowałem też się logować przez Hyperreal ONE Password i też nie działa.
No to jaki to ma sens, kiedy nie można nic napisać.
Forum na tym traci.
WARN. pomylił ci się wątek na zażalenia, z technicznym Narkopedii. na przyszłość korzystaj z https://hyperreal.at/gdzie-pomoc /surv
Jeśli chcesz aby ta substancja, czy inna, została dodana, zgłaszaj to to tutaj. I przeczytaj ten wątek od pierwszej strony.
Uważam, że powinni mieć do niej dostęp użytkownicy z jakimś stażem na forum.
Wcześniej i tak każde zmiany muszą być zaakceptowane przez moderację.
Inaczej ten projekt nie ma sensu.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany zawiesza prace
Rok temu politycy obozu rządzącego ogłosili wielki, historyczny projekt: pierwszy w Polsce Parlamentarny Zespół ds. Depenalizacji Marihuany. Miało być nowocześnie, postępowo, europejsko. Miał być projekt, miał być progres, miało być „po wyborach ruszamy pełną parą”.