Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
extremevir pisze:Odkupiłem od ziomka 6ml. Piątek wieczór 2,2ml przed wyjściem na najebundę.
extremevir pisze:Oraz nieprzyjemne uczucie w brzuchu na zejściu (takie jakby gastro, pewnie domaga się żołądek czegoś po zatruciu).
jazzbass pisze:A jeszcze jak ktos pisze, ze smak jest taki ohydny, ze nie da sie wypic/wytrzymac/chce mu sie od tego rzygac
extremevir pisze:Z czego wywnioskowałeś, że nie umiem korzystać ?
NiewidomyMnich pisze: Pamiętam niejedną polewkę z wodą :D Jednak wczorajszy MERCK w szklance wody, to był dla mnie nowy poziom - kto ma, ten wie, jaki kurewski zapach i smak ma ten sort :)
Bo teraz się zrobiła moda "Tak tak, to jest Merck". Jeden sprzedawca tak napisał i wciągu 2 dni u reszty się okazało, że też mają Merck.
Robiłem już wcześniej podejścia (bodajże dwa ale teraz to sobie nie przypomnę), lecz na tyle to dawno było przed tą przygodą, że śmiało powiem, że nie miałem tolerancji.
@wiewi2
Zmieszałem z alko na zejściu albo już nawet po nim. A na drugi dzień bez alko, na pusty żołądek ok 5ml dobrze dawkowanych. Więc mam prawo być zawiedzionym a wiem, że to nie ma działać jak jakiś upierdalacz
Ziomki zrobili z 80ml tego samego sortu NaGHB, jutro zobacze jak to się na mnie zaprezentuje
angrybrads1 pisze:prosze bardzo robcie :D tylko ta ankieta bedzie tak prawdziwa i obiektywna i na takim poziomie jak - "czy Bog istnieje" :D
robię edt odnośnie mojego CZY WARTO. no więc przyjaciele..
warto jak najbardziej, tylko nie warto się wjebać, a mi to coś ostatnio nie idzie..
Przerobilem 400ml w 2 miesiace (byly ciagi ale nie 24h. Na noc nie lalem nigdy, jedna przerwa 9 dniowa. Teraz od poniedzialku koniec butli, takze na razie stop.
Pozytywy:
- Zdecydowanie poprawia humor.
- EUFORIA
- Libido
- SEX !
- Nikna leki i zachamowania
- Prawie nie pije juz alkoholu
Negatywy:
- Szybko schodzi
- Smak i zapach
- Urudnione dawkowanie na miescie
GBL calkowicie wylecza mnie z mojej fobi spolecznej i nerwicy. Po polaniu az sie chce wychodzic i cos robic, zalatwiac :).
Caly czas chodzi sie pozytywnie nastawionym. giebel pomogl mi prawie bezbolesnie przejsc rozstanie z dziewczyna...
Ja, zwykły dobry człowiek, planuję zakatowanie jej nowego wybrańca i samobójstwo.
Cmx pisze:Warto :)
Przerobilem 400ml w 2 miesiace (byly ciagi ale nie 24h. Na noc nie lalem nigdy, jedna przerwa 9 dniowa. Teraz od poniedzialku koniec butli, takze na razie stop.
Pozytywy:
- Zdecydowanie poprawia humor.
- EUFORIA
- Libido
- SEX !
- Nikna leki i zachamowania
- Prawie nie pije juz alkoholu
Negatywy:
- Szybko schodzi
- Smak i zapach
- Urudnione dawkowanie na miescie
GBL calkowicie wylecza mnie z mojej fobi spolecznej i nerwicy. Po polaniu az sie chce wychodzic i cos robic, zalatwiac :).
Caly czas chodzi sie pozytywnie nastawionym. Giebel pomogl mi prawie bezbolesnie przejsc rozstanie z dziewczyna...
Co do plusow, ja juz kiedys pisalem, gdyby byla taka mozliwosc, chcialbym zeby mi wszczepiono butle z dozownikiem aktywujacym sie co 2-3h. Zycie byloby piekne.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje
...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.