Dobry cpun to martwy cpun
Przecież można mieć wysoko płatna prace i być cpunem
Po pierwsze, bo nie chodzę naćpany po ulicach.
Po drugie, bo jestem pierdolonym bydlakiem i każdy się mnie boi.
-Wypierdalaj stąd! SŁYSZYSZ! Wypierdalaj, jebany ćpunie!
No to wstałam, krzyknęłam, że okej i poszłam.
Nie wiem czy to już agresja, czy po prostu w tych rejonach zwykłe kulturalne zwrócenie uwagi. Aczkolwiek sama sprowokowałam sytuację, przecież każdy by miał dosyć codziennych wizyt narkomanów na swoim podwórku.
variable pisze:
@topic
Miałem jedną sytuację kiedy z ziomkiem dzieliliśmy palto na klatce schodowej, jakaś babunia schodziła i kazała nam wypierdalać z tą śmiercionośną substancją bo policja zostanie wezwana, już chciała nas napierdalać. Strach pomyśleć jakby to był mef czy coś w tym stylu
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Więzienie za 0,11% przekroczenia?
Wolne Konopie włączają się do sprawy jako strona społeczna w sprawie pana Andrzeja.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy
Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.