Ale jak to możliwe że przy fenibucie jest taka mini euforia przez cały dzień, co ją powoduje? Bo gdyby była sprawą dopaminy to teoretycznie dopamina schodzi z człowieka w 1-2 godziny i cały haj fenibutowy też powinien też tyle trwać, a trwa dużo dużo dłużej
Za co odpowiadają te kanały potasowe?
Bo sumie gaba b to jest głównie działanie antystresowe i rozluźniające, a skąd się bierze ta nadludzka moc, energia i pewność siebie po F ??
Firefly999 pisze:Ale jak to możliwe że przy fenibucie jest taka mini euforia przez cały dzień, co ją powoduje?
Firefly999 pisze:Bo sumie gaba b to jest głównie działanie antystresowe i rozluźniające, a skąd się bierze ta nadludzka moc, energia i pewność siebie po F ??
Nawiązując do postu Tur3k, ja po flubromazepamie mialem podobnie :)
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Następnie zmieniłem taktykę, rano brałem fenibut, tak żeby cały dzień był na fazie, a wieczorem 120-150 mg faso podzielone na kilka porcji, żeby zbić tolerke i tak przez 4 dni XD dawki kolejno 1,6 g; 3,6 g; 2,4 g; 3,6 g. Czwartego dnia fenibut na pewno już tak mocno nie klepał, faza była ewidentnie słabsza, mniej energi miałem, choć i tak czułem się dobrze :-p
A pamiętam że kiedyś wziąłem fenibut 3 dni z rzędu w dużych dawkach bez faso i faza 3-dnia już była mocno zmulająca, tak że stwierdziłem że czwarty dzień na feni z rzędu nie ma sensu :)
Tak więc z moich obserwacji faso na pewno trochę podkręca działanie tego specyfiku
Teraz zrobiłem sobie przerwę kilka dni od fenibutu, w weekend juwenalia, bawimy się dalej XD
A po 4 dniach brania fenibutu jak go odstawiłem niestety czułem się przez najbliższe 2 dni totalnie zamulony, wyprany z emocji, chęci do zrobienia czegokolwiek, zmęczony i ciągle senny.
Nie rozumiem tylko jak to faso bierzesz. 120-150mg wieczorem podzielone na części... czyli jak? o 19 np 50mg, potem za 2h znowu 50 i przed spaniem 50?:) To nie lepiej od razu full dawkę zapodać?:)
Jak dostanę faso to myślę, że będę go brał 2 razy dziennie np. po 50-70mg. I tak przez kilka dni. W dzień kiedy zapodam phenibut zrobię jednodniową przerwę od faso. Dobry pomysł?:)
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.