Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 448 / 14 / 0
@m477, przetestowałem kilkanaście naturalnych imao, szukając godzinami w zagranicznych źródłach czegoś naturalnego i możliwie najmocniejszego. Niestety nie znalazłem substancji/rośliny, która choć częściowo zbliżyłoby się do selegiliny. Można zwiększyć dawkę PEA przy jednoczesnym użyciu naturalnych imao, ale wtedy dochodzi się do momentu, w którym PEA sama z siebie wystarcza. Możesz więc walnąć samą PEA w dawce 300-500mg na start, powinieneś coś poczuć. Jeśli nie, to zwiększasz dawkę.
  • 338 / 2 / 0
łączyłeś owe inhibitory czy próbowałeś je oddzielnie?
osobiście przymierzam się do miksu piperyny, kurkuminy, caapi, Ilex guayusa, ekstraktu kakao oraz rhodiola rosea, w celu uzyskania pożądanej inhibicji.
  • 168 / 3 / 0
Warto dorzucić do zestawu coś z tematu:
http://talk.hyperreal.info/rodki-uefekt ... 33621.html ?
Wiem, ze mix względnie bezpieczny i pisaliście już co należy dodawać aby nie odczuwać efektów ubocznych, ale jego moc sprawia, że w świadomości pozostaje pewien niepokój związany z tak częstym (w moim przypadku) użytkowaniem. :-p

Szczególnie zastanawiam się nad l-tyrozyną, inozytolem, tauryną, betaaniną, i l-teaniną. Resztę listy już suplementację lub wydaję mi się zbędna.

Kurwa, 4 edity :nuts: Czas chyba skończyć maraton i zażyć trochę snu :D
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2013 przez rafalinho007, łącznie zmieniany 4 razy.
Uwaga! Użytkownik rafalinho007 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 196 / 0
m477, łączenie inhibitorów czasem przynosi skutek odwrotny (np. jedne substancje, czasami słabiej blokujące, wypierają te silniej blokujące). Trzeba by więc przeprowadzić szereg testów połączeń w wielu różnych konfiguracjach, ale i tak wątpię, by naturalne iMAO ogólnodostępne były na tyle silne.

rafalinho - w tym temacie co podałeś jest wiele fajnych środków, ale o większości piszemy już: wir C, E, omega, l-tyrozyna, ekstrakt zielonej herbaty <- to wszystko było tu opisane.
Podając mnie jako login polecający ekspertowi JohnyHa, otrzymujecie zniżki na konsultacje :)
  • 448 / 14 / 0
m477, testowalem zarowno pojedyncze substancje, jak i mieszanki (m.in. to co wymieniles bylo fragmentem niektorych z nich). Niestety Tyler ma sporo racji. Na własną reke poszukiwalem czegos, co choc czesciowo zastapi Selegiline i zawiodlem sie. O ile dawkowanie roznych substancji to rzecz do ustalenia, wiekszy problem stanowi przyjmowanie ich w okreslonych odstepach czasu od siebie, by ta inhibicja mao zaistniala. Druga kwestia to charakterystyczne dzialanie roznych rzeczy, o ktorym napisal Tyler. Udalo mi sie uzyskac efekt konieczny do wejscia PEA, ale w porownaniu do Sele jest to zbyt slaba i krotka stymulacja. Oczywiscie zachecam do wlasnych testow, ale w moim odczuciu nie oplaca sie to ani ekonomicznie, ani nie jest dostatecznie wygodne.
  • 168 / 3 / 0
Imbir+żeń-szeń o którym wspomniałeś, Tyler na początku tematu, powinien być wprowadzony do stałej suplementacji wraz z asparginianem czy używany przy przedawkowaniu? Jeżeli na stałe to w jakich w jakich dawkach ile razy dziennie?
Uwaga! Użytkownik rafalinho007 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 334 / 6 / 0
Mam pytanie do ludzi ktorzy uzywali czystego PEA od Primaforce. Czy zawartosc tych kapsułek da sie rozpuścic w wodzie? Pomysl mam taki, zeby co rano wysypywac kapsulke do gorącej wody - celem rozpuszczenia, a nastepnie - po ostudzeniu, przelac calosc do politrowej butelki po wodzie mineralnej i co kilka godzin wypijać interesująca nas ilosc roztworu [np. pol szklanki]. Jesli kapsulka zawiera dodatkowe wypelniacze ktore sie nie rozpuszczaja to zaden problem. Pytanie tylko czy samo PEA da sie rozpuscic w wodzie, czy nie traci wtedy swoich wlasciwosci i czy roztwor taki da sie wypic bez jakiegos wielkiego skrzywienia?
Chodzi mi o jakis rozsadny sposob dawkowania tego, bo rozsypywanie proszku, dzielenie go, wazenie i lykanie/sniffowanie w pracy nie wchodzi przeciez w gre.

Jakby nie patrzec czyste PEA, na dluzsza mete, wychodzi znacznie taniej:
500mg x 120 kaps = 60g PEA za ~100zl na allegro
MAN Scorch : 50mg x 168 kaps = 8.4g za ~100 zl

Mamy przeslo 7 razy wiecej materialu za te same pieniazki. Do tego nie musimy przyjmowac kosmicznych ilosci kofeiny ktora, moim zdaniem, w takim zestawieniu i takiej ilosc niepotrzebnie podbija nam tylko cisnienie i wyplukuje mineraly.
  • 448 / 14 / 0
Przy próbie rozpuszczenia PEA powstanie zawiesina, lecz część może nie rozpuścić się do końca. Nie stanowi to co prawda problemu i roztwór nie straci swoich właściwości, ale smak do przyjemnych nie należy.. Najwygodniejsze jest zainwestowanie w mniejsze kapsułki (nie jest to duży koszt) i przesypywanie do nich w domu. Łyknięcie tego w pracy to nie problem.
  • 38 / / 0
Pamiętajcie że selegilina działa obwodowo, na układ krwionośny, a przede wszystkim serce. Komórki nerwowe jednak przetrwają, ale układ będzie przeciążony. Powodzenia
----------
Trzeba mieć marzenia, których nie można spełnić...

Forum Apteka, Leki
  • 334 / 6 / 0
Bo glebszym przesledzeniu calego watku widze, ze duzo osob ma problem ze zdobyciem Selegiliny. Na serio az tak ciezko wysepic od psychiatry recepte Sele na depresje? Chodzi o to ze glowne jej zastosowanie w Polsce to leszczenie Parkinsona? :nuts:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.