Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
Czy angrybrads1 jest wjebany?
Jest na maksa
149
64%
Jeszcze nie jest, ale będzie
38
16%
Jest taka szansa, ale jednak mu się uda niewjebać
22
9%
Nie jest i nigdy nie będzie
25
11%

Liczba głosów: 234

ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
extremevir pisze:
Odkupiłem od ziomka 6ml. Piątek wieczór 2,2ml przed wyjściem na najebundę.
2,2 przy pierwszym kontakcie z gieblem, czy robiłeś już wcześniej podejścia? Znam ludzi, na których ta substancja praktycznie nie działa, ale jeśli 2,2 było bez jakiejś tolerki, to to nie jest mała dawka.
extremevir pisze:
Oraz nieprzyjemne uczucie w brzuchu na zejściu (takie jakby gastro, pewnie domaga się żołądek czegoś po zatruciu).
Chyba angrybrads podawał gdzieś przyczyny gastrofazy po gieblu, ale oczywiście nie mogę teraz trafić na ten post :D
jazzbass pisze:
A jeszcze jak ktos pisze, ze smak jest taki ohydny, ze nie da sie wypic/wytrzymac/chce mu sie od tego rzygac
Pamiętam niejedną polewkę z wodą :D Jednak wczorajszy MERCK w szklance wody, to był dla mnie nowy poziom - kto ma, ten wie, jaki kurewski zapach i smak ma ten sort :)
  • 402 / 4 / 0
extremevir pisze:
Z czego wywnioskowałeś, że nie umiem korzystać ?
Zjebales dawkowanie,zmieszales z alko, sprawiasz wrazenie jakbys oczekiwal jazdy i wejscia jak po mefie.za malo przeczytales bo powinienes wiedziec ze trza wiecej polewek przerobic by zaczelo dzialac wlasciwie
wiewi2@bk.ru
  • 24 / / 0
NiewidomyMnich pisze:
Pamiętam niejedną polewkę z wodą :D Jednak wczorajszy MERCK w szklance wody, to był dla mnie nowy poziom - kto ma, ten wie, jaki kurewski zapach i smak ma ten sort :)
Dostałeś nowe, zaplombowane opakowanie, do którego jesteś pewny, że nikt nic nie nalał?

Bo teraz się zrobiła moda "Tak tak, to jest Merck". Jeden sprzedawca tak napisał i wciągu 2 dni u reszty się okazało, że też mają Merck.
  • 78 / / 0
@NiewidomyMnich

Robiłem już wcześniej podejścia (bodajże dwa ale teraz to sobie nie przypomnę), lecz na tyle to dawno było przed tą przygodą, że śmiało powiem, że nie miałem tolerancji.

@wiewi2

Zmieszałem z alko na zejściu albo już nawet po nim. A na drugi dzień bez alko, na pusty żołądek ok 5ml dobrze dawkowanych. Więc mam prawo być zawiedzionym a wiem, że to nie ma działać jak jakiś upierdalacz

Ziomki zrobili z 80ml tego samego sortu NaGHB, jutro zobacze jak to się na mnie zaprezentuje
Uwaga! Użytkownik extremevir nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 401 / / 0
angrybrads1 pisze:
prosze bardzo robcie :D tylko ta ankieta bedzie tak prawdziwa i obiektywna i na takim poziomie jak - "czy Bog istnieje" :D
hahahahah - love.

robię edt odnośnie mojego CZY WARTO. no więc przyjaciele..
warto jak najbardziej, tylko nie warto się wjebać, a mi to coś ostatnio nie idzie..
Uwaga! Użytkownik Blair0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1784 / 30 / 0
Masz fajne ułożone życie, jesteś trochę szczęśliwy? Daj sobie spokój A w innym przypadku, co przeżyjesz to Twoje. Gdybym miał się cofnąć pół roku do tyłu, zrobiłbym to samo.
Uwaga! Użytkownik [Faust] jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 36 / 1
Warto :)

Przerobilem 400ml w 2 miesiace (byly ciagi ale nie 24h. Na noc nie lalem nigdy, jedna przerwa 9 dniowa. Teraz od poniedzialku koniec butli, takze na razie stop.

Pozytywy:

- Zdecydowanie poprawia humor.
- EUFORIA
- Libido
- SEX !
- Nikna leki i zachamowania
- Prawie nie pije juz alkoholu

Negatywy:

- Szybko schodzi
- Smak i zapach
- Urudnione dawkowanie na miescie

GBL calkowicie wylecza mnie z mojej fobi spolecznej i nerwicy. Po polaniu az sie chce wychodzic i cos robic, zalatwiac :).

Caly czas chodzi sie pozytywnie nastawionym. giebel pomogl mi prawie bezbolesnie przejsc rozstanie z dziewczyna... %-D
  • 1174 / 22 / 15
Mi też pomógł ale na krótko. Potęga miłości jest niezwykła.

Ja, zwykły dobry człowiek, planuję zakatowanie jej nowego wybrańca i samobójstwo.
Uwaga! Użytkownik WaWe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 385 / 7 / 0
Warto, jeśli ma się z kim i gdzie. Moim zdaniem towarzystwo i miejscówka są superważne. No i jakość samego giebla, o którą ostatnio trudno. Sam ostatnio uwalam się dziwnym, sedatywnym czymś o smaku i zapachu giebla.
  • 458 / 14 / 2
Cmx pisze:
Warto :)

Przerobilem 400ml w 2 miesiace (byly ciagi ale nie 24h. Na noc nie lalem nigdy, jedna przerwa 9 dniowa. Teraz od poniedzialku koniec butli, takze na razie stop.

Pozytywy:

- Zdecydowanie poprawia humor.
- EUFORIA
- Libido
- SEX !
- Nikna leki i zachamowania
- Prawie nie pije juz alkoholu

Negatywy:

- Szybko schodzi
- Smak i zapach
- Urudnione dawkowanie na miescie

GBL calkowicie wylecza mnie z mojej fobi spolecznej i nerwicy. Po polaniu az sie chce wychodzic i cos robic, zalatwiac :).

Caly czas chodzi sie pozytywnie nastawionym. Giebel pomogl mi prawie bezbolesnie przejsc rozstanie z dziewczyna... %-D
Te minusy to dla mnie plusy, albo tez nie istnieja. To znaczy, to ze szybko schodzi sprawia, ze latwiej kontrolowac, poza tym juz wiele razy ta szybkosc uratowala mnie przed zapuszkowaniem. Do smaku i zapachu mozna sie przyzwyczaic. Oczywiscie samego bym nie wypil, ale na 2 ml GBL 1/4 szklanki wody wystarcza. Bez popitki. A w miescie, prosta sprawa. Butelka z woda z oznaczeniami. Wlewam 2 ml gwalciochy i dodaje 100 ml wody, kreska, znowu 2ml i 100 ml wody i krecha i tak dalej.

Co do plusow, ja juz kiedys pisalem, gdyby byla taka mozliwosc, chcialbym zeby mi wszczepiono butle z dozownikiem aktywujacym sie co 2-3h. Zycie byloby piekne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.