Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1472 / 26 / 0
w godzine poszedł sniff razem ponad 400 mg , na 3 dorzutki

substancja nie warta zachodu tak jakbym się napił parę kaw ,bez tej euforii :huh:
  • 42 / 28 / 0
Biały sort u dwóch vendorów jest wogóle nieklepliwy także nie dziwie się opinią że to nie działa bo na mnie też nie podziałało, sprzedają jakiś syf i podpisują 4-CMC.

sort o odcieniu różowym daje masakryczny nieogar i bardzo ale to bardzo solidną euforię szkoda że tak krótkotrwałą ale efekt jest zajebisty , chodząc ma sie wrażenie że sie lata , w chuj mefopodobne działanie, więcej energii niż przy wgniatającym w fotel 3mmc, i ten efekt ze robisz coś i za chwile rozkminiasz ze przed momentem przeciez robiles cos innego :-D

tylko sniff, oral działa bardzo słabo(marnowanie towaru)
Dawki 150mg, zwały brak!
Uwaga! Użytkownik kebec nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 86 / / 0
Chyba masz zbyt dużą tolerkę .. Euforia jest na wejściu i to fajna tyle że jak jest tolerka to wiadomo .. "płytko" jest ..Ostatni sort 4-CMC jest słabszy od tego ,który jako pierwszy pojawił się w PL.
  • 160 / / 0
Jeśli obecny sort jest słabszy niż te, które pierwsze pojawiły się w Polsce to nikomu nie polecam. Zamówiłem u dwóch vendorów jak tylko substancja się pojawiła, badane przez 5 szczurów, 2 bez tolerki na cokolwiek. Szczurki z doświadczeniem badały oral 200mg i 200mg sniff, bez doświadczenia tylko sniff. Efekty to 5min ocb, zaczyna być fajnie, w końcu coś co działa i bum. Koniec. Dwa Szczury bez tolerki miały fajnie przez 30min. Wielkie rozczarowanie.
Uwaga! Użytkownik xemnaspl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 94 / 2 / 0
Próbowałam tylko w miksie z 3mmc, a odkąd spróbowałam marzy mi się więcej.
Poszło w imię Ostatniej Klepy ok 100 mg 3mmc (sporo było jeszcze we krwi) + 100 mg 4CMC oralnie i mały szczurek 50mg 3mmc + 25 mg 4CMC. Cudowne pierdolnięcie, euforia wgniotła w wyro na około 20 minut, później utrzymywała się na przyzwoitym poziomie jeszcze przez około godzinę. Zejście trochę smutne, ale zostało zajedzone 2fma, zanim poznałam jego ogrom
Staying awake to chase a dream
  • 0 / / 0
Panowie nie wiem czy tylko ja to zauważyłem ale jakosc spadła juz o conajmniej połowę, czyżby znowu na pierwszy ogień dali mocny sort po czym,po jakimś czasie celowo obniżają jakość?
  • 48 / / 0
Czyli nie będzie to godny następca 3mmc?
  • 1472 / 26 / 0
Myśle ,że jak wróci różowy sort to będzie dobrze
  • 1874 / 96 / 127
Widziałem gdzieś fotki tego rózowego i opinie o nim. Wychodzi na to, że różowy jest nawet dobry. Natomiast ten co obecnie lata jest chujowy.
wolna molekula
#mops
  • 211 / 29 / 4
Na mnie nawet różowy słabo działa, w sumie to dziwna substancja jest
Uwaga! Użytkownik ravestar6 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

TVN24: „Tak wpadł szaman-informatyk"

UWAGA: Uwaga artykuł z TVN24, który poniżej przedrukowujemy, jest raczej kiepskiej jakości, jednak publikujemy go z uwagi na fakt, że jako jeden z niewielu opisuje przypadek zatrzymania i represjonowania osoby najprawdopodobniej prowadzącej ceremonie z ayahuascą.

Profesor znów za kratami. Spec od narkotyków zwany także Chemikiem zatrzymany w Skarżysku

Na pięć lat trafi za kraty 73-letni mężczyzna w półświatku znany niegdyś jako Chemik lub Profesor czyli człowiek wielokrotnie notowany za przestępstwa narkotykowe, między innymi za wyprodukowanie na początku lat 2000 w laboratorium w Bliżynie dziesiątek tysięcy tabletek ecstasy.