Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji piątej – np. 5-MeO-DMT, bufotenina lub ibogaina.
ODPOWIEDZ
  • 221 / 13 / 0
Zastanawiam się nad badaniem tej substancji, cena ok. 80zł/g wydaje mi się niezła ale będzie to moje pierwsze badanie tego typu rzeczy. Myślicie, iż to będzie odpowiednie czy powinienem wybrać coś innego na początek?
Póki co mam w cv mdma, różne n-bome, lsd, mxe i inne dyso oraz 2c-c.
  • 1 / / 0
Saard pisze:
Zastanawiam się nad badaniem tej substancji, cena ok. 80zł/g wydaje mi się niezła ale będzie to moje pierwsze badanie tego typu rzeczy. Myślicie, iż to będzie odpowiednie czy powinienem wybrać coś innego na początek?
Póki co mam w cv mdma, różne n-bome, lsd, mxe i inne dyso oraz 2c-c.
5-MeO-MALT imo zbyt nieprzewidywalny jak na pierwszy raz, na początek zdecydowanie lepiej wybrać co innego.
Jak masz dostęp to śmiało bierz hometa lub 4-AcO-DMT pamiętając o jakimś przyjemnym settingu.
  • 18 / / 0
Bardzo fajna substancja. Pokazuje pazur w wiekszych dawkach (20mg+). Na pierwszy raz 10-12mg polecalbym i bedzie wystarczajaco aby dowiedziec sie cos nie cos na temat tej tryptaminy.
  • 163 / 3 / 0
Czemu to takie tanie jest ? :D za 100zł da się ujebać tym pół osiedla xD a tak serio dla zjadaczy max 2,5 kartona AL-LADa ile wziąć by nie było za SŁABO ? :D
25mg ? czy już za mocno będzie ?
"Rzeczy łatwe są dla Ciebie trudne a trudne są łatwe ?" napisz... kontakt: m1033@o2.pl
  • 18 / / 0
Jesli jestes fanem mocnej dysocjacji i totalny mindfuck nie jest Ci straszny to mozesz wrzucic 25mg. Ja po dawce 30mg ratowalem sie benzo bo utrata ego byla zbyt przerazajaca. 20mg jest do ogarniecia za drugim-trzecim razem. Po kazdym tripie robilem przynajmniej 3-4tyg przerwy wiec jesli ktos ma wyrobiona tolerancje albo robi krotkie przerwy to 30mg nie wysle na tak daleka mroczna orbite jak mnie
  • 1425 / 81 / 0
Mam wrazenie, ze to ciezka fizycznie sprawa wrzucac 5-meo do utraty ego.
  • 105 / 2 / 0
Masakraror, w 2 min do pełnej psychodeli , wizualny meksyk z miejsca o ile się uda utrzymać EGO przy sobie, w co wątpię,
  • 105 / 2 / 0
Zero subtelności, jest brutalność i siła.ale aftery w ciemnym pokoju z tymi światełka są niezłe:-) tripy po tym dużo dają do myślenia, (coś ty kurwa zrobil, a te łapy we krwi umazane...., dezorientacja, jak ktoś lubi takie na prawdę ostre horrory
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2015 przez dante715, łącznie zmieniany 2 razy.
  • 105 / 2 / 0
Po tripie miałem zamiar wyjebac to w chuj, do niczego się to nie nadaje, Mrok, krew, blood, Mary :@
Jednakże jeden mocny bad trip więcej wniesie niż ileś tam normalnych przygod
  • 105 / 2 / 0
dante715 pisze:
Masakraror, w 2 min do pełnej psychodeli , wizualny meksyk z miejsca o ile się uda utrzymać EGO przy sobie, w co wątpię,
ODPOWIEDZ
Newsy
Od operacji do legislacji – CBŚP kształtuje prawo UE w walce z narkotykami syntetycznymi

Polska inicjatywa przerodziła się w konkretne regulacje UE – nowe przepisy ograniczające dostęp do kluczowych prekursorów narkotykowych to bezpośredni efekt działań Centralnego Biura Śledczego Policji.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.