Palę czysty z bonga i tak naprawdę prócz oczu i zamulenia to ani mnie to śmieszy, ani upierdala...
Aha i tylko po nim mam taką zmułkę z rana, że szok. Po am to ja po 30 min normalny, po bb trochę dłużej, a po tym to czasami po kilku h mam zaćmienie..
Raczej nie nadaje się na koncert, czy imprezę. Raczej tak, jak pisze Xavi - na samotny chillout.
kara za lekkomyślność
AKB-48 vs JWH-307?
Co do tamtego bezdechu - to był inny bezdech. Ciężko to opisać. Wiem, że nic mi nie będzie, ale po prostu mnie to zdziwiło i napisałem to jako takie ostrzeżenie dla innych.
No more... Narazie przerwa od palenia, trza płuca zregenerować. A jakbym wrócił to kanna to chyba bym robił maczane na tynxie bo już mi nic sensownego ci by miało mniejsze skutki uboczne dla płuc nie widzę. A faje i tak pale więc nie będzie kręciołka od za dużej ilości tynxu :-).
Trzeba się przeprosić z naturalnymi używkami, ale jak sobie pomyślę, że mam z jakimiś idiotami się użerać to mi się nie chce... Albo cena kosmos (przy 100g) albo jakość nie ta. Ale już OT trochę robię ;).
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Długie trzymanie dymu z marihuany – czy zwiększa fazę? Fakty o wchłanianiu THC
To widok znany z każdego filmu o stonerach i wielu imprez. Ktoś bierze potężnego bucha z bonga lub jointa. Zaciska usta, robi się czerwony na twarzy. Wierzy, że trzymanie dymu w płucach sprawi, że marihuana zadziała mocniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.